Restauranter i København K

Leder du efter en restaurant i København K? I Indre By finder du flere af vores populære spisesteder som Høst, Vespa, Llama og Vækst. 

 • Høst

  På Høst serverer vi nordisk mad i topklasse. Der er fokus på grønt og lokale råvarer. Læn dig tilbage og lad dig overraske af køkkenet. Restauranten ligger i gåafstand fra Nørreport station.

 • Vækst

  På Vækst er de nordiske råvarer i fokus. Menuen består af masser af grøntsager og lokalt kød, fisk og fjerkræ. På Vækst er naturlige ingredienser hovedkomponenten i måltidet. Du finder Vækst i Sankt Peders Stræde midt mellem Rådhuspladsen, Vesterport og Nørreport.

 • Vespa

  Vespa er vores italienske osteria i Store Kongensgade. Stemningen er uhøjtidelig og energisk. Her får du italiensk mad som mamma laver den. Vinen serveres i kander og fås ad libitum.

 • Llama

  Llama er vores sydamerikanske restaurant med byens flotteste fliser. Er du glad for ceviche, tacos og sprøde tortillas med guacamole, samt muligheden for at skylle det ned med lækre drinks, så er dette stedet for dig. Llama ligger lige ved Magasin og Kgs. Nytorv.

 • Jah Izakaya & Sake Bar

  Jah Izakaya og Sake Bar er vores japanske restaurant på Gasværksvej. Her er intim stemning og originale japanske retter på menuen. Restauranten ligger lige om hjørnet fra livlige Istedgade og Kødbyen.

Nordisk restaurant i København

Beliggende i Sankt Peders Stræde, midt i det københavnske latinerkvarter, finder du Vækst. Gastronomisk tager Vækst udgangspunkt i nordens friske grøntsager og urter, men finder også stadig glæden ved en god bøf, skaldyr eller frisk fisk. Det grønne præger ikke kun menuen, men også indretningen, der er centreret omkring et smukt drivhus, der strækker sig op gennem restaurantens to etager. Her er fyldt med hængende planter, der trækker naturen helt ind til bordet, mens de mange fine lys skaber stemningen af en dansk sommeraften, der aldrig ender.

Hvis du ikke allerede har spist på Høst, så kan vi kun anbefale, at du også prøver den. Høst er vores prisvindende, nordiske restaurant, hvor fokus ligger på gode, nordiske råvarer i sæson. Vi byder på små overraskelser undervejs, så du kender ikke hele menuen på forhånd. Ud over en sublim madoplevelse kommer du til at spise i smukke omgivelser. Høst har bl.a. vundet prisen som verdens smukkeste restaurant.

Osteria i København

Midt på Store Kongensgade finder du vores italienske restaurant Vespa, der serverer mad, som italienerne elsker det. Det er hurtig, enkel og ærlig mad serveret med en karaffel god vin. På den italienske restaurant i indre by serveres alt i små farverige fade og skåle, så I nemt kan dele med hinanden, og vi serverer endda både øl og vin ad libitum, så du ikke skal bekymre dig om regningen efterfølgende.

Sydamerikansk restaurant i hjertet af København

Inspireret af Peru, Argentina, Bolivia, Equador, Chile, og lidt længere mod nord, Mexico, består menuen på Llama af cevicher, anticuchos, tacos og flammegrillet kød i asado-stil, samt et velassorteret sortiment af latinamerikansk spiritus som pisco, mezcal, tequila og diverse cocktails. Men Llama er uden tvivl rodfæstet i norden, så vi bruger så vidt muligt nordiske råvarer og teknikker og trækker på den måde på det bedste fra begge verdener. Llama After Hours hver fredag fra 22.00 til 00.00 med DJ og dans på byens bedste cocktailbar.