Byens bedste croissant, s'il vous plaît.

Der er få ting i verden så godt som en helt nybagt croissant; sprød, flagende på ydersiden, lidt fedtet af smøret, og så silkebløde lag indeni. Det bedste er dog duften der lokker dig; en duft man altid ønsker vil var ved. Caroline Plummer synes "vores" croissant, er den bedste i byen til netop dét.

"She eats them on Sunday mornings with her children. She eats them on Monday mornings before a stressful day at work. She eats them on vacation because without them, it wouldn't be a vacation. And why doesn't she get fat from eating all these croissant? Because she has the right to eat croissants without anyone giving her shit about how many calories they contain. Merde alors!"

- Caroline de Maigret, How to be Parisien, whereever you are.

Hver bid af en god croissant, er en bid ingen ønsker må være den sidste. At nyde en croissant er for mange hverdag, og for nogen, noget man belønner sig selv med. Det er også det man bager i ovnen søndag morgen, eller når en man holder af, har fødselsdag. Med eller uden chokolade. Dyppet i, eller nydt til kaffen.

København er fyldt med ærlige, interessante mennesker - mange af dem synes vi selv vi møder dagligt og arbejder side om side med på Cofoco. En du kan være heldig at møde, eller følge virtuelt er Caroline Plummer.  Hun havde taget sin kæreste under armen, og smuttet forbi Les Trois Cochons en søndag i januar, for at nyde en servering morgenmad. Blandt andet, hvad hun senere udråbte til at være Byens Bedste Croissant. Nuvel, avokadomaden med dertilhørende æg er også forrygende, men croissanten gik lige i hjertet. Lige som den skal. 

Bon appétit.