Restauranter i København K

Leder du efter en restaurant i København K? I Indre By finder du flere af Cofocos populære spisesteder som Høst, Vespa, Llama og Vækst. 

 • Høst

  På Høst serverer vi nordisk mad i topklasse. Der er fokus på grønt og lokale råvarer. Læn dig tilbage og lad dig overraske af køkkenet. Restauranten ligger i gåafstand fra Nørreport station.

 • Vækst

  På Vækst er de nordiske råvarer i fokus. Menuen består af masser af grøntsager og lokalt kød, fisk og fjerkræ. På Vækst er naturlige ingredienser hovedkomponenten i måltidet. Du finder Vækst i Sankt Peders Stræde midt mellem Rådhuspladsen, Vesterport og Nørreport.

 • Vespa

  Vespa er vores italienske osteria i Store Kongensgade. Stemningen er uhøjtidelig og energisk. Her får du italiensk mad som mamma laver den. Vinen serveres i kander og fås ad libitum.

 • Llama

  Llama er vores sydamerikanske restaurant med byens flotteste fliser. Er du glad for ceviche, tacos og sprøde tortillas med guacamole, samt muligheden for at skylle det ned med lækre drinks, så er dette stedet for dig. Llama ligger lige ved Magasin og Kgs. Nytorv.

Restauranter i København

Københavns indre by har masser at byde på hele året rundt. Fire af de bedre oplevelser er Cofocos restauranter, der er centralt placerede i den indre del af København. Du kan bl.a. forlade København et øjeblik og træde direkte ind i det sydamerikanske køkken på Llama, hvor smagfulde retter og farverige cocktails er en del af menuen. Eller du kan besøge det italienske osteria Vespa, hvor et ærligt måltid lavet af lokale råvarer giver ægte madglæde. Og er det en nordisk oplevelse lidt ud over det sædvanlige, du er kommet til København for, så glæder vi os til at byde dig velkommen på vores prisvindende Restaurant Høst eller i drivhuset på Restaurant Vækst.

Grøn frokostrestaurant i København

Hvis du er sulten efter en god frokostoplevelse i København K, skal du besøge os i Sankt Peder stræde, hvor vores nordiske restaurant Vækst er placeret. Hele udgangspunktet for Vækst er årstidens friske grøntsager og urter behandlet med respekt, omtanke og kulinariske færdigheder i topklasse. Vækst er vores grønne frokostrestaurant i København. Men vi elsker også at servere en god bøf, frisk fisk eller skaldyr til. Til frokost kan du vælge vores vegetarmenu eller vores Vækst menu med kød eller fisk. Du kan selvfølgelig også besøge Restaurant Vækst til aften.

Italiensk restaurant i København K

Midt i Store Kongensgade finder du vores italienske restaurant Vespa, der serverer mad, som italienerne elsker det. Det er hurtig, enkel og ærlig mad serveret med en karaffel god vin. På den italienske restaurant i indre by serveres alt i små farverige fade og skåle, så I nemt kan dele med hinanden, og vi serverer endda både øl og vin ad libitum, hvilket gør det lidt nemmere at dele regningen bagefter. Er du mere på udkig efter en traditionel italiensk oplevelse med pizza, som mama laver den og et glas vin, så skal du vove dig ud på Vesterbrogade og besøge vores restaurant Spuntino.

Nordisk restaurant i København

Hvis du ikke allerede har spist på Restaurant Høst, så kan vi kun anbefale, at du prøver det. Høst er vores prisvindende, nordiske restaurant, hvor fokus ligger på gode, nordiske råvarer samt sæsonens grønt. Vi byder på små overraskelser undervejs, så du kender ikke hele menuen på forhånd. Ud over en sublim madoplevelse kommer du til at spise i smukke omgivelser. Høst har bl.a. vundet prisen som verdens smukkeste restaurant.

Mexicansk restaurant i hjertet af København

Som sidste ret på menuen af restauranter i indre København er Llama - vores latinamerikanske restaurant. Llama ligger på Lille Kongensgade i hjertet af København. Men så snart du kommer ned af trappen, forlader du for en stund lille Danmark og kaster dig ud i en kulinarisk og farverig madoplevelse. På Llama kan du vælge mellem retter fra bl.a. Peru, Argentina, Bolivia og Mexico. Ud over lækre retter serverer vi de klassiske sydamerikanske drinks som Pisco sour, Dirty Dominga med Mezcal samt et godt glas tequila. Når du er blevet mæt, kan du blive hængende til en cocktail og fredag og lørdag efter kl 23.00 kan du svinge træbenet på dansegulvet, mens vores DJs sørger for en festlig aften.

Gode spisesteder i København

Udover at opleve alle Københavns mange seværdigheder har du også mulighed for at få fire ret forskellige restaurantoplevelser på et relativt lille område. Om du er på udkig efter frokost eller middag serverer vi gode, lokale råvarer og gør vores bedste for at give dig en kulinarisk oplevelse.