Er du vegetar, veganer eller spiser med kostrestriktioner? Vi har plads til dig!
På Cofocos restauranter er det vigtigt for os, at alle føler sig velkommen og får samme gode madoplevelse, uanset hvad der bestilles. Vi gør derfor altid en dyd ud af vores vegetar og veganske retter og at være fleksible og kreative, når vi får besøg af gæster med kostrestriktioner.
Lad dig fx friste af en god kødfri frokost eller middag. Alle vores vegetariske retter er nøje udvalgt efter sæsonen og tilberedt med omtanke.
Vi har lavet en oversigt med vores vegetarmenuer herunder. Hvis du er allergisk eller har specifikke kostrestriktioner, kan du altid kontakte os på [email protected] eller på +45 70 70 15 88 med spørgsmål til menuerne.
Vækst
Vegetarmenu
Grøn menu | ||
3 retter | ||
Spidskål fra Kieselgården med ramsløg og Vesterhavsost | ||
~ | ||
Sprød selleri vinagrette på yuzu, purløg & brændte ærter | ||
~ | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage, luftig ymer & kamille | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Spidskål fra Kieselgården med ramsløg og Vesterhavsost | ||
2022 Domaine Goepp, Riesling, Alsace | ||
~ | ||
Sprød selleri vinagrette på yuzu, purløg & brændte ærter | ||
2016 Julineas, Gamay, Beaujolais | ||
~ | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage, luftig ymer & kamille | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menuer og priser |
Se meget mere fra Vækst og book bord
Høst
Vegetarmenu
HØST VEGETARMENU | ||
5 Retter | ||
Friskost med tomat og ristet brød | ||
Rødbedesalat med friske hindbær og gedeost | ||
Cremede kartofler med ærter og trøffel | ||
Perlebyg med Karl Johan og grønne asparges | ||
Danske jordbær med geranium og koldskål | ||
500,- | ||
VINMENU | ||
5 Glas | ||
Schmitt, Riesling, Mosel | ||
- | ||
Large Soif, Chenin Blanc, Loire | ||
- | ||
Arnaud Combier, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Les Chenes, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
400,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
5 Retter | ||
Apéritif, 5 retters vegetar menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
1000,- | ||
HØST VEGETARMENU | ||
3 Retter | ||
Friskost med tomat og ristet brød | ||
Perlebyg med Karl Johan og grønne asparges | ||
Danske jordbær med geranium og koldskål | ||
400,- | ||
VINMENU | ||
3 Glas | ||
Schmitt, Riesling, Mosel | ||
- | ||
Les Chenes, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
300,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
3 Retter | ||
Apéritif, 3 retters vegetar menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
800,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Høst og book bord
Llama
Vegetarmenu
VEGETAR MENU | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
A LA CARTE | ||
Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
Grillede padronpebre med lime & havsalt | 85,- | |
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | 95,- | |
Taco med sikil pak salsa, babymajs & pico de gallo | 95,- | |
Ceviche af palme hjerte med tomat, mango rødløg & leche de tigré | 120,- | |
Aguachile med citrus, grøn melon & jalapeño | 120,- | |
Heirloom tomater & vandmelon med salsa matcha, rødløg, persille & macadamia nødder | 95,- | |
Friteret yuca med lime mayo | 80,- | |
Argentinske empanadas med majs & spinat serveret med salsa roja | 165,- | |
DESSERTS | ||
kokos sorbet med ananas salsa, passionscreme & frisk mynte | 85,- | |
Churros med dulce de leche, mørk chokolade og vaniljeis | 110,- | |
MENU | ||
Served Family Style | ||
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | ||
Taco med sikil pak salsa, babymajs & pico de gallo | ||
Croquettas med kartoffel & jalapeño serveret med avocado salsa | ||
• | ||
Ceviche af palme hjerte med tomat, mango, rødløg, chulpi majs & rocotto leche de tigre | ||
Aguachili med palmehjerter,grøn melon & jalapeño | ||
•• | ||
Argentinske empanadas med majs & spinat, serveret med salsa roja | ||
Friteret yuca med lime mayo | ||
Heirloom tomater & vandmelon med salsa matcha, rødløg, persille & macadamia nødder | ||
••• | ||
Kokossorbet med ananas salsa, passionsfrugt & frisk mynte | ||
450,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Llama og book bord
Spuntino
Vegetar menu
VEGETAR MENU | ||
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timer til 215,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Olive Marinate | 55 kr. | |
Parmagiano Reggiano modnet i min. 24 måneder | 55 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata oliven olie og sort peber | 95 kr. | |
Ricotta grillede zucchini, ærter, pesto og mynte | 75 kr. | |
Bruschetta tomater, oregano og basilikm | 75 kr. | |
Arancini med tomater, auberginepurée og basilikum | 75 kr. | |
Carciofi grillede artiskokker med rucola og citron | 75 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomatsauce, bøffel mozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, svampe, parmesan, rosmarin og rucola | 145 kr. | |
Pizza Caprese mascarpone, bøffel mozzarella, tomater og rucola | 135 kr. | |
Pizza Pomodoro grillet rød peberfrugt, tomater, rødløg, kapers, taggiasca oliven, persille og rucola | 135 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni med tomat og vodkasauce, burrata, chili og basilikum | 175 kr. | |
Ravioli med ricotta og spinat, smørsauce, valnødder og salvie | 175 kr. | |
SECONDO | ||
Melanzana paneret aubergine med tomater, rødløg, rucola og kapers | 195 kr. | |
. | ||
DOLCE | ||
Sorbetto hindbærsorbet med fersken og hindbær | 75 kr. | |
Gelato vaniljeis med friske jordbær og pistacie | 85 kr. | |
Affogato vanilje is og et espresso short | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Se meget mere fra Spuntino og book bord
Les Trois Cochons
Vegetarmenu
Vegetarmenu | ||
Blinis med pisket creme fraiche, purløg & vegetar rogn | 165,- | |
Gougères med trøffelcreme & comté | 110,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
Grønne asparges med urtecreme & urtesalat | 150,- | |
Tomatsalat med agurk, oliven & burrata | 120- | |
Panissé med persillecreme, bønner & grillet zucchini | 195,- | |
Family style menu | ||
Blinis med pisket creme fraiche, purløg og vegetar rogn | ||
Gougères med trøffelcreme & comté | ||
~ | ||
Tomatsalat med agurk, oliven & burrata | ||
Grønne asparges med urtecreme & urtesalat | ||
~ | ||
Panissé med persillecreme, bønner & grillet zucchini | ||
Eton mess med jordbær is, marengs, vanilje creme & friske bær | ||
395,- pr. person | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Les Trois Cochons og book bord
Oysters & Grill
Vegetarmenu
Vegetarisk 3-retters menu | ||
SERVERES MED POMMES FRITES & SALAT | ||
Crudite af Grøntsager, Grillet Majs, m.urtesmør (vegansk), Vandmelon og fetasalat m.tomat & oliven | ||
- | ||
Falafel, Romesco sauce, Grillet peberfrugt & Koriander creme m. Pommes frites og grøn salat | ||
- | ||
Vainijle og hindbær softice | ||
375 ,- | ||
Forretter | ||
Crudite af grøntsager, Frisk ostecreme & olivenolie | 50,- | |
Vandmelon- og fetasalat, tomat & oliven | 75,- | |
Tzatziki | 45,- | |
Hovedretter | ||
Falafel, Romesco sauce, Grillet peberfrugt & Koriander creme | 185,- | |
Sides | ||
Grøn Salat | 50,- | |
Grillet Majs, m.urtesmør (vegansk) | 50,- | |
Pommes Frites | 50,- | |
Desserter | ||
Vainijle og hindbær softice | 65,- | |
Ananas sorbet med kokoscreme (vegansk) | 80,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Oysters & Grill og book bord
Restaurant Cofoco
Vegetarmenu
4-retters menu | ||
Nye danske kartofler | ||
Nye danske kartofler med rød krystal, asparges creme og løvstikke olie | ||
Kold tomat suppe | ||
Med bagte, friske tomater og olivenolie. | ||
Grillet kejserhat | ||
Grillet kejserhat med hjertesalat, grøn asparges vinaigrette og svampe sauce | ||
Hyldeblomstsorbet | ||
Hyldeblomstsorbet med jordbær, sablè og koldskål | ||
400 kr. | ||
5-retters menu | ||
Nye danske kartofler | ||
Nye danske kartofler med rød krystal, asparges creme og løvstikke olie | ||
Kold tomat suppe | ||
Med bagte, friske tomater og olivenolie. | ||
Ærtesalat | ||
Ærtesalat med grillet brød og purløg | ||
Grillet Kejserhat | ||
Grillet kejserhat med hjertesalat, grøn asparges vinaigrette og svampe sauce | ||
Hyldeblomstsorbet | ||
Hyldeblomstsorbet med jordbær, sablè og koldskål | ||
500 kr. | ||
Snack og 5 retters menu | ||
Snack | ||
Morkel croquetter med trøffel creme | ||
Nye danske kartofler | ||
Nye danske kartofler med rød krystal, asparges creme og løvstikke olie | ||
Kold tomat suppe | ||
Med bagte, friske tomater og olivenolie. | ||
Ærtesalat | ||
Ærtesalat med grillet brød og purløg | ||
Grillet Kejserhat | ||
Grillet kejserhat med hjertesalat, grøn asparges vinaigrette og svampe sauce | ||
Hyldeblomstsorbet | ||
Hyldeblomstsorbet med jordbær, sablè og koldskål | ||
550 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
- | ||
NV Posca Bianca, Orsi, Emilia-Romagna | ||
- | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
- | ||
* 2024 Riesling, Green Label, Weingut Scheuermann | ||
- | ||
2021 Pinot Noir Arnaud Combier, Pinot Noir, Languedoc | ||
- | ||
2023 Birbet, Brachetto, Roero, Piemonte | ||
4 retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5 retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5 retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menuen skal bestilles af hele bordet. | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Restaurant Cofoco og book bord
Scarpetta Rantzausgade & Islands Brygge
Vegetarmenu
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 300 kr. | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 275 kr. | ||
Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi selskabsmenuerne - se under "selskaber" | ||
Karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timerpr. person 215 kr. | ||
SNACKS | ||
Olive - marinerede oliven & umodne ferskner | 40 | |
Noccioline - saltede & røgede mandler | 40 | |
ANTIPASTI | ||
Burrata - med tomater, pesto & olivenolie | 125 | |
Arancini - sprøde risottokugler med salsa romana | 95 | |
Zucchini a la griglia -med riccota, ærter & mynte | 95 | |
Bruschetta brød med grillet peber, anjos, kapers & oregano | 115 | |
PIZZE | ||
Margherita - med tomat, bøffelmozzarella & basilikum | 115 | |
Patate - mascarpone, kartoffel & rosmarin | 130 | |
Zucchini - friske tomater, bøffelmozzarella, basilikum & pesto | 130 | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
Ravioli - med pecorino, sort peber, ærter og salvie | 175 | |
Panelle - stegt panelle med grønne bønner, rucola, oliven & persille | 165 | |
Pasta – campanelle med pesto rosso, bagte tomater, chili, basilikum & stracciatella | 175 | |
DOLCE | ||
Fragola - jordbær med vanilje is | 75 | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra SCARPETTA RANTZAUSGADE og SCARPETTA ISLANDS BRYGGE
CORSA PIZZA
Corsa Pizza er vores napolitanske pizzeria på Islands Brygge. Du finder de vegetariske pizzaer menukortet her.
CAFÉ COCO
Café Coco ligger i stueetagen på Coco Hotel og tilbyder vegetariske retter og snacks. Se menuen her.