Vores opskrift på bæredygtighed

Vi lever i en tid med store klimaudfordringer. Hos Cofoco mener vi, at vi alle har et ansvar for at påvirke klimaet i en positiv retning, og at vi alle skal bidrage til en bæredygtig løsning. Derfor arbejder vi i Cofoco ud fra specifikke områder, hvor vi med større og mindre tiltag søger at sikre forandringer, der kommer alle til gode.

SOLCELLER
Størst af disse tiltag er vores seneste investering i solenergi. I en ny type partnerskab med solenergiselskabet Better Energy har Cofoco opført en seks hektar stor solcellepark, der producerer nok elektricitet til, at vi nu og i fremtidig vækst vil være selvforsynende med solenergi.

COFOCO TRÆPLANTNING
Cofoco har siden 2018 plantet træer i Tanzania og Mexico. Vi lagde ud med at plante ca. 35.500 træer i Tanzania på baggrund af salget af cateringmenuer til julefrokost og nytår. I 2020 indgik vi aftale med Reforestation LATAM i Mexico, hvor målet er at plante 300.000 frugttræer. Siden 2019 har vores gæster på restauranterne haft mulighed for at bidrage til træ-plantningen, og ved udgangen af 2021 har vi plantet 195.173 træer. For deltaljer om regnskab for indsamling se her.

REGA
Cofoco er også aktivt medlem af brancheinitiativet REGA – Restauratørernes Garantiordning, som er verdens første brancheinitiativ, der arbejder målrettet med samfundsansvar. I REGA stiller vi garanti for, at vi forholder os til og arbejder fokuseret på at drive ansvarlig virksomhed med fokus på social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

Få mere information om vores bæredygtige initiativer herunder.

Sustainability Report 2020

Læs hele vores sustainability report 2020 her.

Vores solcellepark i Nees

Cofoco er dækket af 100% grøn energi

Læs mere

Grøn omstilling - 1 træ ad gangen

Cofoco træplantning i Tanzania og Mexico

Læs mere

Madspild

Sådan arbejder vi med madspild i Cofoco

Læs mere

REGA - Restauratørernes Garantiordning

Vi arbejder med menneskerettigheder, miljø og klima samt anti-korruption

Læs mere

Cofoco Støtter

Cofoco støtter lokalmiljø og mærkesager

Læs mere

Bæredygtige fødevarer

Råvarer med omtanke

Læs mere