Spis julefrokost hos os

Hold din julefrokost på Cofocos restauranter

Skal du arrangere årets julefrokost for dine kollegaer, venner eller familie? Vi vil næsten garantere, at du ikke skuffer nogen ved at reservere bord på én af vores restauranter. Vores dygtige kokke har udviklet hvert deres bud på en julemenu; en fri fortolkning af en julefrokost, der er baseret på gode råvarer i sæson, og som er tro mod restaurantens stil og gastronomiske retning.  

Du finder et overblik over alle vores julemenuer herunder. Når du er klar til at reservere bord, kan du gøre det online hvis I er et mindre selskab, eller kontakte os på mail eller telefon, hvis I er en større gruppe, der skal ud og spise sammen. Du finder kontaktinfo for hver restaurant herunder.

Og husk! Det er en god idé at være i god tid, da de populære julefrokostdage bliver hurtigt booket. 

Nyhed! Kunne du tænke dig at opgradere julefrokosten med en vinsmagning før jeres middag? På vores nye vinbar Coco Bar à Vin tilbyder vi nu vinsmagninger med vores dygtige sommelier, som kan skræddersyes til dine ønsker. Tilbydes til grupper fra 10 personer, og prisen starter ved 250 kr. per person. Du kan booke en vinsmagning i forbindelse med reservation på en af vores restauranter herunder, eller ved at skrive direkte til [email protected]