Nordiske Restauranter

På Høst og Vækst er årstidernes grøntsager og lokale råvarer i højsædet. Begge restauranter tilbyder vegetar - og veganske menuer og kan findes med udmærkelsen plate i Michelinguiden 2018, 2019, 2020, 2021 og 2022. Menuerne er altid fulde af overraskelser, og begge restauranter tilbyder desuden hjemmelavede juicemenuer tilpasset de forskellige retter. 

Restaurant Cofoco er vores første restaurant og ligger på Vesterbro. Restaurant Cofoco tager udgangspunkt i gode danske råvarer og serverer mad fyldt med kontraster: det rustikke og det elegante, det enkle og det avancerede. Og vigtigt af alt - er det altid velsmagende. 

  • Høst

    På Høst serverer vi nordisk mad i topklasse. Der er fokus på grønt og lokale råvarer. Læn dig tilbage og lad dig overraske af køkkenet. Restauranten ligger i gåafstand fra Nørreport station.

  • Vækst

    På Vækst er de nordiske råvarer i fokus. Menuen består af masser af grøntsager og lokalt kød, fisk og fjerkræ. På Vækst er naturlige ingredienser hovedkomponenten i måltidet. Du finder Vækst i Sankt Peders Stræde midt mellem Rådhuspladsen, Vesterport og Nørreport.

  • Restaurant Cofoco

    Der er skruet op for de lokale råvarer på Restaurant Cofoco. Køkkenet er forholdsvist nordisk, men retterne tilberedes som de er bedst, også når det betyder, at inspirationen stammer fra fjerne kroge af verden.