Restauranter på Nørrebro

Leder du efter en restaurant på Nørrebro, har vi to skønne af slagsen med hvert deres spændende køkken. 

  • Oysters & Grill

    På Oysters & Grill serverer vi Nørrebros friskeste fisk og skaldyr og saftige møre bøffer. Prøv fx havets frugter og skyl herligheden ned med farverige cocktails.

  • Scarpetta Rantzausgade

    Scarpetta Rantzausgade serverer moderne italienske klassikere, og her kan I sammensætte en perfekt 3-retters middag lige efter dit hjerte bestående af antipasti, pizza, pasta eller secondo og dessert. Scarpetta laver desuden byens bedste aperol spritz.

Restauranter på Nørrebro

Lige ved Assistens kirkegård finder du vores ene nørrebro restaurant Oysters & Grill. Som navnet antyder, kan du mæske dig i friske lækkerier fra under havets overflade. Oysters & Grill er Cofocos fiskerestaurant på Nørrebro - ja i København faktisk, og skal du have en ekstravagant oplevelse med skaldyr, østers og jomfruhummer, så kan det godt betale sig at booke et bord på Oysters & Grill. Hvis det ikke er fisk og skaldyr, du har lyst til kan du dog også bestille en bøf, eller du kan besøge vores italienske restaurant - Scarpetta Rantzausgade - på Nørrebro.

Fiskerestaurent Nørrebro

På Cofocos fiskerestaurant på Nørrebro har vi et bredt udvalg af frisk fisk og skaldyr. Du kan altid vælge vores 3-retters menu, hvor forretten er et udvalg af havets frugter. Hovedretten er valgfri - og du bestemmer selv, om du vil blive under havets overflade eller op på land igen. Hos Oysters & Grill serverer vi nemlig også lækre bøffer, der har været en tur på grillen. Alle hovedretter serveres med lækre pommes frites og salat. Du kan afslutte alle herlighederne med en frisk dessert - hvis du er heldig serverer vi en cremet softice.

Cocktails Nørrebro

Skal den have en over nakken med lækre fisk og skaldyr, så kan du lige så godt gå all in og bestille nogle lækre bobler, kølig vin eller nogle af de klassiske cocktails, som vi elsker at servere på vores restauranter. Vælg mellem den sommerlige Aperol Spritz, den friske Pink Paloma, en helt klassisk Gin & Tonic eller en af de andre lækre cocktails fra vores menu. Så leder du efter lækre cocktails på Nørrebro, så vil vi opfordre dig til at kigge forbi Oysters & Grill.

Italiensk restaurant på Nørrebro

Er det et italiensk spisested på Nørrebro, du er på jagt efter til din næste madoplevelse. Så står vi klar til at byde dig velkommen på Restaurant Scarpetta, hvor italienske klassikere med gode, autentiske råvarer fylder menukortet. Hos Scarpetta elsker vi at dele og smage flere forskellige retter. Derfor er vores primære menu en family style menu, som serveres til hele bordet, og hvor alle får mulighed for at komme hele menuen rundt.

Masser af liv på Nørrebro

Nørrebro er en livlig og festlig del af København. Her er der plads til alle, og har du ikke tidligere besøgt Nørrebro, så håber vi du kigger forbi. Vi lægger gerne adresse til dit første stop og serverer dig lækker mad, uanset om det skal være italiensk, en saftig bøf eller friske skaldyr. Book bord på en af vores restauranter på Nørrebro i dag.