Selskaber hos Cofoco

De bedste middage er oftest i gode venner og families lag. Hvis I er en større gruppe, der har noget at fejre, mindes eller blot vil ses for glædens gensyns skyld, kan vi tilbyde hyggelige rammer i vores restauranter.

Vores unikke lokaler er skabt af nogle af de bedste designere og arkitekter og kan danne ramme om netop jeres specielle aften - hvad end I ønsker at sidde blandt vores gæster i selve restauranten, i et af vores intime privatlokaler eller ønsker hele restauranten for jer selv.

Kontakt os på [email protected] eller på telefon via +45 70 70 15 88, så tager vi gerne en snak om jeres behov og ønsker.

Nedenfor finder I en oversigt over vores restauranter og mulighederne for grupper. 

For nye retningslinjer og forholdsregler i restauranten, klik her.


Vores Restauranter

Vækst

Vækst er stedet for jer, der ønsker at samles i smukke, grønne omgivelser omkring drivhuset, og gå på opdagelse i det nordiske køkken. Vækst er velegnet til vegetarer og serverer også frokost, hvilket giver mulighed for dagsarrangementer. I kan se mere fra Vækst og finde sæsonens menu her.

Privat rum: 20-30 personer
I alt plads til: 130 personer

+45 38 41 27 27

Les Trois Cochons

Vores eget lille Paris, hvor I kan drømme jer væk til byernes by, morgen, middag og aften. Les Trois Cochons ligger i hjertet af den charmerende og levende Værnedamsvej og stemningen er livlig både indenfor og udenfor dørene. Se mere fra Les Trois Cochons og se menu her

Privat rum: fra 8 personer
I alt plads til: 128 personer

+45 33 31 70 55

Restaurant Cofoco

Maden er som indretningen – fuld af kontraster: det rustikke og det elegante, det enkle og det avancerede. Restaurant Cofoco tilbyder hyggelige rammer og høj kvalitet til en hvilken som helst sammenkomst. Vi tilbyder to private rum til mere intime selskaber. Se mere fra Restaurant Cofoco og menuen her.

Private rum: 12-16 personer
I alt plads til: 94 personer

+45 33 13 60 60

Spuntino

Moderne osteria på Vesterbro hvor I får antipasti, pasta og pizza, lokale italienske søde sager og husets vin. Spuntino er fordelt på to åbne etager, som giver et herligt leben og autentisk god stemning. Se mere fra Spuntino og se sæsonens menu her.

Semi-private dining: 10 personer
I alt plads til: 100 personer

+45 70 20 50 89

Høst

Høst er for jer der værdsætter de gode, nordiske råvarer og sæsonens grønt – sammensat med fornemmelse for både det rustikke og det elegante. Her får I en oplevelse, der imponerer ud over det sædvanlige både på tallerkenen og i omgivelserne. Se mere fra Høst og den nuværende menu her.

Semi-privat rum: 10 personer
Privat rum: 16 personer
I alt plads til: 120 personer

+45 89 93 84 09

Llama

Farvede fliser, eksotiske cocktails og ægte sydamerikansk passion i både mad og betjening. Vores tasting menu med lækre sydamerikanske retter er særligt velegnet til selskaber. På Llama får I en festlig aften med musik og højt humør. Se mere fra Llama og den nuværende menu her.

Privat rum: 10 personer
I alt plads til: 177 personer

+45 89 93 66 87

Scarpetta Islands Brygge

Scarpetta Islands Brygge kendetegnes ved mødet mellem det klassiske og det moderne italienske køkken. Det lyse lokale er bl.a. velegnet til firmamiddage og fødselsdage. Se mere fra Scarpetta Islands Brygge og se menuen her

Semi-privat rum: efter tilgængelighed
I alt plads til: 105 personer

+45 70 20 71 72

Vil I gerne have hjælp til at finde det bedste alternativ til jeres arrangement, er I velkommen til at sende os en mail med jeres ønsker på [email protected] eller ring til os på +45 70 70 15 88.