Fransk restaurant

På Værnedamsvej på Vesterbro får du fransk mad som i Paris. På vores bistro Les Trois Cochons kan du få alt fra sprøde croissanter og friskbrygget kaffe til tatar, croque monsieur og moules frites. 

Les Trois Cochons er vores franske bistro på hyggelige Værnedamsvej på Vesterbro, hvor du kan få en lille bid af Paris, lige her i København. Det franske køkken er i fokus når Les Trois Cochons serverer alt fra fransk morgenmad med croissanter og café, til brunch med eggs benedict og friske juicer. I frokosttimerne serveres der retter som croque madame og et køligt glas bourgogne og senere på dagen kan I smage jer igennem en spændende aftenmenu der serverer en lang række klassiske franske forretter og en 9-retters menu serveret family style. 

Ikke langt fra en livende Vesterbrogade finder du Café Coco beliggende på Vesterbrogade i stueetagen på Coco Hotel. Café Coco tilbyder med sin grønne gårdhave og afslappede stemning en attraktiv oase midt i hjertet af Vesterbro. Café Coco serverer lækker morgenmad i de tidlige timer, lette retter og snacks resten af dagen, friskbrygget økologisk Slayer kaffe, og udvalgte økologiske og naturvine, øl, drinks og cocktails. Læs mere om Café Coco her.

  • Les Trois Cochons

    På Les Trois Cochons tilbyder vi morgenmad, frokost og middag, så her er rig mulighed for at nyde den franske stemning i den hyggelige restaurant på livlige Værnedamsvej.

Fransk mad med traditionerne i højsædet

Franskmændene har en af verdens mest traditionsrige og udbyggede madkulturer. Lige meget hvem man spørger, så anses fransk mad altid som noget af det fineste, man kan få - og det er bestemt ikke uden grund. Det franske køkken er gennemsyret af principper, dyb kærlighed og respekt for det håndværk, der kræves, når man laver autentisk fransk mad.

Med dette in mente opstod Cofocos franske bistro Les Trois Cochons. Den franske bistro er på mange måder, bygget efter de samme principper som Cofocos andre restauranter - mad lavet på gode råvarer efter stolte traditioner. Forskellen er, at på Les Trois Cochons dominerer de franske maddyder og traditioner.

Klassikere fra det franske køkken

Les Trois Cochons holder det franske køkken åben for dig hele dagen, men du behøver ikke gå videre, hvis du ikke er sulten. Du må meget gerne kigge indenfor og nyde et køligt glas hvidvin, en cocktail eller en økologisk Slayer-kaffe.

Har du cravings efter en lækker fransk morgenmad, holder vores franske bistro åbent fra tidlig morgen, så du kan komme forbi til en klassisk fransk morgenmad bestående af en croissant og en hurtig espresso, eller du kan kaste dig over de lidt tungere lækkerier som omelet med revet trøffel og blåbærpandekager med banan og sirup.

Til frokost kan du finde klassikere som “moules frites” eller en flat iron steak grillet til perfektion med pommes frites og bearnaise. Om aftenen folder vi det franske køkken helt ud. Her kan hele familien nyde en middag med franske kendisser som grillede jomfruhummere, cannelés og meget mere! Vores vinkort er selvfølgelig opdateret med de bedste druer fra Frankrigs land.

Fransk mad er også vegetarisk

Les Trois Cochons har et bredt vegetarisk udvalg. Vi har opbygget en stor menu af vegetariske retter, der alle tager udgangspunkt i de principper, der danner fundamentet for resten af den franske madkultur.

Kunne vi friste med noget så simpelt, men skønt, som en artiskok med citronmayonaisse? Blinis med tangkaviar eller måske grillet selleri med hvidløgssmør og fantastisk surdejsbrød?

En fransk bistro i hjertet af København

Selvom Les Trois Cochons ligger på Værnedamsvej i København, så kan man få fornemmelsen af, at man sidder på en lille “rue” i Le Marais. Vi har gjort os umage i forsøget på at skabe følelsen af Frankrig så godt som muligt. Så besøg os til et glas rødvin eller en middag på Værnedamsvej. Læn dig tilbage og lad dig forføre af duftene og smagsoplevelserne fra fantastisk mad fra Paris!