Fransk restaurant

På Værnedamsvej på Vesterbro får du fransk mad som i Paris. På vores bistro Les Trois Cochons kan du få alt fra sprøde croissanter og friskbrygget kaffe til tatar, croque monsieur og moules frites. 

Les Trois Cochons er vores franske bistro på hyggelige Værnedamsvej på Vesterbro, hvor du kan få en lille bid af Paris, lige her i København. Det franske køkken er i fokus når Les Trois Cochons serverer alt fra fransk morgenmad med croissanter og café, til brunch med eggs benedict og friske juicer. I frokosttimerne serveres der retter som croque madame og et køligt glas bourgogne og senere på dagen kan I smage jer igennem en spændende aftenmenu der serverer en lang række klassiske franske forretter og en 9-retters menu serveret family style. 

Ikke langt fra en livende Vesterbrogade finder du Café Coco beliggende på Vesterbrogade i stueetagen på Coco Hotel. Café Coco tilbyder med sin grønne gårdhave og afslappede stemning en attraktiv oase midt i hjertet af Vesterbro. Café Coco serverer lækker morgenmad i de tidlige timer, lette retter og snacks resten af dagen, friskbrygget økologisk Slayer kaffe, og udvalgte økologiske og naturvine, øl, drinks og cocktails. Læs mere om Café Coco her.

  • Les Trois Cochons

    På Les Trois Cochons tilbyder vi morgenmad, frokost og middag, så her er rig mulighed for at nyde den franske stemning i den hyggelige restaurant på livlige Værnedamsvej.

Coco Hotel er Københavns nyeste boutiquehotel beliggende i hjertet af Vesterbro. Hotellet åbner officielt dørene for gæster i efteråret 2019.

Hotellet tilbyder 90 helt nyrenoverede værelser, en smuk ny café og en fredfyldt grøn gårdhave åben for hotellets gæster, lokale og forbipasserende. Cafeen og gårdhaven er indrettet til at få alle til at føle sig velkomne uanset anledningen.

Læs mere og book dit næste ophold påCoco Hotel her.