Coco Hotel modtager Green Key miljømærke

Lige såvel som på vores restauranter, har vi også på Coco Hotel bæredygtige tiltag og initativer. Og som led i vores bæredygtige strategi, har Coco Hotel fået det internationale miljømærke, bedre kendt som Green Key.

Green Key er turismens internationale certificering, og som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Coco Hotel har med dette mærke fået certifikat på, at vi er blandt de mest bæredygtige hoteller i København.

Certificeringen kommer på baggrund af at Coco lever op til en lang liste af bæredygtige kriterier fra Green Key, samt arbejder med en række initiativer, som bl.a. inkluderer vores solcellepark i Nees, vores arbejde med at plante træer i Tanzania og andre dele af verden, vores fokus på økologi og de bæredygtige løsninger vi har implementeret i forbindelse med renoveringen af hotellet i 2019.

Vi forpligter os samtidig til fremadrettet at drive bæredygtig hoteldrift, og indfører som eksempel affaldssortering på værelserne i februar 2020. Følg med på vores side omkring bæredygtighed, hvor vi løbende opdaterer på vores initiativer, og husk selvfølgelig at besøge hotellet, så du kan opleve det hele på egen hånd.