Tag Din Bybil gratis til Cofoco

Du får de første 30 minutters bæredygtig kørsel gratis, og middagens afsluttende kaffe og lidt sødt er på vores regning. Det er fordelen for dig i et nyt samarbejde mellem Cofoco og GreenMobility. 

Bæredygtig bekvemmelighed 

 “Vi vil gerne være med til at skabe en god restaurantoplevelse ved at gøre transporten nem og enkel. Ved at køre bybil slipper du for at betale dyr parkering, og du kan roligt drikke vin til maden og tage en taxa hjem – uden at skulle hente bil dagen efter. Du får simpelthen bæredygtig bekvemmelighed. Vi vil gerne vise, hvor nemt det er at bruge, og derfor får du lige nu de første 30 minutters kørsel gratis,” fortæller Thomas Heltborg Juul, CMO hos GreenMobility.

Din Bybil koster 3,50 kr. pr. minut, og der er plads til 5 personer i bilen. Så når I er flere, bliver turen faktisk billigere end offentlig transport, og ikke mindst taxaen. Lige nu kan du, som ny bruger, prøve konceptet gratis – gør du det, giver vi middagens afrunding i form af kaffe eller te med lidt sødt til, på Les Trois Cochons, Restaurant Cofoco eller Høst.

Fortsat fokus på bæredygtighed

“I Cofoco har vi i forvejen fokus på at gøre vores restauranter mere bæredygtige, så et samarbejde der kan hjælpe vores gæster med det samme, er et helt naturligt skridt.” forklarer Christian Lytje, en af Cofocos tre ejere.

Det er enkelt at blive oprettet som bruger hos GreenMobility – det hele foregår i appen Din Bybil. Og når du ankommer til en af restauranterne, viser du bare din kørselsbekræftelse i appen, så får du kaffe eller te samt lidt sødt på husets regning. Så lad bilen stå og få en god aften i byen med Cofoco og Din Bybil.


De hvide elbiler står placeret rundt om i hovedstadsområdet, og du kan parkere dem på alle offentlige, ikke-tidsbegrænsede p-pladser og på GreenMobilitys hotspots – så det er nemt at tage bilen ud i byen og så tage en taxa hjem igen. 
Læs alt om, hvordan du kommer med og tilmeld dig Din Bybil lige her
.
Appen hentes i App Store eller Google Play.