Spis vegetarisk hos Cofoco

Det er nu blevet endnu nemmere at være vegetar eller holde kødfri dage hos Cofoco. Vi har nemlig gjort vores vegetariske menuer mere synlige på cofoco.dk, og du kan nu finde alle retter og menuer, som ikke indeholder kød nemt og overskueligt under fanen Vegetarmenu på hver restaurantside.

Lad dig friste af en god kødfri frokost eller middag. Alle vores vegetariske retter er nøje udvalgt efter sæsonen og tilberedt med omtanke. 

Se de nuværende menuer nedenfor og klik på restaurantens navn for at se mere og booke bord. Opgiv gerne i din booking hvis du vil bestille vegetarmenuen.

VÆKST 

25 september – 5 november 2018

3-retters menu:
Kartoffel med løvstikke, rygeost og syltede agurker
~ 
Stegt blomkål med vesterhavsost, syltede bøgehatte og Karl Johan 
~ 
Yoghurt med æble og jasmin  

275,-

En Grøn aften på Vækst
(Apéritif, 3 retters grønt menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand)
545,-

HØST

18 september – 5 november 2018

Menu:
Grillet tomatsalat med rød shiso og sauce på estragon 
~ 
Stegt hjertesalat med peberrod og Vesterhavsost*
~ 
Friteret broccoli med pandekage og Karl Johan* 
~ 
Cremet korn med trøffel og karse 
~ 
Blåbærsorbet med blomster og citrontimian 

3 retter 350,-
5 retter 450;- 

*kun på 5-retters menu 

LLAMA

2 – 31 oktober 2018

På Llama har vi både a la carte retter og en særligt sammensat vegetarmenu. 
Menuen ses nedenfor. A la carte kan ses her.

Guacamole med hjemmelavede tortilla chips 
Tostada med Græskar puré, aji amarillo, queso fresco & syltet græskar 
Arepa med chilicreme & queso fresco   
~ 
Tomat ceviche med peberfrugt & leche de tigre  
Melon ceviche med avocado puré, agurk & jalapeño leche de tigre 
~
Grillet blomkål med ancho chili, ristede nødder & sommertrøfler 
Salat af palmekål og spidskål med ingefær & blomster 
Friteret yuca med ajo mojo 
~
Reduceret fløde med panela, hvid chokolade crumble & hibiscus granité   

395,- 

På Llama tilbydes desuden en lækker vegansk Pisco Sour.

SPUNTINO

12 september – 29 december

6 antipasti og vælg mellem pizza el hovedret 250 kr.
(inkl. karaffel vin, fadøl & vand ad libitum 425 kr.)
 
ANTIPASTI
Stegt kejserhatte med kapers & persille
~
Burrata med olivenolie & sortpeber
~
Insalata de melone med honningmelon, cantaloupe, agurk, basilikum & citrus
~
Crostini med ricotta & balsamicoløg
~
Arancini med tomat, mozarella & grøn tomat
~
Zucchini med ristede mandler, chili & mynth 

HOVEDRET
Pizza Margherita - Tomat, bøffelmælksmozzarella & basilikum
~
Pizza verdure - Gedeost. tomater, zucchini & basilikum
~
(Linguine alle vongole - Venusmuslinger, hvidvin & chili)

DESSERT
Sorbetto al limone - citron sorbet
~
Affocato - vaniljeis & espresso
~
Monte Veronese - fast komælksost med grillet brød og kompot

LES TROIS COCHONS

20 september – 5 november 2018

MORGEN a la carte
Croissant
~
Pain au chocolat
~
Avocado med pocheret øko æg på ristet rugbrød
~
Grape & melon med mynte 
~
Yoghurt med bær & granola 
~
Chiagrød med pære, kiwi & pistacienødder 
~
Vaffel med blåbær, banan & pekannødder 

COMBO 
Croissant, avocado, æg, yoghurt, grape & melon 
~
Chiagrød, røræg med ristede svampe, grape & melon 


AFTEN a la carte
Svampebisque med syltede bøgehatte, hasselnødder & persille
~
Risotto med gulerødder, pecorino & brøndkarse
~
Vanilje créme brulée 
~
Gateau Marcel med hindbærsorbet

VESPA

9 – 29 oktober 2018

Menu serveret family style

ANTIPASTI  
Syltet grønt & syltet piquillo 
~
Økologisk stracciatella fra La Treccia 
~
Gulerodssalat med persille, fennikel & chili 
~
Bagt rødbede med pistacie & citrus 
~
Grillet zucchini med bagt tomat, basilikum & merian 
~
Crostini med avokado, sesam & peperoncino 
 
PRIMO 
Græskarrisotto med syltet rød & parmesan 

SECONDO 
Melanzane med aubergine, tomat, løg & salat af rucola 
 
DOLCE 
Kirsebærtiramisu med Amarena kirsebær, Ladyfingers, mascarponecreme & kakao  

275 kr. 
inkl. fri rødvin, hvidvin øl & still/sparkling vand 425 kr. 

OYSTERS & GRILL

9 september – 31 december 2018

3 retters menu   
Tomat ceviche, Crudite af grøntsager, Grillet padron peber 
~
Grillet spidskål med ost og nødder, Tempura grøntsager
~
Rødgrød med fløde 

250 kr


A la carte
 
Crudite af grøntsager
~
Tempura grøntsager
~
Vandmelon salat - tomat, feta og oliven
~
Tomat ceviche med avocado, mango, koriander, chilli og leche de tigre
~
Grillet spidskål med revet ost og nødder, serveres med pommes frites og grøn salat 
~
Grøn salat
~
Pommes frites
~
Grillet padron peber 
~
24 mdr. Comté med knækbrød og sødt 60 kr.
~
Økologisk softice 45 kr.

THE ITALIAN

25 september – 30 december 2018

MENU di PIZZE (VÆLG TRE RETTER)
EN ANTIPASTI – EN PIZZA/PASTA – EN DOLCE 
275 kr. / 37,00 euro 
Kokken anbefaler: Bruschetta, Ravioli, Sorbet  
 
ANTIPASTI 
Burrata, tomater, olivenolie og basilikum
~
Bruschetta, ricotta, tomat, kapers, aubergine og basilikum 
~
Salater, salte nødder, vinaigrette, tomat og parmesan
  
PASTE 
Spinat og ricottaravioli med brunet smør, salvie, parmesan, citron og valnødder
 
PIZZE 
MARGHERITA - Tomat, mozzarella, basilikum, parmesan, olivenolie
~
PATATE - Kartoffel, gedeost, trøffel, mascarpone, timian
 
DOLCI 
Udvalg af italienske oste
~
AFOGATO - Vaniljeis med espressoshot
~
CROSTATA DI LIMONE - Citron, mørdej, marengs, hvid chokolade og vaniljeis
~
Blodappelsinsorbet med mynte og kandiseret pistacie 

RESTAURANT COFOCO

2. oktober – 5. november 2018
 
*Bagte jordskokker - jordskokkepuré, jordskokkecrudite, æble, kærnemælk og dildolie
~
*Svampesuppe - croutoner, dildolie, syltet trompethatte og edamame bønner
~
**"Brændende kærlighed" - kartoffelmos på Ditta kartofler, rehydreret rødbeder, løg og let røget gule beder
~
*Grillet selleri - vredet kål, grønkålsskud, rå syltet pære, knoldgalgetand, tyttebær og svampe boullion med vadouvan 
~
***Midsommer ekstra - vaniljebagte abrikoser, limoncello og sprødt rugbrød 
~
*Æblesorbet med reduceret fløde med hyldeblomst, tonkacrumble, havesyre og kornblomst 

*4 retter 295 kr. / Vinmenu 275 kr.
**5 retter 345 kr. / Vinmenu 335 kr.
***6 retter 395 kr. / Vinmenu 380 kr. 

SCARPETTA RANTZAUSGADE og SCARPETTA ISLANDS BRYGGE

4 september – 5 november 2018

5-retters menu
Artiskokker, sorte oliven og sølvbede  
~
Cremet stracciatella serveret med olivenolie og friskkværnet peber  
~
Brødsalat med tomater, agurk, rødløg og basilikum 
~
Græskar risotto med græskarkerner og sprød salvie
~
Mandelkage med crumble af chokolade, bagte blommer og brombær sorbet  

275 KR. 
 
A LA CARTE 
vi anbefaler mellem 3 til 5 retter pr. person 
Artiskokker, sorte oliven og sølvbede 
~
Cremet stracciatella serveret med olivenolie og friskkværnet peber 
~
Brødsalat med tomater, agurk, rødløg og basilikum
~
Græskar risotto med græskarkerner og sprød salvie 
~
Pizza med tomat, mozzarella og parmesan / prosciutto 
~
Pizza med mascarpone, artiskokker, rucola og persille 
~
Hvid pizza med blomkål, pecorino og trøffel 
~
Udvalg af italienske oste med tilbehør 
~
Mandelkage med crumble af chokolade, bagte blommer og brombær sorbet 
~
Kaffestænkede savoiardi i lag med mascarponecreme