Selskaber hos Cofoco

De bedste middage er oftest i gode venner og families lag. Hvis I er en større gruppe, der har noget at fejre, mindes eller blot vil ses for glædens gensyns skyld, kan vi tilbyde hyggelige rammer i vores restauranter.

Vores unikke lokaler er skabt af nogle af de bedste designere og arkitekter og kan danne ramme om netop jeres specielle aften - hvad end I ønsker at sidde blandt vores gæster i selve restauranten, i et af vores intime privatlokaler eller ønsker hele restauranten for jer selv.

Kontakt os på [email protected] eller på telefon via +45 70 70 15 88, så tager vi gerne en snak om jeres behov og ønsker.

Nedenfor finder I en oversigt over vores restauranter og mulighederne for grupper. Vores Restauranter

Vækst

Vækst er stedet for jer, der ønsker at samles i smukke, grønne omgivelser omkring drivhuset, og gå på opdagelse i det nordiske køkken. Vækst er velegnet til vegetarer og serverer også frokost, hvilket giver mulighed for dagsarrangementer.

Derudover er Vækst oplagt til at danne rammerne for bryllupsmiddagen da restauranten ligger små 7 minutters gang fra Københavns Rådhus. I kan se mere fra Vækst og finde sæsonens menu her.

Køkken: Nordisk
Privat rum: 20-30 personer

Sankt Peders Stræde 34
+45 38 41 27 27
[email protected]

Les Trois Cochons

Vores eget lille Paris, hvor I kan drømme jer væk til byernes by, morgen, middag og aften. Les Trois Cochons ligger i hjertet af den charmerende og levende Værnedamsvej og stemningen er livlig både indenfor og udenfor dørene. Se mere fra Les Trois Cochons og se menu her.

Køkken: Fransk
Privat rum: 15-20 personer
Semi privat rum: 9-10 personer

Værnedamsvej 10
+45 33 31 70 55
[email protected]

Vespa

Et charmerende osteria med god lokal stemning, der skaber hygge og velvære, og hvor I kan samles om delikatesser og god italiensk vin. Se mere fra Vespa og den nuværende menu her.

Køkken: Klassisk italiensk
Privat rum: 12 personer

Store Kongensgade 90
+45 33 11 37 00
[email protected]

Restaurant Cofoco

Maden er som indretningen – fuld af kontraster: det rustikke og det elegante, det enkle og det avancerede. Restaurant Cofoco tilbyder hyggelige rammer og høj kvalitet til en hvilken som helst sammenkomst. Vi tilbyder to private rum til intime selskaber. Se mere fra Restaurant Cofoco og menuen her.

Køkken: Nordisk - nogle gange med inspiration fra andre lande
Private rum: 12-16 personer

Abel Cathrines Gade 7
+45 33 13 60 60
[email protected]

Høst

Skal Michelin, verdens smukkeste restaurant og dit selskab gå hånd i hånd? Høst er for jer der værdsætter de gode, nordiske råvarer og sæsonens grønt. Her får I en oplevelse, der imponerer ud over det sædvanlige både på tallerkenen og i omgivelserne. Se mere fra Høst og den nuværende menu her.

Køkken: Nordisk
Privat rum: 16 personer
Semi-privat rum: 10 personer

Nørre Farimagsgade
+45 89 93 84 09
[email protected]

Llama

Farvede fliser, eksotiske cocktails og ægte sydamerikansk passion i både mad og betjening. Vores tasting menu med lækre sydamerikanske retter er særligt velegnet til selskaber. På Llama får I en festlig aften med musik og højt humør. Se mere fra Llama og den nuværende menu her.

Køkken: Latinamerikansk
Privat rum: 10 personer

Lille Kongensgade 14
+45 89 93 66 87

Scarpetta Islands Brygge

Scarpetta Islands Brygge kendetegnes ved mødet mellem det klassiske og det moderne italienske køkken. Det lyse lokale er bl.a. velegnet til firmamiddage og fødselsdage. Se mere fra Scarpetta Islands Brygge og se menuen her.

Køkken: Moderne & klassisk italiensk
Semi-privat rum: efter tilgængelighed
I alt plads til: 105 personer

Islands Brygge 81F
+45 70 20 71 72

Delphine

Delphine bringer maden og stemningen fra det græske øhav og det sydlige Italien til hjertet af Vesterbro. Det private lokale er lyst, rummeligt og med højt til loftet. Derudover har det sin egen private indgang fra gaden. Delphine har åbent morgen, middag og aften, så der er rig mulighed for at holde et arrangement til alle anledninger!

Køkken: Græsk & syditaliensk
Privat rum: 18-22 personer

Vesterbrogade 40
+45 73 70 68 50
[email protected]

Corsa Vesterbro, Østerbro og Nordhavn

Der er gode muligheder for at spise på Corsa Vesterbro, Østerbro og Nordhavn som større selskab. Der serveres en fast menu med en masse antipasti samt pizza eller meatballs til deling, og siciliansk is til dessert for 250 kr. pr. person. Corsa tilbyder også vin og fadøl ad libitum for 195 kr. pr. person.

Vesterbrogade 44
+45 30151595
[email protected]

Vil du gerne have hjælp til at finde det bedste alternativ til dit arrangement, er du velkommen til at sende os en mail med dine ønsker på [email protected]eller ring til os på + 45 70 70 15 88.