Mød Les Trois Cochons
Fra lokale, der drikker et glas vin ved de hyggelige borde på Værnedamsvejs fortov, til det smukke, ternede gulv og det ærkefranske menukort indenfor – Les Trois Cochons er som at besøge Paris for en stund. På tallerkenen finder du gode franske råvarer og specialiteter kombineret med køkkenets flair for det klassiske håndværk. Og så står vi tidligt op – for præcis som franskmændene kan du starte dagen med en hurtig espresso og en sprød croissant eller det store morgenmadsudtræk. Resten af dagen frister vi med østers, tarte flambee, rørt tatar, steak frites og alt det andet, der hører sig til på en ægte bistro.
Table Reservation
Book bord
Menu
Menuen på Les Trois Cochons bliver opdateret løbende. Så sørg for at holde dig opdateret her og book et bord, når det passer dig.
For nye retningslinjer og forholdsregler i restauranten, klik her.
Morgenmad
TILGÆNGELIG FRA 5 APRIL 2021 | ||
Mandag-fredag 07.30-12.00 // Lørdag-søndag 09.00-12.00 | ||
Morgenmad | ||
Croissant | 25,- | |
Pain au chocolat | 30,- | |
Avocado med purløg & ristet rugbrød +pocheret æg 15,- +røget laks 25,- | 85,- | |
Grapefrugt & melon med mynte | 55,- | |
Yoghurt med bær & granola | 65,- | |
Chiagrød med æble, kokos & kakaonibs | 65,- | |
Havregrød med æblekompot, boghvede, hasselnødder & tranebær | 65,- | |
Pandekager med banan, chokoladesauce & karameliserede pecannødder | 85,- | |
Æg | ||
Alle æg er økologiske | ||
Blødkogt æg med ristet rugbrød | 35,- | |
Eggs Benedict english muffin, skinke, spinat & hollandaise | 95,- | |
Eggs Royale english muffin, røget laks, spinat & hollandaise | 110,- | |
Omelet | 75,- | |
Omelet med ost & skinke | 105,- | |
Røræg med spinat, pecorino & surdejsbrød | 100,- | |
Røræg med avocado, grillet skinke & surdejsbrød | 135,- | |
Complet | ||
Croissant, avocado med rugbrød, yoghurt, grapefrugt & melon | 175,- | |
Petit Complet | ||
2 slags brød, ost, rosettapølse & blødkogt æg | 95,- | |
Drikkevarer | ||
Appelsinjuice | 35,- | |
Æblemost | 35,- | |
Rød grapefrugtjuice | 35,- | |
Rødbede/æble/ingefærjuice | 35,- | |
Ingefærshot | 25,- | |
Mimosa | 85,- | |
Bloody Mary | 85,- | |
Still/sparkling vand | 15,- | |
Frokost
TILGÆNGELIG FRA 5. APRIL 2021 | ||
FROKOST | ||
man-søn kl. 12.00-15.00 | ||
SNACKS | ||
2 slags oliven | 45,- | |
Saltede mandler | 45,- | |
Østers med vinaigrette | 3 stk. 120,- | 6 stk 220,- |
FROKOSTRETTER | ||
Avocado med purløg & ristet rugbrød | 85,- | |
+pocheret æg 15,- +røget laks 25,- | ||
Håndpillede rejer med ristet surdejsbrød, urtesalat & citronmayonnaise | 130,- | |
Ceasar salat med kylling, romainesalat, persillecreme & parmesan | 145,- | |
Hønsesalat med svampe, sprødt kyllingeskind & rugbrød | 95,- | |
Omelet med salat | 85,- | |
Omelet med ost & skinke | 125,- | |
Fried chicken burger med pommes frites & dijonnaise | 155,- | |
Marrokansk salat med couscous, spinat, agurk & chili | 125,- | |
Rørt tatar med urtesalat & pommes frites | 155,- | |
Flat iron steak med pommes frites & bearnaisesauce | 225,- | |
Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & pommes frites | 185,- | |
Charcuterie med anderilette, pølse, skinke, cornichoner & surdejsbrød | 165,- | |
Plateau de fruits de mer et légumes (nok til 2 pers) Østers, hummer, jomfruhummer, rejer, krabbeklør, blåmuslinger, crudités & grillet surdejsbrød | 700,- | |
Vi anbefaler at forudbestille vores skaldyrsfad | ||
Sides | ||
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 45,- | |
Pommes frites med dijonnaise | 45,- | |
DESSERT | ||
Crème brûlée | 75,- | |
Æble tarte tatin med vaniljeis | 75,- | |
Macarons | 40,- | |
2-RETTERS MENU | ||
Rørt tatar med urtesalat | ||
~ | ||
Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & pommes frites | ||
255,- | ||
Carbon Free Dining – Menuen inkluderer en donation på 5kr til plantning af frugttræer i Tanzania og Mexico. | ||
Ønsker du ikke at støtte initiativet, fjerner vi selvfølgelig 5 kr. per menu fra din regning. |
Aftenmenu
TILGÆNGELIG FRA 5. APRIL 2021 | ||
Family style menu | ||
Skal bestilles af hele bordet | ||
Jordskokker med let røget mayonnaise og ristede boghveder | ||
Syltede ansjoser med citron | ||
Blinis med heltrogn & crème fraîche | ||
~ | ||
Stracciatella med grillet courgette & piment | ||
Blomkål med brunet smør, hasselnødder & estragon | ||
Let grillet dansk laks med fennikel & pære | ||
~ | ||
Grillet flat iron steak | ||
Romainesalat med persillecreme & parmesan | ||
Pocherede daddeltomater med olivenolie & citrusurt | ||
~ | ||
Æble tarte tatin med vaniljeis | ||
330,- pr. person | ||
Menuen serveres også vegetarisk | ||
A la carte | ||
Snacks | ||
2 slags oliven | 45,- | |
Saltede mandler | 45,- | |
Grønt | ||
Blomkål med brunet smør, hasselnødder & estragon | 85,- | |
Stracciatella med grillet courgette & piment | 95,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 45,- | |
Romainesalat med persillecreme & parmesan | 75,- | |
Jordskokker med let røget mayonnaise og ristede boghveder | 75,- | |
Fisk & skaldyr | ||
Østers med vinaigrette | 3 stk 120,- | 6 stk 220,- |
Syltede ansjoser med citron | 65,- | |
Blinis med heltrogn & crème fraîche | 145,- | |
Let grillet dansk laks med fennikel & pære | 145,- | |
Tuntatar med syltede oliven, avocado & urtesalat | 155,- | |
Grillede jomfruhummer med citron-mayonnaise & grillet surdejsbrød | 165,- | |
Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & persille | 185,- | |
Stegt kulmule med rosenkål, porre, mandler & sauce nage | 195,- | |
Plateau de fruits de mer et légumes (nok til 2 pers) Østers, hummer, jomfruhummer, rejer, krabbeklør, blåmuslinger, grøntsags-crudité & grillet surdejsbrød | 700,- | |
Vi anbefaler at forudbestille vores skaldyrsfad | ||
Kød & fjerkræ | ||
Rørt tatar med cognac, tomat, estragon & pommes frites | 155,- | |
Grillet flat iron steak med pommes frites & bearnaisesauce | 225,- | |
Steak frites grillet ribeye med pommes frites & bearnaisesauce | 275,- | |
DESSERTER | ||
Crème brûlée | 75,- | |
Æble tarte tatin med vaniljeis | 75,- | |
Macarons | 40,- | |
Vegetarmenu
TILGÆNGELIG FRA 4. APRIL 2021 | ||
Vegetarmenu | ||
Pocherede daddeltomater med olivenolie & citrusurt | 65,- | |
Jordskokker med let røget mayonnaise og ristede boghveder | 75,- | |
Stracciatella med grillet courgette & piment | 95,- | |
Blomkål med brunet smør, hasselnødder & estragon | 85,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 45,- | |
Romainesalat med persillecreme & parmesan | 75,- | |
Grillet broccolini med gruyère | 75,- | |
Family style menu | ||
Jordskokker med let røget mayonnaise og ristede boghveder | ||
Grillet broccolini med gruyère | ||
Blinis med tangkaviar & crème fraîche | ||
~ | ||
Stracciatella med grillet courgette & piment | ||
Blomkål med brunet smør, hasselnødder & estragon | ||
Stegt selleri med marineret fennikel & pære | ||
~ | ||
Grillet quinoa bøf | ||
Romainesalat med persillecreme & parmesan | ||
Pocherede daddeltomater med olivenolie & citrusurt | ||
~ | ||
Æble tarte tatin med vaniljeis | ||
330,- pr. person | ||
vi tilbyder gerne at servere family style menu på separate tallerkener, bare sig det til din tjener |
Vin
CRÉMENT & CHAMPAGNE | Glas | Flaske |
Crémant De Bourgogne, Domaine Bruno Dangin. | 80 kr. | 395 kr. |
Champagne, Bdb Cuvée, Franck Bonville | 125 kr. | 650 kr. |
Champagne, Brut Nature, Premier Cru, Pascal Mazet | 800 kr. | |
Champagne Brut Selection BdB Magnum, Grand Cru, Franck Bonville | 1300 kr. | |
BLANC | Glas | Flaske |
Alsace | ||
2017 Pinot Blanc, Trimbach | 75 kr. | 325 kr. |
2017 Riesling, Le Salon des Bains, Binner | 425 kr. | |
2019 Riesling, Glintzberg, Roland Schmitt | 100 kr. | 500 kr. |
2018 Gewurztraminer, Grand Cru Altenberg, Roland Schmitt | 750 kr. | |
Loire | ||
2019 Mouton Noir, Melon de Bourgogne, Caillé | 80 kr. | 375 kr. |
2019 Sauvignon, Hervé Villemade | 425 kr. | |
2019 Sancerre, Paul Prieur | 95 kr. | 475 kr. |
2018 Fiefs des Coteaux, Muscadet Sévre et Maine, Caillé | 475 kr. | |
2017 Les Gruches, Saumur Blanc, Domaine Bobinet | 600 kr. | |
2018 Château Yvonne, Saumur Blanc | 800 kr. | |
2016 Clos du Papillon, Chenin, Savonnières, Dom. du Closel | 950 kr. | |
Jura | ||
2016 Savagnin Ouillé, Domaine Saint Pierre | 700 kr. | |
2018 IGP - Franche-Comté Blanc, Domaine des Cavarodes | 700 kr. | |
Bourgogne | ||
2019 Bourgogne Blanc, La Sœur Cadette | 100 kr. | 500 kr. |
2019 Bourgogne Aligoté, Domaine La Varenne | 550 kr. | |
2018 Mâcon-Villages, Domaine Jean-Marc Boillot | 575 kr. | |
2018 Chablis Premier Cru, La Foret, Jean-Claude Bessin | 650 kr. | |
2018 Pouilly-Fuissé, I Ame Forest, Domaine Eric Forest | 140 kr. | 695 kr. |
2018 Le Petit Têtu, Sarnin Berrux | 700 kr. | |
2018 Bourgogne Blanc, Bigotes, Frédéric Cossard | 700 kr. | |
2016 Mâcon-Chaintré, Maison Valette | 800 kr. | |
2018 Mersault, Limozin, Fanny Sabre | 900 kr. | |
2018 Beaune, Les Bressandes, Frédéric Cossard | 900 kr. | |
2016 Saint-Romain, Combe Bazin, Domaine de Chassorney | 1000 kr. | |
2017 Puligny Montrachet, Voitte, Frédéric Cossard | 1300 kr. | |
ROSE | Glas | Flaske |
2019 Rosé, Hervé Villemade, Pinot Noir, Gamay | 85 kr | 425 kr. |
ROUGE | Glas | Flaske |
Medi | ||
2018 Syrah, La Forge Estate | 75 kr. | 325 kr. |
2018 Cairanne les Chabriles, Domaine Brusset | 95 kr. | 475 kr. |
2016 Cuvée Laïs, Côtes du Roussillon, Oliver Pithon | 500 kr. | |
Alsace | ||
2016 Pinot Noir, Réserve Cuvée, Trimbach | 525 kr. | |
Loire | ||
2017 Garbare, Chinon, Dom. Grosbois | 500 kr. | |
2018 Sancerre Rouge, Pinot Noir, Chavignol, Vincent Delaporte | 650 kr. | |
Rhône | ||
2016 Château de Montfaucon, Lirac | 105 kr. | 500 kr. |
2018 Crozes Hermitage, Maison Les Alexandrina | 600 kr. | |
2018 Châteauneuf du Pape, Domaine De Pignan | 650 kr. | |
Bordeaux | ||
2016 Château Vieille Tour La Rose, Saint-Emilion Grand Cru | 550 kr. | |
2010 Château Branas, Grand Poujeaux | 900 kr. | |
Beaujolais | ||
2020 Beaujolais Nouveau, Séléné | 325 kr. | |
2018 Morgon, Côte du Py, Damien Coquelet | 90 kr. | 450 kr. |
2018 Morgon, Vieilles Vignes, Kewin Descombes | 650 kr. | |
2015 Moulin à Vent, Croix Des Vérillats | 700 kr. | |
Bourgogne | ||
2018 Pinot Noir, La Croix Blanche, Armelle et Bernard Rion | 110 kr. | 525 kr. |
2017 Bourgogne Hautes Cotes de Beaune, Domaine Huber-Verdereau | 550 kr. | |
2019 Bourgogne Rouge, La Sœur Cadette | 600 kr. | |
2017 Nuits-Saint-Georges, les Terrasses des Vallerots, Machard de Gramont | 850 kr. | |
2015 Volnay, Domaine Huber-Verdereau | 850 kr. | |
2018 Volnay, Domaine de Chassorney | 900 kr. | |
2017 Gevrey-Chambertin, Symphonie, Jean-Luc & Eric Burguet | 975 kr. | |
2017 Chambolle Musigny, Les Echezeaux, Domaine Rion | 1100 kr. | |
2018 Nuits-Saint-Georges, Les Damondes, Frédéric Cossard | 1375 kr. | |
Jura | ||
2019 Trousseau de Messagelin, Domaine des Cavarodes | 900 kr. | |
VIN DOUX | Glas | Flaske |
2015 Si Doux, Domaine Binner, Alsace | 85 kr. | 500 kr. |
2019 Jurançon, Les Grains Des Copains Jean-Marc Grussaute | 85 kr. | 500 kr. |
. | ||
ØL | Glas | Flaske |
1664 Kronenbourg Pils / Blanc | 55 kr. | |
Brooklyn IPA | 55 kr. | |
Carlsberg Nordic, alkoholfri | 35 kr. | |
DRINKS | Glas | Flaske |
Gin & fever tree tonic Geranium/Monkey 47/KEW organic | 95 kr./120 kr. | |
Aperol G & T Geranium & fever tree tonic | 100 kr. | |
Dark `n` Stormy Gosling rom & ginger beer | 100 kr. | |
French Mule Chartreuse & ginger beer | 100 kr. | |
Whiskey Sour Bulleit Bourbon & lemon | 105 kr. | |
Negroni Geranium gin, campari & vermouth rouge | 105 kr. | |
Espresso Martini Vodka, kahlua & espresso | 115 kr. | |
Lynchburg Lemonade Makers Mark Bourbon, cointreau & ginger ale | 100 kr. | |
Dame Blanche Geranium Gin, Cointreau & egg whites | 105 kr. | |
VAND | Glas | Flaske |
Cola, Cola Zero, Ginger Ale | 35 kr. | |
Ginger Beer, Gosling | 40 kr. | |
Lemonade | 40 kr. | |
Pink grapefrugt lemonade | 40 kr. | |
Passionsfrugt lemonade | 40 kr. | |
Hyldeblomst lemonade | 40 kr. | |
Fri vand til hele bordet - pr. person | 25 kr. | |
KAFFE & TE | ||
Te: sort, grøn, urte & hvid tempel | 40 kr. | |
Dobbelt Espresso | 35 kr. | |
Café latte | 45 kr. | |
Cortado | 35 kr. | |
Americano | 40 kr. | |
Restaurant Info
Åbningstider
- Morgen
Mandag – fredag - 07.30 – 12.00
- Lørdag – søndag
- 09.00 – 12.00
- Frokost
Mandag – søndag - 12.00 – 15.00
- Aften
Mandag – søndag - 17.00 – 22.00
(Seneste ankomsttidspunkt er kl. 20.45)