Oysters & Grill genanmeldt: Får fire stjerner i Berlingske

"Konklusionen er, at Oyster & Grill stadig holder, her otte år efter vores seneste besøg. Ikke meget er lavet om siden da, men hvorfor skulle man også det? Man har fundet en vinderformel, holdt sig til den, og stedet har i dag etableret sig som en ægte nyklassiker."

Det sker ikke så ofte, at en restaurant med næsten 14 år på bagen, får spalteplads i avisernes anmelder-sektioner. Ikke desto mindre blev Oysters & Grill anmeldt af Berlingskes Søren Damm i sidste uge. Under overskriften "Det er otte år siden, jeg sidst besøgte denne herlige klassiker. Det var dumt", fik vores lokale skaldyrsrestaurant på Nørrebro stor ros for både madlavning og betjening, og hele fire stjerner med på vejen. 

Om Oysters & Grill sagde Søren Damm blandt andet:

"Her summer af god stemning. Publikum hælder til den unge side, hvilket giver sig selv her i hjertet af Nørrebro. Her var mange veninder omkring de 30, som var ude at spise sammen, men også mange familier. Akustikken er ikke synderligt ældrevenlig, men jeg spottede alligevel et velfornøjet pensionistpar, der gik ombord i en portion østers. Tjeneren var der som et søm, og jeg bestilte straks den portugisiske Albarinho Monaco E Melgaco, Pardal, Quinta de Santiago, som er en lækker og læskende allroundvin fra Vinho Verde med noter af mandarin og lime – og det til en fornuftig pris."

...

"Først fik vi en lille håndfuld dybstegte rejer. De var ligesom østersene perfekt friteret – ja, næsten puffede – og rejen smagte sødt og frisk igennem. De laves ikke bedre. Vi måtte straks have en portion mere!"

...

"Den lille grillede havbars var serveret med en frisk, lille grøn salat, en let spicy salsa og en gavmildomgang gode pomfritter. Selve fisken var perfekt og røg nemt af benet uden at være overtilberedt. Smagen var en finsymbiose af let umami og sødme og med en underliggende friskhed. Alt var godt."

...

"Konklusionen er, at Oyster & Grill stadig holder, her otte år efter vores seneste besøg. Ikke meget er lavet om siden da, men hvorfor skulle man også det? Man har fundet en vinderformel, holdt sig til den, og stedet har i dag etableret sig som en ægte nyklassiker.

Desuden er spisesteder som Oyster & Grill en klar indikator på, at København er en gastrodestination, der er kommet for at blive. Lige så vigtigt som det er at have gastronomiske flagskibe som Noma og Geranium, lige så vigtigt er det at have kvalitetsspisesteder, som stort set alle har råd til at spise på."


Hvis det også er ved at være for længe siden du har besøgt Oysters & Grill, så anbefaler vi, at du kommer forbi snart. 

Book et bord på Oysters & Grill