Book et bordVores menuLeder du efter et bord? Book her

Mød Vespa

Når italienerne sætter sig på et osteria, forventer de et hurtigt, ærligt og enkelt måltid med lokale råvarer serveret med en karaffel god vin. Sådan er det også, når du spiser på Vespa, vores hyggelige og varme osteria midt i det gamle København. Menuen er overskuelig, maden bliver serveret på fade og tallerkener til deling, og I kan bestille vin eller øl ad libitum, så I ikke behøver at bekymre jer om regningen. Og I kan komme, som I er, for her er det selskabet og den afslappede stemning, der er i højsædet. Vi går nemlig ikke så meget op i, om de farverige tallerkener matcher – det er maden på tallerkenerne og gæsterne, der har vores hjerte.

Table Reservation

Book bord

Available timeslots

Selskaber

Hjemme hos en italiensk mama eller i Vespas kælder - det er næsten ikke til at se forskel, når først man sidder ved langbordet med plads til 12 gæster, hvor festen kan slå sig løs i private rammer. Er I flere end 12, klemmer vi jer ind, eller finder plads til jer i restauranten.

Alle selskaber får serveret Vespa menuen. Kontakt os på [email protected] for at reservere.

Se muligheder for selskaber på alle vores restauranter her.

Gavekort

Giv et gavekort til Cofoco og glæd en du holder af med en skøn madoplevelse på Vespa eller en af vores andre restauranter

Køb her