Er du vegetar, veganer eller spiser med kostrestriktioner? Vi har plads til dig!
På Cofocos restauranter er det vigtigt for os, at alle føler sig velkommen og får samme gode madoplevelse, uanset hvad der bestilles. Vi gør derfor altid en dyd ud af vores vegetar og veganske retter og at være fleksible og kreative, når vi får besøg af gæster med kostrestriktioner.
Lad dig fx friste af en god kødfri frokost eller middag. Alle vores vegetariske retter er nøje udvalgt efter sæsonen og tilberedt med omtanke.
Vi har lavet en oversigt med vores vegetarmenuer herunder. Hvis du er allergisk eller har specifikke kostrestriktioner, kan du altid kontakte os på [email protected] eller på +45 70 70 15 88 med spørgsmål til menuerne.
Vækst
Vegetarmenu
Grøn menu | ||
3 retter | ||
Spidskål fra Kieselgården med ramsløg og Vesterhavsost | ||
~ | ||
Sprød selleri vinagrette på yuzu, purløg & brændte ærter | ||
~ | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage, luftig ymer & kamille | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Spidskål fra Kieselgården med ramsløg og Vesterhavsost | ||
2022 Domaine Goepp, Riesling, Alsace | ||
~ | ||
Sprød selleri vinagrette på yuzu, purløg & brændte ærter | ||
2016 Julineas, Gamay, Beaujolais | ||
~ | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage, luftig ymer & kamille | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menuer og priser |
Se meget mere fra Vækst og book bord
Høst
Vegetarmenu
HØST VEGETARMENU | ||
5 Retter | ||
Friskost med tomat og ristet brød | ||
Rødbedesalat med friske hindbær og gedeost | ||
Cremede kartofler med ærter og trøffel | ||
Perlebyg med Karl Johan og grønne asparges | ||
Danske jordbær med geranium og koldskål | ||
500,- | ||
VINMENU | ||
5 Glas | ||
Schmitt, Riesling, Mosel | ||
- | ||
Large Soif, Chenin Blanc, Loire | ||
- | ||
Arnaud Combier, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Les Chenes, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
400,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
5 Retter | ||
Apéritif, 5 retters vegetar menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
1000,- | ||
HØST VEGETARMENU | ||
3 Retter | ||
Friskost med tomat og ristet brød | ||
Perlebyg med Karl Johan og grønne asparges | ||
Danske jordbær med geranium og koldskål | ||
400,- | ||
VINMENU | ||
3 Glas | ||
Schmitt, Riesling, Mosel | ||
- | ||
Les Chenes, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
300,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
3 Retter | ||
Apéritif, 3 retters vegetar menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
800,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Høst og book bord
Llama
Vegetarmenu
VEGETAR MENU | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
A LA CARTE | ||
Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
Grillede padronpebre med lime & havsalt | 85,- | |
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | 95,- | |
Taco med stegte svampe, salsa verde & ananas pico de gallo | 95,- | |
Ceviche af lichi med tomat, mango rødløg & leche de tigré | 120,- | |
Aguachile med citrus, grøn melon & jalapeño | 120,- | |
Heirloom tomater og vandmelon med sesam salsa matcha & macadamia nødder | 95,- | |
Friteret yuca med lime mayo | 80,- | |
Argentinske empanadas med majs & spinat serveret med salsa roja | 165,- | |
DESSERTS | ||
kokos sorbet med ananas salsa, passionscreme & frisk mynte | 85,- | |
Churros med dulce de leche, mørk chokolade og vaniljeis | 110,- | |
MENU | ||
Served Family Style | ||
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | ||
Taco med stegte svampe, salsa verde & ananas pico de gallo | ||
Croquettas med kartoffel & jalapeño serveret med avocado salsa | ||
• | ||
Ceviche af lychee med tomat, mango, rødløg, chulpi majs & rocotto leche de tigre | ||
Aguachili med palmehjerter,grøn melon & jalapeño | ||
•• | ||
Argentinske empanadas med majs & spinat, serveret med salsa roja | ||
Friteret yuca med lime mayo | ||
Heirloom tomater og vandmelon med sesam salsa matcha & macadamia nødder | ||
••• | ||
Kokossorbet med ananas salsa, passionsfrugt & frisk mynte | ||
450,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Llama og book bord
Spuntino
Vegetar menu
VEGETAR MENU | ||
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timer til 215,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Olive Marinate | 55 kr. | |
Parmagiano Reggiano modnet i min. 24 måneder | 55 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata oliven olie og sort peber | 95 kr. | |
Ricotta ærter, pesto og mynte | 75 kr. | |
Bruschetta friske tomater og oregano | 75 kr. | |
Arancini med mozzarella, mynte og ærter | 75 kr. | |
Carciofi grillede artiskokker med rucola og citron | 75 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomat, bøffel mozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, svampe, parmesan, rosmarin og rucola | 145 kr. | |
Pizza Zucchini mascarpone, parmesan, zucchini, sort peber og sommertrøffel | 155 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni med tomat, vodka sauce, chili, basilikum og burrata | 175 kr. | |
SECONDO | ||
Asparago asparges, kartofler, tomater, persille, rødløg, chili, kapers og citron | 195 kr. | |
. | ||
DOLCE | ||
Sorbetto hindbærsorbet | 75 kr. | |
Affogato vanilje is med et espresso short | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Se meget mere fra Spuntino og book bord
Les Trois Cochons
Vegetarmenu
Vegetarmenu | ||
Blinis med pisket creme fraiche, purløg & vegetar rogn | 165,- | |
Gougères med trøffelcreme & comté | 110,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
Hvide asparges med hollandaise | 150,- | |
Tomatsalat med agurk, oliven & burrata | 120- | |
Panissé med persillecreme, bønner & grillet zucchini | 195,- | |
Family style menu | ||
Blinis med pisket creme fraiche, purløg og vegetar rogn | ||
Gougères med trøffelcreme & comté | ||
~ | ||
Tomatsalat med agurk, oliven & burrata | ||
Hvide asparges med hollandaise | ||
~ | ||
Panissé med persillecreme, bønner & grillet zucchini | ||
Eton mess med jordbær is, marengs, vanilje creme & friske bær | ||
395,- pr. person | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Les Trois Cochons og book bord
Oysters & Grill
Vegetarmenu
Vegetarisk 3-retters menu | ||
SERVERES MED POMMES FRITES & SALAT | ||
Crudite af Grøntsager, Grillet Padron Pepper, Vandmelon og fetasalat m.tomat & oliven | ||
- | ||
Falafel, Romesco sauce, Grillet peberfrugt & Koriander creme m. Pommes frites og grøn salat | ||
- | ||
Pistacie & Citron Softis | ||
375 ,- | ||
Forretter | ||
Crudite af grøntsager, Frisk ostecreme & olivenolie | 50,- | |
Vandmelon- og fetasalat, tomat & oliven | 75,- | |
Tzatziki | 45,- | |
Hovedretter | ||
Falafel, Romesco sauce, Grillet peberfrugt & Koriander creme | 185,- | |
Sides | ||
Grøn Salat | 50,- | |
Grillet Padron Pepper | 50,- | |
Pommes Frites | 50,- | |
Desserter | ||
Pistacie & Citron Softis | 65,- | |
Mandarin sorbet med Vaniljeskum (vegansk) | 80,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Oysters & Grill og book bord
Restaurant Cofoco
Vegetarmenu
4-retters menu | ||
Nye danske kartofler | ||
Med rød krystal, hvide asparges crem, pore, rugbrøds chips, løvstikke, og dild olie. | ||
Kold tomat suppe | ||
Med bagte, friske tomater og olivenolie. | ||
Grillet kejserhat | ||
Grillet kejserhat med hjertesalat, grøn asparges vinaigrette og svampe sauce | ||
Hyldeblomstsorbet | ||
Hyldeblomstsorbet med jordbær, sablè og koldskål | ||
400 kr. | ||
5-retters menu | ||
Nye danske kartofler | ||
Med rød krystal, hvide asparges crem, pore, rugbrøds chips, løvstikke, og dild olie. | ||
Kold tomat suppe | ||
Med bagte, friske tomater og olivenolie. | ||
Ærtesalat | ||
Ærtesalat med grillet brød, kørvel og tagetes | ||
Grillet Kejserhat | ||
Grillet kejserhat med hjertesalat, grøn asparges vinaigrette og svampe sauce | ||
Hyldeblomstsorbet | ||
Hyldeblomstsorbet med jordbær, sablè og koldskål | ||
500 kr. | ||
Snack og 5 retters menu | ||
Snack | ||
Morkel croquetter | ||
Nye danske kartofler | ||
Med rød krystal, hvide asparges crem, pore, rugbrøds chips, løvstikke, og dild olie. | ||
Kold tomat suppe | ||
Med bagte, friske tomater og olivenolie. | ||
Ærtesalat | ||
Ærtesalat med grillet brød, kørvel og tagetes | ||
Grillet Kejserhat | ||
Grillet kejserhat med hjertesalat, grøn asparges vinaigrette og svampe sauce | ||
Hyldeblomstsorbet | ||
Hyldeblomstsorbet med jordbær, sablè og koldskål | ||
550 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
- | ||
2023 Cala Niuru, Mortelitto, Frapatto & Nero d’Avola, Sicilia | ||
- | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
- | ||
* 2024 Riesling, Green Label, Weingut Scheuermann | ||
- | ||
2021 Pinot Noir Arnaud Combier, Pinot Noir, Languedoc | ||
- | ||
2023 Birbet, Brachetto, Roero, Piemonte | ||
4 retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5 retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5 retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menuen skal bestilles af hele bordet. | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Restaurant Cofoco og book bord
Scarpetta Rantzausgade & Islands Brygge
Vegetarmenu
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 300 kr. | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 275 kr. | ||
Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi selskabsmenuerne - se under "selskaber" | ||
Karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timerpr. person 215 kr. | ||
SNACKS | ||
Olive - marinerede oliven & umodne ferskner | 40 | |
Noccioline - saltede & røgede mandler | 40 | |
ANTIPASTI | ||
Cæsar romainsalat med dressing, ristede crutoner & parmesan | 95 | |
Burrata - med tomater, pesto & olivenolie | 125 | |
Arancini - sprøde risottokugler med salsa romana | 95 | |
Asparagi grillet hvide asparges med kapers, chili & citron | 115 | |
Bruschetta grillet brød med ricotta, ærter & mynte | 95 | |
PIZZE | ||
Margherita - med tomat, bøffelmozzarella & basilikum | 115 | |
Patate - mascarpone, kartoffel & rosmarin | 130 | |
Pomodore - friske tomater, bøffelmozzarella, basilikum & pesto | 140 | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
Ravioli - med artiskok, mynte, tomater, pinjekerner & pecorino | 165 | |
Panelle - stegt panelle med med salsa på grønne oliven, tomater, persille & artiskok | 165 | |
Pasta – campanelle med pesto, zucchini, asparges & persille | 165 | |
DOLCE | ||
Sorbetto - hindbærsorbet med jordbær & cantuccini | 75 | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra SCARPETTA RANTZAUSGADE og SCARPETTA ISLANDS BRYGGE
CORSA PIZZA
Corsa Pizza er vores napolitanske pizzeria på Islands Brygge. Du finder de vegetariske pizzaer menukortet her.
CAFÉ COCO
Café Coco ligger i stueetagen på Coco Hotel og tilbyder vegetariske retter og snacks. Se menuen her.