Er du vegetar, veganer eller spiser med kostrestriktioner? Vi har plads til dig!
På Cofocos restauranter er det vigtigt for os, at alle føler sig velkommen og får samme gode madoplevelse, uanset hvad der bestilles. Vi gør derfor altid en dyd ud af vores vegetar og veganske retter og at være fleksible og kreative, når vi får besøg af gæster med kostrestriktioner.
Lad dig fx friste af en god kødfri frokost eller middag. Alle vores vegetariske retter er nøje udvalgt efter sæsonen og tilberedt med omtanke.
Vi har lavet en oversigt med vores vegetarmenuer herunder. Hvis du er allergisk eller har specifikke kostrestriktioner, kan du altid kontakte os på [email protected] eller på +45 70 70 15 88 med spørgsmål til menuerne.
Vækst
Vegetarmenu
Grøn menu | ||
3 retter | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Blomkål med estragon, ristet mandler & sprøde østerhatte | ||
~ | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage & ymer creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
2023 Cala Niuru, Frappato & Nero d´Avola, Sicilien | ||
~ | ||
Blomkål med estragon, ristet mandler & sprøde østerhatte | ||
2016 Julineas, Gamay, Beaujolais | ||
~ | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage & ymer creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menuer og priser |
Se meget mere fra Vækst og book bord
Høst
Vegetarmenu
HØST VEGETARMENU | ||
5 Retter | ||
Syltede kantareller med grønne asparges og skyr | ||
Rødbedesalat med solbær og gedeost | ||
Cremede kartofler med ærter og trøffel | ||
Grillede hvide asparges med morkler og ramsløg | ||
Rabarber med kardemomme og karamel | ||
500,- | ||
VINMENU | ||
5 Glas | ||
Schmitt, Riesling, Mosel | ||
- | ||
Large Soif, Chenin Blanc, Loire | ||
- | ||
Arnaud Combier, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Les Chenes, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
400,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
5 Retter | ||
Apéritif, 5 retters vegetar menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
1000,- | ||
HØST VEGETARMENU | ||
3 Retter | ||
Kantareller med grønne asparges og skyr | ||
Grillede hvide asparges med morkler og ramsløg | ||
Rabarber med kardemomme og karamel | ||
400,- | ||
VINMENU | ||
3 Glas | ||
Schmitt, Riesling, Mosel | ||
- | ||
Les Chenes, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
300,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
3 Retter | ||
Apéritif, 3 retters vegetar menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
800,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Høst og book bord
Llama
Vegetarmenu
VEGETAR MENU | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
A LA CARTE | ||
Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
Grillede padronpebre med lime & havsalt | 85,- | |
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | 95,- | |
Taco med stegte svampe, salsa verde & ananas pico de gallo | 95,- | |
Ceviche af lichi med tomat, mango rødløg & leche de tigré | 120,- | |
Aguachile med citrus, grøn melon & jalapeño | 120,- | |
Heirloom tomater med sesam salsa matcha, macadamia nødder & aji verde | 95,- | |
Friteret yuca med lime mayo | 80,- | |
Argentinske empanadas med majs & spinat serveret med salsa roja | 165,- | |
DESSERTS | ||
kokos sorbet med ananas kompot, passionscreme & mørk chokolade | 85,- | |
Churros med dulce de leche, mørk chokolade og vaniljeis | 110,- | |
MENU | ||
Served Family Style | ||
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | ||
Taco med stegte svampe, salsa verde & ananas pico de gallo | ||
Croquettas med kartoffel & jalapeño serveret med avocado salsa | ||
• | ||
Ceviche af lychee med tomat, mango, rødløg, chulpi majs & rocotto leche de tigre | ||
Aguachili med citrus,grøn melon & jalapeño | ||
•• | ||
Argentinske empanadas med majs & spinat, serveret med salsa roja | ||
Friteret yuca med lime mayo | ||
Heirloom tomater med sesam salsa matcha, macadamia nødder & aji verde | ||
••• | ||
Kokossorbet med ananaskompot, passionscreme & mørk chokolade | ||
450,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Llama og book bord
Spuntino
Vegetar menu
VEGETAR MENU | ||
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timer til 215,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Olive Marinate | 55 kr. | |
Parmagiano Reggiano modnet i min. 24 måneder | 55 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata med oliven olie og sort peber | 95 kr. | |
Asparago grillede hvide asparges | 95 kr. | |
Ricotta med grillet zucchini, pesto og mandler | 75 kr. | |
Arancini med mozzarella, mynte og ærter | 75 kr. | |
Carciofi grillede artiskokker med rucola og citron | 75 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomat, bøffel mozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, svampe, parmesan, rosmarin og rucola | 145 kr. | |
Pizza Tartufo mascarpone, svampe, trøffel og gremolata | 135 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni med tomat, vodka sauce, chili, basilikum og burrata | 175 kr. | |
Ravioli med græskar, salvie, citron og smør | 195 kr. | |
SECONDO | ||
Romana grillet perle salat med asparges, persillepesto og citron | 195 kr. | |
. | ||
DOLCE | ||
Sorbetto blodappelsin sorbet | 75 kr. | |
Affogato vanilje is med et espresso short | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Se meget mere fra Spuntino og book bord
Les Trois Cochons
Vegetarmenu
Vegetarmenu | ||
Blinis med pisket creme fraiche, purløg & vegetar rogn | 165,- | |
Gougères med trøffelcreme & comté | 110,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
Friteret zucchini blomst med citronmayo, ristede græskarkerner & honning | 105,- | |
Hvide asparges med hollandaise & piment | 150- | |
Grillet grønne asparges ærter, fennikel, urter & sauce aromatique | 195,- | |
Family style menu | ||
Blinis med pisket creme fraiche, purløg og vegetar rogn | ||
Gougères med trøffelcreme & comté | ||
~ | ||
Hvide asparges med hollandaise & piment | ||
Friteret zucchini blomst med citronmayo, ristede græskarkerner & honning | ||
~ | ||
Grillet grønne asparges ærter, fennikel, urter & sauce aromatique | ||
Eton mess med rabarber is, kompot, meringue, vanilje creme & friske bær | ||
395,- pr. person | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Les Trois Cochons og book bord
Oysters & Grill
Vegetarmenu
Vegetarisk 3-retters menu | ||
SERVERES MED POMMES FRITES & SALAT | ||
Crudite af Grøntsager, Grillet Padron Pepper, Vandmelon og fetasalat m.tomat & oliven | ||
- | ||
Falafel, Romesco sauce, Grillet peberfrugt & Koriander creme m. Pommes frites og grøn salat | ||
- | ||
Pistacie & Citron Softis | ||
375 ,- | ||
Forretter | ||
Crudite af grøntsager, Frisk ostecreme & olivenolie | 50,- | |
Vandmelon- og fetasalat, tomat & oliven | 75,- | |
Tzatziki | 45,- | |
Hovedretter | ||
Falafel, Romesco sauce, Grillet peberfrugt & Koriander creme | 185,- | |
Sides | ||
Grøn Salat | 50,- | |
Grillet Padron Pepper | 50,- | |
Pommes Frites | 50,- | |
Desserter | ||
Pistacie & Citron Softis | 65,- | |
Mandarin sorbet med Vaniljeskum (vegansk) | 80,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Oysters & Grill og book bord
Restaurant Cofoco
Vegetarmenu
4-retters menu | ||
Hvide asparges | ||
Hvide asparges med sauce mousseline, tapioka og kørvel | ||
Ærte suppe | ||
Ærtesuppe med syltede grønne stikkelsbær, ærter, purløgs olie og brøndkarse | ||
Grillet kejserhat | ||
Grillet kejserhat med sauce fricassé, grønne asparges, kartofler, små løg og urter | ||
Blodappelsinsorbet | ||
Blodappelsinsorbet med hvid chokolade cremeux og appelsinskal | ||
400 kr. | ||
5-retters menu | ||
Hvide asparges | ||
Hvide asparges med sauce mousseline, tapioka og kørvel | ||
Citrus salat | ||
Citrus salat med tomater, rød basilikum og piment | ||
Ærte suppe | ||
Ærtesuppe med syltede grønne stikkelsbær, ærter, purløgs olie og brøndkarse | ||
Grillet kejserhat | ||
Grillet kejserhat med sauce fricassé, grønne asparges, kartofler, små løg og urter | ||
Blodappelsinsorbet | ||
Blodappelsinsorbet med hvid chokolade cremeux og appelsinskal | ||
500 kr. | ||
Snack og 5 retters menu | ||
Snack | ||
Bikini toast med grillet artiskok creme og apple wood ost | ||
Hvide asparges | ||
Hvide asparges med sauce mousseline, tapioka og kørvel | ||
Citrus salat | ||
Citrus salat med tomater, rød basilikum og piment | ||
Ærte suppe | ||
Ærtesuppe med syltede grønne stikkelsbær, ærter, purløgs olie og brøndkarse | ||
Grillet kejserhat | ||
Grillet kejserhat med sauce fricassé, grønne asparges, kartofler, små løg og urter | ||
Blodappelsinsorbet | ||
Blodappelsinsorbet med hvid chokolade cremeux og appelsinskal | ||
550 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
- | ||
2023 Zárate Albariño, Albarino, Galicien | ||
- | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
- | ||
* 2023 Riesling, Gelber Sandstein, Weingut Scheuermann | ||
- | ||
2022 Morgon, K. Descombes, Gamay, Beaujolais | ||
- | ||
2023 Le Brin, Ch. Marie Plaisance Cotes de Bergerac Moelleux | ||
4 retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5 retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5 retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menuen skal bestilles af hele bordet. | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Restaurant Cofoco og book bord
Scarpetta Rantzausgade & Islands Brygge
Vegetarmenu
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 300 kr. | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 275 kr. | ||
Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi selskabsmenuerne - se under "selskaber" | ||
Karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timerpr. person 215 kr. | ||
SNACKS | ||
Olive - marinerede oliven | 40 | |
Noccioline - saltede nødder | 40 | |
ANTIPASTI | ||
Burrata - med tomater, olivenolie og grillet brød | 125 | |
Arancini - sprøde risottokugler med salsa romana | 95 | |
PIZZE | ||
Margherita - med tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 115 | |
Patate - mascarpone, kartoffel, rucola og rosmarin | 130 | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
Ravioli - med ricotta og grønne asparges | 175 | |
Panelle - stegt panelle med med salsa på grønne oliven, tomater, persille og artiskok | 165 | |
DOLCE | ||
Sorbetto - passionsfrugtsorbet med cantuccini | 75 | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra SCARPETTA RANTZAUSGADE og SCARPETTA ISLANDS BRYGGE
CORSA PIZZA
Corsa Pizza er vores napolitanske pizzeria på Islands Brygge. Du finder de vegetariske pizzaer menukortet her.
CAFÉ COCO
Café Coco ligger i stueetagen på Coco Hotel og tilbyder vegetariske retter og snacks. Se menuen her.