Månedens råvarer

På vores restauranter bestræber vi os altid på, at prioritere klimavenlige og bæredytige løsninger. Derfor udvælger vi også vores råvarer med omtanke og ud fra sæsonens afgrøder.

August måned er en tid, hvor solstrålerne er ekstra værdifulde og hvor høsten beriger os med skønne råvarer som vi kan nytænke og eksperimentere med på vores restauranter.

Courgetteblomsten

Courgetteblomsten er en frisk lokal råvare der blomstrer fra slutningen af juni og fremefter. Den kan høstes i løbet af sensommeren og ind i efteråret.

Blomsten har et væld af tilberedningsmuligheder og vi er især glade for at servere den friteret, sprød og saftig. Herunder kan du se en oversigt over hvordan vi serverer courgetteblomsten på Delphine, Restaurant Cofoco og Oysters & Grill.

Delphine

Friteret courgetterblomst

Book bord

Oysters & Grill

Friteret courgetteblomst med citronmayo

Book bord

Restaurant Cofoco

Friteret courgetteblomst med pistaciecreme, urter og yuzu vinaigrette

Book bord
Kantarellen

Kantarellen er den helt store favorit blandt de danske spisesvampe og tilberedningsmulighederne har ingen ende. Kantareller vokser i løbet af sommeren i Danmark og har sin højsæson i august og september.

Hos Cofoco elsker vi de mange muligheder for at eksperimentere med kantarellen i køkkenet, og det ses i den grad på menuerne. Herunder kan du se en oversigt over hvordan vi tilbereder retter med kantareller på Høst, Vækst, Restaurant Cofoco og Spuntino.

Høst

Stuvede kantareller med hvide ribs

Book bord

Vækst

Stegt blomkål med majs og kantareller marineret i brunet smør - overdrysset med trøffel.

Book bord

Restaurant Cofoco

Vaffel med kantareller, trøffelpuré, karljohan-bearnaise og frisk sommertrøffel

Book bord

Spuntino

Pappardelle med Karl Johan svampe, østershatte, kantareller og sort trompetsvamp - toppet med gremolata

Book bord