Restauranter på Nørrebro

Leder du efter en restaurant på Nørrebro, har vi to skønne af slagsen med hvert deres spændende køkken. 

  • Oysters & Grill

    På Oysters & Grill serverer vi Nørrebros friskeste fisk og skaldyr og saftige møre bøffer. Prøv fx havets frugter og skyl herligheden ned med farverige cocktails.

  • Scarpetta Rantzausgade

    Scarpetta Rantzausgade serverer moderne italienske klassikere, og her kan du sammensætte en perfekt 3-retters middag lige efter dit hjerte bestående af antipasti, pizza, pasta eller secondo og dessert. Scarpetta laver desuden byens bedste aperol spritz.

Fiskerestaurent Nørrebro

Hav møder land på Nørrebros ultimative naborestaurant, Oysters & Grill. Gå ombord i vores østersmenu, pil-selv-rejerne, de mange forskellige slags muslinger, jomfruhummer, blæksprutte, ceviche, steak tatar eller et velstegt stykke kød. Supplér med cocktails og masser af champagne – så har du opskriften på en god aften.

Cocktails Nørrebro

Skal den have en over nakken med lækre fisk og skaldyr, så kan du lige så godt gå all in og bestille nogle lækre bobler, kølig vin eller nogle af de klassiske cocktails, som vi elsker at servere på vores restauranter. Vælg mellem den sommerlige Aperol Spritz, den friske Pink Paloma, en helt klassisk Gin & Tonic eller en af de andre lækre cocktails fra vores menu. Så leder du efter lækre cocktails på Nørrebro, så vil vi opfordre dig til at kigge forbi Oysters & Grill.

Italiensk restaurant på Nørrebro

Scarpetta er den italienske betegnelsen for det sidste stykke brød, som bruges til at suge den sidste sauce fra tallerkenen. Scarpetta ligger i hjertet af København på Nørrebr, og er en moderne og autentisk italiensk restaurant. Det betyder, at vi på Scarpetta tager udgangspunkt i de klassiske italiensk smage og er altid på udkig efter italienske råvarer og specialiteter, som præsenterer den side af Italien, som de fleste københavnere måske ikke kender. Men det betyder også, at Scarpetta kendetegnes af mødet mellem det traditionelle og det moderne italienske køkken.