Vores opskrift på bæredygtighed

Vi lever i en tid med store klimaudfordringer. Hos Cofoco mener vi, at vi alle har et ansvar for at påvirke klimaet i en positiv retning, og at vi alle skal bidrage til bæredygtige løsninger. Derfor arbejder vi i Cofoco ud fra specifikke områder, hvor vi med større og mindre tiltag søger at sikre forandringer, der kommer alle til gode.

SOLCELLER
Størst af disse tiltag er vores seneste investering i solenergi. I et partnerskab med solenergiselskabet Better Energy har Cofoco opført en seks hektar stor solcellepark, der producerer nok elektricitet til, at vi nu og i fremtidig vækst vil være selvforsynende med solenergi.

COFOCO TRÆPLANTNING
Cofoco har i perioden 2018-2021 plantet træer i Tanzania og Mexico ved at donere til organisationer, der arbejder for at etablere økosystemer og bæredygtige skov- og landbrug i hhv. Usambara-bjergene i Tanzania og Veracruz, Mexico. Sammen med vores gæster har vi doneret i alt 1.070.772,40 kr., svarende til 118.975 træer. 

For deltaljer om regnskab for indsamling se her.

REGA
Cofoco er også aktivt medlem af brancheinitiativet REGA – Restauratørernes Garantiordning, som er verdens første branche-initiativ, der arbejder målrettet med samfundsansvar. I REGA stiller vi garanti for, at vi forholder os til og arbejder fokuseret på at drive ansvarlig virksomhed med fokus på social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

Læs mere om vores bæredygtige initiativer herunder.

Bæredygtighedsrapport

Læs vores bæredygtighedsrapport for 2021 her.

Vores solcellepark i Nees

Cofoco er dækket af 100% grøn energi

Læs mere

Grøn omstilling - 1 træ ad gangen

Træplantning i Tanzania og Mexico

Læs mere

Bæredygtige fødevarer

Råvarer med omtanke

Læs mere

Madspild

Sådan arbejder vi med madspild i Cofoco

Læs mere

REGA - Restauratørernes Garantiordning

Vi arbejder med menneskerettigheder, miljø og klima samt anti-korruption

Læs mere

Cofoco Støtter

Cofoco støtter lokalmiljø og mærkesager

Læs mere