Mød Superbon
Superbon er placeret i kødbyen på Vesterbro. Restauranten er stor og stemningsfyldt og køkkenet tager udgangspunkt i det traditionelle asiatiske køkken. Menukortet spænder fra dampende Bao, til grillede hummere til sprøde softshell crabs. Derudover rummer restauranten også en stor bar med masser af cocktails.
Table Reservation
Book bord
Menu
COCKTAILS
COCKTAILS | ||
GREEN LOTUS Lemongrass infused vodka/ cucumber / tonic | 115,- | |
PINEAPPLE CRUSH Gin / pineapple / cardamom / citrus | 95,- | |
SINGAPORE GIN SLING Gin / DOM / cherry / pineapple | 125,- | |
SHISO SOUR Pisco / yuzu / shiso / eggwhites | 125,- | |
ROKU DIRTY MARTINI Roku Gin / dry vermouth / olive / yuzu | 130,- | |
DOUBLE DRAGON II Gin / thai basil / lemon / coconut | 135,- | |
LYCHEE LYNCHBURG Bourbon / cointreau / lychee / lemon | 115,- | |
MAI TAI Rum / orgeat / lime | 120,- | |
UMESHU NEGRONI Umeshu sake / gin / bitter blanco | 120,- | |
ESPRESSO MARTINI Vodka / coffee liquor / espresso | 125,- | |
BEER | ||
Singha Bottled 33 cl. | 55,- | |
Snublejuice IPA, To Øl, draft 40 cl. | 65,- | |
Carlsberg pilsner Draft 40 cl. | 65,- | |
NON-ALCOHOLIC | ||
Green Lotus Zero Lemongrass infused non-alcoholic gin / cucumber / tonic | 115,- | |
Tiny Dragon Non-alcoholic gin / thai basil / lemon / coconut | 130,- | |
Implosion Fruited To Øl, 0,3%, 33 cl. | 60,- | |
Implosion To Øl, 0,3%, 33 cl. | 60,- | |
SOFT DRINKS | ||
Coca Cola / Zero | 45,- | |
Lemonade Lemon / passionfruit & lychee | 55,- | |
Ramune Japanese soda | 55,- | |
Mineral water per bottle | 30,- | |
HOT DRINKS | ||
Espresso / Americano | 35,- | |
Cortado / Flat white | 40,- | |
Cappuccino | 45,- | |
Tea White & green / black / herbal mint | 40,- |
MENUKORT
13 maj – 15 september 2025
À la Carte | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
Snacks | ||
Østers med nam jim, mango & koriander & ponzu, purløg & sesam | 2 stk 95,- | 6 stk 245,- |
Rejechips med grøn sambal & sød chili | 45,- | |
Mindre Retter | ||
Rå laks med ananas, lime, chili & shiso | 125,- | |
Carpaccio af tun & wagyu oksekød med yuzu & sesam | 155,- | |
Fish cakes med torsk, limeblade, citrongræs & sød chili sauce | 110,- | |
Vandmelonsalat med basilikum, chili, mynte, ristede ris & sesam | 85,- | |
Bok choi salat med chili, miso, sprød wonton & koriander | 85,- | |
Litchisalat med tomater, ristede ris, koriander, chili & mynte | 95,- | |
Forårsruller med glasnudler, sukkerærter, meterbønner, vietnamesisk koriander & dipping sauce | 85,- | |
Softshell krabbe med grøn papaya & citrongræs sauce | 135,- | |
Halv hummer med citrongræs, limeblade, grøn chili, galanga & pak choi | 225,- | |
Gyoza med gris, purløg, kål, ingefær og dipping sauce | 125,- | |
Konge krabbe med hjerte salat, sambals, urter, wasabi kosho, yuzu med kinesiske pandekager Stor nok til to | 395,- | |
Bao | ||
Bao med oksekød, syltet daikon, mayo, chili & koriander | 135,- | |
Bao med østershatte, shiso & teriyaki | 135,- | |
Bao med rejetoast, chili mayo & koriander | 145,- | |
Større Retter | ||
Hel friteret kyllinglår med grøn sambal & chili syltede grøntsager | 195,- | |
Spareribs sichuan barbeque & sambal salat med tomat, citrongræs & lime blade | 195,- | |
Grillet havbars med rød karry, mango, kinesisk broccoli, urter & lime | 185,- | |
Tempurastegt aubergine med rød karrysauce, søde majs, sukkerærter & urter | 165,- | |
Kokos jasminris | 45,- | |
Desserter | ||
Tropic thunder med ananasis, friske frugter, marengs & passionsfrugtsauce Stor nok til to | 195,- | |
Kokosis med yuzu, litchi, ananaskirsebær, sesam & galangasirup | 85,- | |
SUPERBON Menu | ||
Serveres "Family Style" | ||
Rå laks med ananas, lime, chili & shiso | ||
Carpaccio af tun & wagyu oksekød med yuzu & sesam | ||
Vandmelonsalat med basilikum, chili, mynte, ristede ris & sesam | ||
Bao med oksekød, syltet daikon, mayo, chili & koriander | ||
Fish cakes med torsk, limeblade, citrongræs & sød chili sauce | ||
Hel friteret kyllinglår med grøn sambal & chili syltede grøntsager | ||
Litchisalat med tomater, ristede ris, koriander, chili & mynte | ||
Kokos jasminris | ||
Kokosis med yuzu, litchi, ananaskirsebær, sesam & galangasirup | ||
425,- per person | ||
Serveres til at blive nydt af hele bordet | ||
Ved selskaber på 8 personer og derover, tilbyder vi vores "SUPERBON Menu”. |
VEGETAR
À la Carte | ||
Vandmelonsalat med basilikum, chili, mynte, ristede ris & sesam | 85,- | |
Bok choi salat med chili, miso, sprød won ton & koriander | 85,- | |
Forårsruller med glasnudler, sukkerærter, meterbønner, vietnamesisk koriander & dipping sauce | 85,- | |
Bao med østershatte, shiso & teriyaki | 135,- | |
Tempurastegt aubergine med rød karry-sauce, søde majs, sukkerærter & urter | 165,- | |
Aromatisk jasminris | 45,- | |
Desserter | ||
Tropic thunder med ananasis, friske frugter, marengs & passionsfrugtsauce. Stor nok til to | 195,- | |
Kokosis med yuzu, litchi, ananaskirsebær, sesam & galangasirup | 85,- | |
SUPERBON Menu | ||
Serveres family style | ||
Crispy wonton chips med sød chili & grøn sambal | ||
Vandmelonsalat med basilikum, chili, mynte, ristede ris & sesam | ||
Bok choi salat med chili, miso, sprød won ton & koriander | ||
Bao med østershatte, shiso & teriyaki | ||
Tempurastegt aubergine med rød karrysauce, søde majs, sukkerærter & urter | ||
Aromatisk jasminris | ||
Kokosis med yuzu, litchi, ananaskirsebær, sesam & galangasirup | ||
425,- per person | ||
Serveres til at blive nydt af hele bordet |
VINKORT
13 maj – 15 september 2025
Bobler | Glas | Flaske |
N.V. Crémant Brut, Domaine Bruno Dangin, Bourgogne, France | 100,- | 495,- |
2021 Alpino, Cantina Furlani, Blend, Alto Adige, Italy | 450,- | |
N.V. Camille Bonville, Brut, Grand Cru, Blanc de Blanc, Champagne, France | 170,- | 850,- |
N.V. Cuvee “un Jour de 1911”, Andre Clouet, Pinot Noir, Champagne, France | 1500,- | |
N.V. Grande Cuvee EDI 172, Krug, Champagne, France | 3500,- | |
Alkoholfri 0,5% | ||
N.V. Sherbert Daydream, Muri, Copenhagen, Denmark | 100,- | 450,- |
Hvidvin | ||
2024 Riesling, Weingut Scheuermann, Pfalz, Germany | 75,- | 350,- |
2023 Lluerna, Els Vinyerons, Xarel-lo, Penedes, Spain | 350,- | |
2023 Sauvignon Blanc, Herve Villemade, Loire, France | 95,- | 450,- |
2023 Pinot Grigio, Nals Magreid, Alto Adige, Italy | 450,- | |
2023 Riesling, Bunter Sandstein, Weingut Scheuermann, Pfalz, Germany | 110,- | 500,- |
2023 Pinot Gris, Roland Schmitt, Alsace, France | 110,- | 500,- |
2023 SP68 Bianco, Arianna Occhipinti, Albanello, Moscato, Sicily, Italy | 550,- | |
2023 Poil de Lievre, Domaine Bobinet, Chenin Blanc, Loire, France | 600,- | |
2022 Ayler Kupp Riesling Feinherb Faß 4, Weingut Peter Lauer, Saar, Germany | 600,- | |
2022 Fragile, La Grange aux Belles, Chenin Blanc, Loire, France | 600,- | |
2022 Sauvignon Blanc, Gamlitz, Weingut Sattlerhof, Südsteiermark, Austria | 650,- | |
2023 Sancerre, Sauvignon Blanc, Paul Prieur et Fils, Loire, France | 650,- | |
2023 Chablis, Le Soeur Cadette, Chardonnay, Bourgogne, France | 140,- | 700,- |
2022 Bourgogne Blanc, Orane, Chardonnay, Jerome Galeyrand, Bourgogne, France | 140,- | 700,- |
2016 Riesling, Bernkasteler Badstube, Spätlese, Weingut S A Prüm, Mosel, Germany | 700,- | |
2023 Riesling, Trittenheimer Apotheke Kabinett, Unterlind, Mosel, Germany | 900,- | |
2022 Macon-Verze, Domaine Leflaive, Bourgogne, France | 1200,- | |
2020 Puilly Fuisse, Esprit Leflaive, Bourgogne, France | 1500,- | |
2022 Meursault, Les Perchots, La Pierre Ronde, Bourgonge, France | 1800,- | |
2022 Puligny Montrachet, 1. Cru Champs Gains, Domaine Faiveley, Bourgogne, France | 1800,- | |
2022 Meursault, 1. Cru Charmes, Domaine Faiveley, Bourgogne, France | 2000,- | |
2017 Meursault, Perrieres Belleum, Roche du Bellene, Bourgogne, France | 2500,- | |
Orange | ||
2023 Eros, Riesling, Gewürztraminer, Muscat, Les Vins Pirouettes, Alsace, France | 100,- | 495,- |
2021 Skerk, Malvazija, Friuli, Italy | 700,- | |
Rødvin | ||
2023 Côtes du Rhône, Domaine des Bacchantes, Les Vignerons d’Estézargues, France | 300,- | |
2024 Cala Niuru, Il Mortellito, Frappato, Nero d´Avola, Sicily, Italy | 80,- | 400,- |
2022 Barbera d´Alba, Nicolon, Angelo Negro, Piemonte, Italy | 110,- | 550,- |
2023 Pinot Noir, Weingut Heinrich, Burgenland, Austria | 500,- | |
2023 Morgon, Kewin Descombes, Gamay, Beaujolais, France | 130,- | 650,- |
2023 SP68 Rosso, Arianna Occhipinti, Frappato, Nero d´Avola, Sicily, Italy | 600,- | |
2022 Sancerre Rouge, Paul Prieur et Fils, Pinot Noir, Loire, France | 650,- | |
2022 Pinot Noir, La Croix Blanche, Domaine Bernard Rion, Bourgogne, France | 140,- | 700,- |
2022 Châteauneuf-du-Pâpe, Domain de Pignan, Rhone, France | 150,- | 750,- |
2022 Bourgogne Rouge, Antonin, Pinot Noir, Jerome Galeyrand, Bourgogne, France | 850,- | |
2020 Gevrey-Chambertin, Esprit Leflaive, Bourgogne, France | 2500,- | |
Sød vin | ||
2023 Birbét Brachetto, Cascina Riveri, Piemonte, Italy | 100,- | 450,- |
2023 Auslese, 50 cl, Weingut Steinmühle, Rheinhessen, Germany | 100,- | 450,- |
Yuzu sake, Heiwa Shuzo, Wagayamma, Japan | 105,- | |
Umeshu, plum sake, Heiwa Shuzo, Wagayama, Japan | 105,- | |
SELSKABSMENU
13 maj – 15 september 2025
Selskabsmenu | ||
Vi tilbyder vores Superbon Menu til selskaber på 8 personer eller flere. Menuen er nøje sammensat af vores køkken og kan nydes til 425 kr. pr. person. | ||
Superbon Menu | ||
Serveres "family style" | ||
Rå laks med ananas, lime, chili & shiso | ||
Vandmelonsalat med basilikum, chili, mynte, ristet ris & sesam | ||
Carpaccio af tun & wagyu oksekød med yuzu & sesam | ||
Bao med oksekød, syltet daikon, mayo, chili & koriander | ||
Fish cakes med torsk, limeblade, citrongræs & sød chili sauce | ||
- | ||
Friteret kyllingelår med grøn sambal & chili syltede grøntsager | ||
Litchisalat med tomater, ristede ris, koriander, chili & mynte | ||
Aromatisk jasminris | ||
- | ||
Kokosis med yuzu, litchi, ananaskirsebær, sesam & galangasirup | ||
425 kr. pr. person | ||
Menuen kan tilpasses allergier og kostrestriktioner, så længe køkkenet informeres om dette på forhånd. | ||
Vi anbefaler "En aften på Superbon", som inkluderer: | ||
Crémant & rejechips ved ankomst | ||
Superbon Menu | ||
3-glas vinmenu | ||
Vand m/u bobler | ||
Kaffe/te | ||
925 kr. pr. person | ||
Vi hjælper jer meget gerne med at skræddersy en pakke, der passer til jeres arrangement baseret på jeres ønsker og budget. | ||
Vi glæder os til at høre fra dig! Du kan nemt kontakte os på telefon +45 48 80 87 80 eller sende en mail til [email protected] |
Restaurant Info
Superbon
Åbningstider
- Mandag – søndag
- 17.30 – 00.00
Selskaber
Hold din fest midt i Kødbyen! Superbon er oplagt til større selskaber, og egner sig både til en hyggelig sammenkomst og den helt store fejring. Tøv endelig ikke med at kontakte os på [email protected] for at høre mere.
Se muligheder for selskaber på alle vores restauranter her.
Giv et gavekort til SUPERBON
Giv en oplevelse på SUPERBON.
Med et gavekort til SUPERBON giver du en du holder af noget at se frem til.
Køb her