Restauranter med italiensk mad

I vores italienske køkkener er godt håndværk og stærke køkkentraditioner afgørende, fordi hver servering skal være en oplevelse, der stimulerer sanserne. Og det er ikke bare smagsløgene, vi mener. Vores mad skal også dufte himmelsk, og øjnene skal forkæles med farverige kombinationer af årstidens råvarer. Det er vores mål hver gang, vi serverer mad for vores gæster.

Derfor er vi hos Cofoco særligt glade for det italienske køkken, og vi har flere forskellige restauranter, der alle kæler for det italienske køkken. Menuerne består af lokale og italienske råvarer, og tilberedes med den største respekt for den italienske kogekunst. 

Find din favorit herunder.

 • Vespa

  Vespa er vores italienske osteria i Store Kongensgade. Stemningen er uhøjtidelig og energisk. Her får du italiensk mad som mamma laver den. Vinen serveres i kander og fås ad libitum.

 • Spuntino

  På Spuntino får du lækker italiensk antipast, napoletansk pizza og pasta i hyggelige omgivelser. Restauranten ligger midt på Vesterbrogade.

 • Scarpetta Rantzausgade

  Scarpetta Rantzausgade serverer moderne italienske klassikere, og her kan du sammensætte en perfekt 3-retters middag lige efter dit hjerte bestående af antipasti, pizza, pasta eller secondo og dessert. Scarpetta laver desuden byens bedste aperol spritz.

 • Scarpetta Islands Brygge

  Scarpetta Islands Brygge er en moderne og autentisk italiensk restaurant. Her kan du bl.a. nyde italienske klassikere, spændende pizzaer og hjemmelavet pasta. Sammensæt din egen 3-retters i den perfekte kombination af antipasti, pizza, pasta eller secondo og dessert!

 • Corsa Pizza

  Dit lokale napolitanske pizzaria på Islands Brygge, Nordhavn, Østerbro & Vesterbro. Vi bager surdejspizzaer og serverer antipasti med fokus på de bedste råvarer fra Italien og Danmark. Tag dem med, eller spis hos os.