Mød Cofoco

Mød Cofoco

Det kan være svært at huske, hvordan det var at spise ude, før Cofoco kom til. For siden 2004, hvor vi åbnede vores første restaurant, har vi været med til at forme og forny byens madscene og den måde, vi går ud at spise på i København.

Cofocos ambition har altid været at give vores gæster nye madoplevelser og være en drivkraft på den københavnske madscene. Vi håber, I vil være med på oplevelsen.

Det gode måltid er kernen i vores restauranter – og med til det hører de mennesker der byder dig velkommen, indretningen, borddækningen og ikke mindst stemningen. Vi vil skabe vidunderlige oplevelser, du tager med dig. Til priser, hvor du altid får mere, end du forventer.

Fra 2018 rykker vi igen ved traditionerne i restaurantbranchen og sætter bæredygtighed på menuen. Vi tænder nemlig for vores solcellepark i Vestjylland, hvor vi producerer 40 procent mere energi, end vi bruger i Cofoco, og samtidig finder du mere og mere økologi og lokale råvarer på tallerkenerne. Glæd dig til at smage mere!