Er du vegetar, veganer eller spiser med kostrestriktioner? Vi har plads til dig!
På Cofocos restauranter er det vigtigt for os, at alle føler sig velkommen og får samme gode madoplevelse, uanset hvad der bestilles. Vi gør derfor altid en dyd ud af vores vegetar og veganske retter og at være fleksible og kreative, når vi får besøg af gæster med kostrestriktioner.
Lad dig fx friste af en god kødfri frokost eller middag. Alle vores vegetariske retter er nøje udvalgt efter sæsonen og tilberedt med omtanke.
Vi har lavet en oversigt med vores vegetarmenuer herunder. Hvis du er allergisk eller har specifikke kostrestriktioner, kan du altid kontakte os på [email protected] eller på +45 70 70 15 88 med spørgsmål til menuerne.
Vækst
Vegetarmenu
En Grøn Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Grøn menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
795,- | ||
Brut – Champagne i stedet for Crémant +45.- | ||
Grøn menu | ||
3 retter | ||
Blomkål | ||
Kærnemælk & Vesterhavs ost | ||
~ | ||
*Cremet perlebyg** | ||
Ramsløg & selleri | ||
~ | ||
Pære | ||
Citron verbena & hvid chokolade | ||
395,- | ||
Vinmenu | ||
2021 Cala Niuru, Frappato & Negr d´Avola, Sicily | ||
2021 Eros, Riesling blend, Alsace | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | ||
295,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menuer og priser |
Se meget mere fra Vækst og book bord
Høst
Vegetarmenu
Høst Vegetarmenu | ||
5 retter | ||
Svampe med hasselnødder og jordskokker | ||
Rødbede med dild og gedeost | ||
Blomkål med stikkelsbær og trøffel | ||
Tærte med selleri og Karl Johan | ||
Havtorn med karamel og kardemomme | ||
495,- | ||
3 retter | ||
Svampe med hasselnødder og jordskokker | ||
Tærte med selleri og Karl Johan | ||
Havtorn med karamel og kardemomme | ||
395,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Høst og book bord
Llama
Vegetarmenu
VEGETAR MENU | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
A LA CARTE | ||
Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
Tostada med hak sikil pak, sam marzano & pico di gallo | 95,- | |
Taco med stegte svampe, salsa verde & salatløg | 95,- | |
Spyd med sød kartoffel, aji amarillo, aji verde & shiso | 80,- | |
Grillede majs med chili, shiso & yuzu | 80,- | |
Friteret yuca med aji panca sauce | 80,- | |
Argentinske empanadas med spinat, artiskok, ari amarillo & salsa roja | 150,- | |
DESSERTS | ||
Kokos sorbet med grillet ananas og lychee | 90,- | |
Churros med dulce de leche, mørk chokolade og vaniljeis | 90,- | |
MENU | ||
Served Family Style | ||
Tostada med hak sikil pak, sam marzano & pico di gallo | ||
Taco med stegte svampe, salsa verde & salatløg | ||
Spyd med sød kartoffel, aji amarillo, aji verde & shiso | ||
• | ||
Ceviche af lychee med agurk, tomat, rødløg, chulpi majs & avocado | ||
Ceviche af citrus med, ananas kirsebær, orange, ingefær & shiso | ||
•• | ||
Argentinske empanadas med spinat, artiskok, ari amarillo & salsa roja | ||
Friteret yuca med aji panca sauce | ||
Grillede majs med chili, shiso & yuzu | ||
••• | ||
Kokos sorbet med grillet ananas og lychee | ||
450,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Llama og book bord
Spuntino
Vegetar menu
VEGETAR MENU | ||
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timer til 215,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Marinerede oliven | 45 kr. | |
Parmesan, modnet i min. 24 måneder | 45 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata med oliven olie og sort peber | 95 kr. | |
Piquillos grillet peberfrugt med basilikum | 45 kr. | |
Melanzana aubergine med tomat, basilikum og pinjekerner | 75 kr. | |
Arancini med citron, timian, artiskok creme, parmesan og chili | 65 kr. | |
Crostini med svampe og mascarpone | 95 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomat, bøffel mozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, svampe, parmesan og rosmarin | 145 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni med tomat, vodka sauce, chili, basilikum og burrata | 165 kr. | |
SECONDO | ||
Carciofi grillet artiskok med kartofler, brunet smør, kapers, tomater, persille og citron | 165 kr. | |
. | ||
DOLCE | ||
Limone citron sorbet | 75 kr. | |
Torta di Mandorle mazarin med vaniljeis, kirsebær og mørk chokolade | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Se meget mere fra Spuntino og book bord
Les Trois Cochons
Vegetarmenu
Vegetarmenu | ||
Blinis med pisket creme fraiche, purløg og vegetar rogn | 95,- | |
Pissaladiére med karameliserede løg, taggiasca oliven & frisk oregano | 75,- | |
Gougères med trøffelcreme & comté | 110,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
Bittersalat med grillet & syltet radicchio, castel franco, gedeost, valnødder & frisk citron | 95,- | |
Laksetater med urtecreme & frisk salat | 150,- | |
Vol-au-vent med sauce aromatic, kantareller, haricots verts, kartofler & babygulerødder | 195,- | |
Family style menu | ||
Pissaladiére med karameliserede løg, taggiasca oliven & frisk oregano | ||
Gougères med trøffelcreme & comté | ||
~ | ||
Blinis med pisket creme fraiche, purløg og vegetar rogn | ||
Bittersalat med grillet & syltet radicchio, castel franco, gedeost, valnødder & frisk citron | ||
~ | ||
Vol-au-vent med sauce aromatic, kantareller, haricots verts, kartofler & babygulerødder | ||
Ris a la mande med kirsebærsauce | ||
395,- pr. person | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Les Trois Cochons og book bord
Oysters & Grill
Vegetarmenu
Vegetarisk 3-retters menu | ||
SERVERES MED POMMES FRITES & SALAT | ||
Crudite af Grøntsager, Grillet Padron Pepper, Vandmelon og fetasalat m.tomat & oliven | ||
- | ||
Falafel, Romesco sauce, Grillet peberfrugt & Koriander creme m. Pommes frites og grøn salat | ||
- | ||
Kokos og Ananas Softis med Rom Ananas & Ristet kokosnød | ||
375 ,- | ||
Forretter | ||
Crudite af grøntsager, Frisk ostecreme & olivenolie | 50,- | |
Vandmelon- og fetasalat, tomat & oliven | 75,- | |
Tzatziki | 45,- | |
Hovedretter | ||
Falafel, Romesco sauce, Grillet peberfrugt & Koriander creme | 185,- | |
Sides | ||
Grøn Salat | 50,- | |
Grillet Padron Pepper | 50,- | |
Pommes Frites | 50,- | |
Desserter | ||
Kokos og Ananas & Passionsfrugt Softis med Rom Ananas & Ristet kokosnød | 65,- | |
Chokoladesorbet med Espressoskum (vegansk) | 80,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Oysters & Grill og book bord
Restaurant Cofoco
Vegetarmenu
4-retters menu | ||
Gravad radise | ||
Med enebær, agurk, dild og peberrod | ||
Jordskokke bisque | ||
Med bagte jordskokker, æble og persille olie | ||
Stegte Svampe | ||
Af østershatte, trumpet hat, frissè salat, sprødt brød, æggeblomme og karl johan sauce | ||
Risalamande | ||
Risalamande is med syltede kirsebær og mørk chokolademousse | ||
390 kr. | ||
5-retters menu | ||
Gravad radise | ||
Med enebær, agurk, dild og peberrod | ||
Jordskokke bisque | ||
Med bagte jordskokker, æble og persille olie | ||
Fermenterede blommer | ||
Med tørrede tomater og purløg | ||
Stegte Svampe | ||
Af østershatte, trumpet hat, frissè salat, sprødt brød, æggeblomme og karl johan sauce | ||
Risalamande | ||
Risalamande is med syltede kirsebær og mørk chokolademousse | ||
450 kr. | ||
Snack og 5 retters menu | ||
Snack | ||
Toast med artiskok creme og spinat | ||
Gravad radiser | ||
Med enebær, agurk, dild og peberrod | ||
Jordskokke bisque | ||
Med bagte jordskokker, æble og persille olie | ||
Fermenterede blommer | ||
Med tørrede tomater og purløg | ||
Stegte Svampe | ||
Af østershatte, trumpet hat, frissè salat, sprødt brød, æggeblomme og karl johan sauce | ||
Risalamande | ||
Risalamande is med syltede kirsebær og mørk chokolademousse | ||
500 kr. | ||
Vinmenu | ||
** NV Cremant de Bourgogne, Bruno Dangin, Bourgogne | ||
- | ||
2023 Merayo, Godello, Galicia | ||
- | ||
2022 Ocre Rouge, Pinot Noir & Grenache, Languedoc-Roussillon | ||
- | ||
* 2021 Alpino, Lagarino Bianco & Verdeerbara, Alto Adige | ||
- | ||
2022 Kristinus Analog, Traminer, Sauvignon Blanc & Furmint, Hungary | ||
- | ||
2023 Birbet, Brachetto, Roero | ||
4 retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5 retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5 retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menu skal bestilles af hele bordet | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra Restaurant Cofoco og book bord
Scarpetta Rantzausgade & Islands Brygge
Vegetarmenu
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 300 kr. | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 275 kr. | ||
Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi selskabsmenuerne - se under "selskaber" | ||
Karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timerpr. person 215 kr. | ||
SNACKS | ||
Olive - marinerede oliven | 40 | |
Noccioline - saltede nødder | 40 | |
ANTIPASTI | ||
Burrata - med tomater, olivenolie og grillet brød | 100 | |
Parmagiana di melanzane - grillet aubergine, bøffelmozzarella, tomatsauce, parmesan og basilikum | 105 | |
PIZZE | ||
Margherita - med tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 115 | |
Patate - mascarpone, kartoffel, rucola og rosmarin | 130 | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
Ravioli - med spinat, ricotta, pinjekerner og parmesan | 175 | |
Gnocchi – med græskar, salvie, grillet peberfrugt og chili | 165 | |
DOLCE | ||
Tiramisu - savoiardi med kaffe, cognac, mascarpone og kakao | 75 | |
Sorbetto - blodappelsin sorbet med olivenolie og mandelkage | 75 | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se meget mere fra SCARPETTA RANTZAUSGADE og SCARPETTA ISLANDS BRYGGE
CORSA PIZZA
Corsa Pizza er vores napolitanske pizzeria på Islands Brygge. Du finder de vegetariske pizzaer menukortet her.
CAFÉ COCO
Café Coco ligger i stueetagen på Coco Hotel og tilbyder vegetariske retter og snacks. Se menuen her.