Mød Scarpetta Islands Brygge
Scarpetta er en moderne og autentisk italiensk restaurant. Det betyder, at vi på Scarpetta tager udgangspunkt i de klassiske italiensk smage og altid på udkig efter italienske råvarer og specialiteter, som præsenterer den side af Italien, som de fleste københavnere måske ikke kender. Det betyder, at Scarpetta kendetegnes af mødet mellem det traditionelle og det moderne italienske køkken.
Table Reservation
Book bord
Vores Menu
På Scarpetta tager vi udgangspunkt i autentiske råvarer, som du vil kunne finde på din vej rundt i Italien, og skifter retterne på kortet efter sæson.
For nye retningslinjer og forholdsregler i restauranten, klik her.
Menu
8 december 2020 – 7 marts 2021
TILGÆNGELIG FRA 1. MARTS | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 275 kr. | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 250 kr. | ||
Karaffelvin og vand ad libitum -person 195 kr. | ||
SNACKS | ||
OLIVEN - forskellige marineret oliven | 35 kr. | |
NOCCIOLINE - saltede nødder | 35 kr. | |
ANTIPASTI | ||
BRUSCHETTA - grillet brød med sardiner, tomater, mozzarella og basilikum | 85 kr. | |
STRACCIATELLA - med stenbiderrogn og grillet brød | 95 kr. | |
CARPACCIO - okseinderlår med rucola, parmesan og citron | 95 kr. | |
BACCALA - saltet torsk med mascarpone, kapers og grillet brød | 85 kr. | |
CAPONATA - stegte auberginer, tomater, rosiner, basilikum og pinjekerner | 75 kr. | |
PIZZE | ||
MARGHERITA - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 95 kr. | |
SALAME PICCANTE - tomat, bøffelmozzarella, salame og parmesan | 125 kr. | |
PROSCIUTTO - tomat, bøffelmozzarella, prosciutto og rucola | 125 kr. | |
PATATE - mascarpone, kartoffel, pesto, rosmarin, rødløg og rucola | 115 kr. | |
CARCIOFI - artiskok, løg, piment, mascarpone, chili og rucola | 125 kr. | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
VONGOLE - linguini med persille, chili og vongolemuslinger | 145 kr. | |
RISOTTOO - trøffelrisotto med salat på persille, brøndkarse, løg og croutoner | 135 kr. | |
RAVIOLI - ravioli med salsiccia, broccoli, chili og persille | 145 kr. | |
SECONDO | ||
ENTRECOTE - grillet entrecote med polenta, spinat, brøndkarse og gremolata | 175 kr. | |
BRANZINO - grillet bars med gnocchi, sortkål, boretane løg og tomatsauce | 175 kr. | |
DOLCI | ||
LIMONE - citrontærte med marengs | 75 kr. | |
NOCIOLA - vaniljeis med karamel og hasselnødder | 75 kr. | |
PANNA COTTA - mørk chokolade pannacotta med ristede mandler og blodappelsinsorbet | 75 kr. | |
Vegetarmenu
8 december 2020 – 7 marts 2021
TILGÆNGELIG FRA 1. MARTS | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 275 kr. | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 250 kr. | ||
Karaffelvin og vand ad libitum -__til menuen, pr. 150 kr. | ||
Snacks oliven og mandler 25 kr. | ||
Selskaber over otte gæster bedes bestille fra vores selskabsmenu. Denne findes under menupunktet "Selskaber" | ||
ANTIPASTI | ||
BRUSCHETTA - forskellige tomater, bøffel mozzarella og basilikum | 85 kr. | |
STRACCIATELLA - med grillet piment og merian | 95 kr. | |
CAPONATA - stegte auberginer, tomater, rosiner, basilikum og pinjekerner | 75 kr. | |
PIZZE | ||
MARGHERITA - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 95 kr. | |
PATATE - mascarpone, kartoffel, pesto, rosmarin, rødløg og rucola | 125 kr. | |
CARCIOFI - artiskok, løg, piment, mascarpone, chili og rucola | 125 kr. | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
RISOTTO - trøffelrisotto med salat på persille, brøndkarse, løg og croutoner | 135 kr. | |
SECONDO | ||
PANELLE - friterede kikærter serveret med bagte tomater, bønner, mynte og pinjekerner | 145 kr. | |
DOLCE | ||
NOCIOLA - vaniljeis med karamel og hasselnødder | 75 kr. | |
Vin
Flaske | Glas | |
APERITIVO | ||
Aperol Spritz | 75 kr. | |
Gin & Tonic | 75 kr. | |
SPUMANTE | ||
NV Vino Spumante Brut, Arione, Piemonte | 300 kr. | 60 kr. |
NV Franciacorta Brut Nature, 1701, Lombardiet | 575 kr. | |
KARAFFEL VIN | ||
Hvidvin 0,5L, Pinot Grigio, Veneto | 150 kr. | |
Rødvin 0,5L, Cabernet Sauvignon, Veneto | 150 kr. | |
Karaffelvin og vand ad libitum, pr. person | 195 kr. | |
VINI BIANCHI | ||
2019 Solea, Cantina Cellaro, Sicillia | 300 kr. | 70 kr. |
2018 Soave Classico, Montesi, Veneto | 350 kr. | 80 kr. |
2018 Sharis, Livio Felluga, Venezia Giulia | 400 kr. | 90 kr. |
2017 Sassaia, Angiolino Maule, Veneto | 450 kr. | |
VINI ROSSI | ||
2018 Terre Di Terrossa, Veneto | 300 kr. | 70 kr. |
2019 Dolcetto Di Dogliani, Cascina Corte, Piemonte | 350 kr. | 80 kr. |
2019 SP68 Rosso, Occhipinti | 450 kr. | 90 kr. |
2016 Grangiovese, sesti, toscana | 500 kr. | |
2016 Barolo, Marengo, Piemonte | 650 kr. | |
VINO ROSATO | ||
2018 Giusi, Tenuta Terraviva, Abruzzo | 350 kr. | 80 kr. |
VINO DOLCE | ||
2018 Birbét, Cascina Riveri, Piemonte | 300 kr. | 70 kr. |
BIRRE | ||
Moretti, 33 cl | 40 kr. | |
Moretti Zero, 33 cl | 40 kr. | |
LIMONATA | ||
Hjemmelavet limonade: med eller uden brus, 50 CL | 40 kr. | |
CAFFÈ E LIQUIRE | ||
Espresso med varm mælk | 35 kr. | |
The, fra Sing Tehus | 35 kr. | |
Avec, Vecchia Romagna, Limoncello, Diplomatico Exclusiva, Grappa, Sambuca | 50 kr. | |
BEVANDE | ||
Økologisk Tomarchio sodavand med citron eller blodappelsin, 33 cl | 40 kr. |
Take Away
8 december 2020 – 7 marts 2021
TILGÆNGELIG FRA 1. MARTS | ||
Søndag-Torsdag | ||
17.30-21.00 | ||
Bestilling på telefon | ||
SCARPETTA NØRREBRO | ||
+45 35 39 06 61 | ||
SCARPETTA ISLANDS BRYGGE | ||
+45 31 57 15 00 | ||
3 RETTERS MENU Vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce | 275 kr. | |
3 RETTERS MENU Vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce | 250 kr. | |
ANTIPASTI | ||
BRUSCHETTA - grillet brød med tomater, mozzarella og basilikum | 85 kr. | |
CARPACCIO - okseinderlår med rucola, parmesan og citron | 95 kr. | |
BACCALA - saltet torsk med mascarpone, kapers og grillet brød | 85 kr. | |
PIZZE | ||
MARGHERITA - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 95 kr. | |
SALAME PICCANTE - tomat, bøffelmozzarella, salame og parmesan | 125 kr. | |
PROSCIUTTO - tomat, bøffelmozzarella, prosciutto og rucola | 125 kr. | |
PATATE - mascarpone, kartoffel, pesto, rosmarin, rødløg og rucola | 125 kr. | |
CARCIOFI - artiskok, løg, piment, mascarpone, chili og rucola | 125 kr. | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
RISOTTO – trøffel risotto med salat på persille, løg, brøndkarse og croutoner | 135 kr. | |
SECONDO | ||
ENTRECOTE - grillet entrecote med polenta, spinat, brøndkarse og gremolata | 175 kr. | |
BRANZINO - grillet bars med gnocchi, sortkål, boretane løg og tomatsauce | 175 kr. | |
DOLCE | ||
LIMONE - citrontærte med marengs | 75 kr. |
Børnemenu
8 december 2020 – 7 marts 2021
TILGÆNGELIG FRA 1. MARTS | ||
FORRET | ||
BRUSCHETTA – grillet brød med tomater, mozzarella og basilikum | 45 kr. | |
CARPACCIO – okseinderlår med rucola, parmesan og citron | 55 kr. | |
BACCALA – saltet torsk med mascarpone, kapers og grillet brød | 45 kr. | |
HOVEDRET | ||
ENTRECOTE - grillet entrecote med polenta, spinat, brøndkarse og gremolata | 85 kr. | |
RISOTTO E TARTUFO – trøffel risotto med salat på persille, løg, brøndkarse og croutoner | 75 kr. | |
RAVIOLI CON SALSICCIA - salsiccia ravioli med broccoli, chili og persille | 75 kr. | |
PIZZA | ||
MAGHERITA - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 65 kr. | |
SALAME PICCANTE - tomat, bøffelmozzarella, salame og parmesan | 75 kr. | |
PROSCIUTTO - tomat, bøffelmozzarella, prosciutto og rucola | 75 kr. | |
PATATE - mascarpone, kartoffel, pesto, rosmarin, rødløg og rucola | 75 kr. | |
CARCIOFI - artiskok, løg, piment, mascarpone, chili og rucola | 75 kr. | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
DESSERT | ||
GELATO - dagens is | 35 kr. | |
LIMONE - citrontærte med marengs | 45 kr. | |
Selskaber
8 december 2020 – 7 marts 2021
TILGÆNGELIG FRA 1. MARTS | ||
FAMILYSTYLE MENU | ||
- køkkenet sammensætter menuen til jer | 350 kr. | |
I vil få serveret 3 forskellige antipasti - pizza - pasta - secondo og dessert, til deling på bordet_ | ||
eller | ||
3 RETTERS MENU | ||
vælg selv tre retter -antipasti - secondo - dolce | 275 kr. | |
VELKOMST et glas spumante, marinerede oliven og saltede mandler serveres ved ankomst | 85 kr. | |
Karaffelvin og vand ad libitum - pr. person | 195 kr. | |
ANTIPASTI | ||
BRUSCHETTA - grillet brød med tomater, mozzarella og basilikum | ||
CARPACCIO - okseinderlår med rucola, parmesan og citron | ||
BACCALA - saltet torsk med mascarpone, kapers og grillet brød | ||
SECONDO | ||
BRANZINO - grillet bars med gnocchi, sortkål, boretane løg og tomatsauce | ||
RISOTTO - trøffelrisotto med salat på persille, brøndkarse, løg og croutoner | ||
ENTRECOTE - grillet entrecote med polenta, spinat, brøndkarse og gremolata | ||
PANELLE - panelle af kikærter med bagte tomater, bønner, mynte og pinjekerner | ||
DESSERT | ||
LIMONE - citrontærte med marengs | ||
NOCIOLA - vaniljeis med karamel og hasselnødder | ||
Restaurant Info
Scarpetta Islands Brygge
Cuisine: Italiensk, klassisk, moderne, pizza, pasta, antipasti
Åbningstider
- Mandag – søndag
- 17.00 – 22.00
(Senest ankomsttid 20.45)