Nytårsaften på Cofocos restauranter

Hvis I gerne vil afslutte 2023 med manér, kan I trygt overlade planlægningen af nytårsaften til os. Vi fejrer nemlig nytårsaften på vores restauranter, og I er naturligvis inviteret!

Nytårsmenuerne er allerede klar, og vi har udvalgt skønne vine, der passer perfekt til retterne. Hele pakken er således planlagt på forhånd, så I kun skal tænke på, hvem I gerne vil sidde til bords med, og hvad I skal have på. 

Vores veloplagte teams står klar til at tage kærlig hånd om jeres aften. I spiser nytårsmiddag fra kl 18.00 til kl 23.00, hvorfra I fortsætter videre til jeres planlagte destination for at hoppe ind i 2024. 

Se alle nytårsmenuerne herunder og køb billet til nytårsaften her.

Nytårsaften med efterfølgende fest

Vælger I at holde nytårsaften på Delphine eller Llama, står vi også for nytårsfesten efter middagen. Begge steder holder vi festen kørende, hvor den står på DJ, dans og nytårsfejring til kl. 03.00. Ønsker I at beholde jeres bord under festen, tilbyder vi en drikkepakke, som tilkøbes af hele bordet. Læs mere under Delphine og Llama nedenfor.

Spiser I på en af vores andre restauranter, men ønsker at deltage i nytårsfesten på Delphine eller Llama, kan I købe billetter til 50 kr. per person som tilkøb via Madbillet (bemærk der er begrænsede pladser). Vi åbner dørene til fest kl 23.30.

Nytårstaften for grupper

Er I et større selskab som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter til nytårsaften, kan I kontakte os på [email protected], så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop jeres aften.