Nyt menukoncept på Les Trois Cochons

Nu kan vi stolt løfte sløret for en spændende nyhed på Les Trois Cochons. Vores franske bistro på livlige Værnedamsvej har nemlig fået et helt nyt menukoncept.

I stedet for at tilbyde en klassisk 3-retters menu, som vi har gjort hidtil, er det nu muligt at prøve meget mere fra kortet med en menu, der består af både snacks, forretter, hovedret og dessert. Menuen indeholder 9 mindre retter i 4 serveringer og bliver serveret på tallerkener til deling "family style".

Du kan se hele den nye menu herunder, og booke dit bord her.



Menu:

Artiskokker med mayonnaise
Kroketter med svampe & pimentcreme
Andebryst, saltet og tørret

Blinis med stenbiderrogn, creme fraiche & urtesalat
Grillede jomfruhummere med citron
Romainesalat med persille & parmesan

Grillet flat iron steak med kryddersmør
Grillet porre med havesyre & spinat
Pocherede daddeltomater med olivenolie & citrusurt

Clafoutis med blåbær, creme fraiche-is med mandelcrumble & coulis



Den nye menu koster 325,- pr. person og kan også laves i en vegetarisk udgave.

Foruden menuen tilbyder vi naturligvis også vores populære a la carte retter med klassiske og moderne franske retter.

Bliv inspireret af de flotte billeder nedenfor, og se hele menuen på Les Trois Cochons lige her.