Gavekort til Cofocos restauranter

Give et gavekort til Cofocos restauranter og glæd en du holder af med en lækker oplevelse at se frem til. Du vælger selv beløbet eller vælger en prædefineret oplevelse, og så sender vi et kort hjem til dig eller direkte til modtageren af gavekortet. Skriv en personlig besked i kortet, eller lad det stå som det er. 

Det er både muligt at købe gavekort, der gælder til alle Cofocos restauranter inkl. Coco Hotel, eller købe gavekort direkte til Llama, Jah Izakaya, Høst eller Coco Hotel.

Et gavekort er en god julegave, fødselsdagsgave eller som tak til en person, du har lyst til at glæde.

Gavekortet gælder følgende steder: 

Høst · Vækst · Llama · Les Trois Cochons · Delphine · Restaurant Cofoco · Oysters & Grill · Corsa Pizza · Spuntino · Vespa · Scarpetta · Jah Izakaya · Café Coco · Coco Hotel 

For praktiske spørgsmål omkring gavekort, kontakt os venligst på mailen [email protected]

Husk! Du kan også købe et gavekort på vores restauranter.

Klik her for at købe gavekort

Vil du glæde dine medarbejdere med et gavekort, kan du skattefrit give for op til 1200 kr per arbejdsgiverbetalt gavekort. 

Med et gavekort til Cofoco kan jeres ansatte selv planlægge en hyggelig oplevelse i godt selskab på enten hotel eller på vores restauranter. Vores gavekort kan nemlig bruges på alle restauranter samt Coco Hotel på Vesterbro. I har desuden mulighed for at tilføje en personlig hilsen til jeres medarbejdere i gavekortet.

Ønsker I et tilbud på firmagavekort, kan I kontakte [email protected]