Restauranter på Islands Brygge

Cofoco har en hyggelig italiensk restaurant på Islands Brygge, som er beliggende i samme bygning som Stay hotellet. Her er afslappet stemning, børnevenligt og så er der gode muligheder for parkering. 

  • Scarpetta Islands Brygge

    Scarpetta Islands Brygge er en moderne og autentisk italiensk restaurant. Her kan du bl.a. nyde italienske klassikere, spændende pizzaer og hjemmelavet pasta. Sammensæt din egen 3-retters i den perfekte kombination af antipasti, pizza, pasta eller secondo og dessert!

  • Corsa Pizza

    Dit lokale napolitanske pizzaria på Islands Brygge, Nordhavn, Østerbro & Vesterbro. Vi bager surdejspizzaer og serverer antipasti med fokus på de bedste råvarer fra Italien og Danmark. Tag dem med, eller spis hos os.

Restaurant på Islands Brygge

De fleste af Cofocos restauranter er lokaliserede i den indre del af København samt på Vesterbro og Nørrebro, men på den anden side af Københavns kanaler finder du også en af de italienske perler - nemlig Scarpetta. Vores italienske restaurant på Islands Brygge ligger centralt på Bryggen tæt på Havnebadet og cykelbroen ved Dybbølsbro. På restauranten er der mulighed for udendørsservering i årets luneste måneder.

Italiensk restaurant på Islands Brygge

På Scarpetta på Islands Brygge serverer vi italienske specialiteter, som mama selv laver dem. Vi sparer ikke på de gode og lækre råvarer - de er udgangspunktet for, at vi kan give dig en god oplevelse. På Scarpetta på Islands Brygge serverer vi alle retter family style, så I kan få lov til at smage så mange retter som muligt fra menukortet. Du finder dog også klassikere som risotto, pastaretter og sprøde pizzaer. Kig forbi og lad os forkæle dig og dine nærmeste med lækkerier fra det italienske køkken.

Cofoco udvider sin tilstedeværelse på Bryggen

Udover Restaurant Scarpetta har Cofoco også åbnet sit første pizzeria på Islands Brygge. Pizzeriaet hedder Corsa pizza og ligger lige ved siden af Scarpetta. Her bager vi surdejspizzaer med fokus på de bedste økologiske råvarer fra Italien og Danmark. Tag dem med, eller spis hos os.