Restauranter med italiensk mad

Leder du efter et sted at nyde italienske klassikere og specialiteter? 

Cofoco har flere forskellige restauranter, der alle kæler for det italienske køkken. Menuerne består af lokale og italienske råvarer, der med den største respekt for den italienske kogekunst, bliver brugt i retter med alt fra hjemmelavet pasta, pizzadej og spændende desserter. 

 • Vespa

  Vespa er vores italienske osteria i Store Kongensgade. Stemningen er uhøjtidelig og energisk. Her får du italiensk mad som mamma laver den. Vinen serveres i kander og fås ad libitum.

 • Spuntino

  På Spuntino får du lækker italiensk antipast, napoletansk pizza og pasta i hyggelige omgivelser. Restauranten ligger midt på Vesterbrogade.

 • Scarpetta Rantzausgade

  Scarpetta Rantzausgade serverer moderne italienske klassikere, og her kan I sammensætte en perfekt 3-retters middag lige efter dit hjerte bestående af antipasti, pizza, pasta eller secondo og dessert. Scarpetta laver desuden byens bedste aperol spritz.

 • Scarpetta Islands Brygge

  Scarpetta Islands Brygge er en moderne og autentisk italiensk restaurant. Her kan du bl.a. nyde italienske klassikere, spændende pizzaer og hjemmelavet pasta. Sammensæt din egen 3-retters i den perfekte kombination af antipasti, pizza, pasta eller secondo og dessert!

 • Corsa Pizza

  Dit lokale napolitanske pizzeria på Islands Brygge, Nordhavn, Østerbro & Vesterbro. Vi bager surdejspizzaer og serverer antipasti med fokus på de bedste økologiske råvarer fra Italien og Danmark. Tag dem med, eller spis hos os.

Italienske restauranter i København

Hos Cofoco er godt håndværk og stærke køkkentraditioner afgørende, fordi hver servering skal være en oplevelse, der stimulerer sanserne. Og det er ikke bare smagsløgene, vi mener. Vores mad skal også dufte himmelsk, og øjnene skal forkæles med farverige kombinationer af årstidens råvarer. Det er vores mål hver gang, vi serverer mad for vores gæster.

Derfor er vi hos Cofoco også særligt glade for det italienske køkken. Det italienske køkken og den italienske mad kan så meget i mange forskellige afskygninger. Der er de italienske klassikere - sprøde pizzaer, cremede pastaretter, sød tiramisu og en hurtig espresso. Men italiensk mad er så meget mere end det.

Den italienske restaurant Scarpetta

Det italienske køkken er mangfoldigt, og maden på Scarpetta er ingen undtagelse.
Scarpetta er den italienske betegnelse for det sidste stykke brød, der bruges til at suge den sidste sauce fra tallerkenen. Og det kendetegner den italienske restaurant ret godt. Med serveringer som butternut-squash med salvie, citron og pinjekerner, ravioli med ricotta, timian og parmesan og bagt torsk med muslinger, dild og fennikel er der rig mulighed for at komme rundt i den del af det italienske køkken, som vi danskere ikke kender så godt.

Vores klassiske italienske restaurant

Danskerne er forelskede i det klassiske italienske køkken. En tynd og sprød pizza og en simpel og lækker pastaret. Hos Spuntino laver vi mad, der i lige så høj grad taler til øjnene som til smagsløgene. Spuntino er som at samle familie eller venner omkring bordet i en italiensk gård på en lun sommeraften. Hos Spuntino er der fokus på antipasti, lækre pizzaer og desserter. Du kan dog også finde et lille udvalg af Secondi, hvis muslinger, ravioli eller gnocchi lokker mere end pizza.

Besøg et osteria midt i det gamle København

Når italienerne besøger et osteria, forventer de et hurtigt og ærligt måltid mad med lokale råvarer og vin i karaffel. Netop den stemning kan du opleve på Cofocos varme og hyggelige osteria midt i den gamle købstad. De italienske retter bliver serveret på fade og i skåle, så alle kan smage og dele. Det er mad, der taler til hjertet.

Her finder du Cofocos italienske restauranter

Uanset om du befinder dig på Vesterbro, Nørrebro, Kbh S eller indre by, så har vi en italiensk restaurant til dig. Vespa er vores italienske restaurant i København K, Spuntino finder du midt på Vesterbrogade og Scarpetta finder du centralt på Nørrebro og på Islands Brygge.