Mød Delphine
Delphine bringer maden og stemningen fra det græske øhav og det sydlige Italien til hjertet af Vesterbro. Vi byder velkommen i den store, lyse restaurant og ønsker I at sidde ude, har vi god plads på vores overdækkede fortovsterrasse.
Restaurantens store menukort byder på fisk, skaldyr, kød og grøntsager. På den store Parilla grill tilberedes hele fisk, skaldyr og spyd med kød og grøntsager. Du finder også græske klassikere som taramasalata, tzatziki og vandmelonsalat på menukortet samt crudoer, pighvar og masser af grønne retter. Fra den store bar serveres cocktails på kander, ouzo, gode let drikkelige vine og kølige øl.
Table Reservation
Book bord
Menu
Delphine tager dig på en kulinarisk rejse til det græske øhav og sydlige Italien.
Aften
Family Style Menu | ||
Skal bestilles af hele bordet | ||
Tirokafteri spread af feta, ricotta, mynte & pistacienødder med grillet fladbrød | ||
Taramasalata spread af torskerogn med ørredrogn & sprødt brød | ||
Crudo af kammusling med tomat & tagetes | ||
Crudo af Tun med kapersvinaigrette, persille & olivenolie | ||
Madagaskar rejer med citronmayonnaise | ||
- | ||
Grillet oksecuvette med rosemarin, urtesmør & røget salt | ||
Grøn salat med parmesan, pistacienødder, citron & mynte | ||
Grønne bønner med skalotteløgsvinaigrette, rucola, røde druer & røget ricotta | ||
Stegte kartofler & tzatziki | ||
- | ||
Græsk yoghurtsorbet med olivenolie & havsalt | ||
450,- per person | ||
Ribeye istedet for oksecuvette +95,- | ||
À la Carte | ||
Snacks | ||
Syltede oliven | 50,- | |
Syltede grøntsager | 55,- | |
Grillede padrón peber med havsalt & citron | 65,- | |
Østers med citrusfrugter | 3 stk 120,- | 6 stk 235,- |
Ansjoser med citron, syltede grønne chilier & sprødt brød | 75,- | |
Friteret blæksprutte med citron-mayonnaise | 95,- | |
Saltet kammusling med tomat & tagetes | 95,- | |
Baccala saltet torsk med sprødt brød | 90,- | |
Saganaki friteret pecorino I filodej med granatæble & citron | 125,- | |
Taramasalata spread af torskerogn med ørredrogn & sprødt brød | 85,- | |
Tirokafteri spread af feta, ricotta, mynte & pistacienødder | 75,- | |
Tzatziki græsk yoghurt med agurk & citron | 65,- | |
Grillet fladbrød | 45,- | |
Fisk & Skaldyr | ||
Crudo af dansk yellow tail med avocado, grøn chili & citrus | 135,- | |
Crudo af tun med kapersvinaigrette, persille & olivenolie | 145,- | |
Madagaskar rejer med citronmayonnaise | 125,- | |
Grillede rejer med persille & hvidløg | 125,- | |
Grillede jomfruhummere med persille & hvidløg | 185,- | |
Grillet havbars med rosmarin, grillede tomater, salatløg & rosmarin | 185,- | |
Hel grillet pighvar (nok til 2 pers) med kapersvinaigrette & citron | 395,- | |
Skaldyrsfad (nok til 2 pers) med østers, hummer, jomfruhummer, rejer, krabbe, spreads, crudité & grillet brød | 1100,- | |
Vi anbefaler at forudbestille vores skaldyrsfad | ||
Grillen | ||
Tomater, zucchini & salatløg på spyd | 75,- | |
Kejserhatte på spyd med grillede tomater, zucchini, svampe & salatløg | 155,- | |
Perlehøne på spyd med grillede tomater, zucchini, svampe & salatløg | 185,- | |
Grillet ribeye med chimichurri | 295,- | |
Grillet lam med tapenade af grønne oliven, parmesan & pinjekerner | 195,- | |
Grønne retter | ||
Vandmelon & feta med tomater & oregano | 90,- | |
Burrata salat med græskar, pistacienødder, bitre salater & pink grapefrugt vinaigrette | 95,- | |
Friteret aubergine med græsk yoghurt & olivenolie | 85,- | |
Grønne bønner Haricots verts med skalotteløgsvinaigrette, rucola, røde druer & røget ricotta | 85,- | |
Grøn salat med parmesan, grønne tomater, pistacienødder, citron & mynte | 75,- | |
Pommes Frites med citron-mayonnaise | 65,- | |
Desserter | ||
Græsk yoghurtsorbet med olivenolie & havsalt | 65,- | |
Chokoladesorbet med olivenolie & havsalt | 65,- | |
Kormos, Petit fours Manjari chokoladeganache med metaxa, pistacienødder & kandiseret appelsin | 45,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukortet og priser |
Cocktails
COCKTAILS | ||
ALÁNI SPRITZ Skinos, white vermouth, pink grape & crémant | 110,- | |
SANTORINI MULE Cucumber vodka, skinos, lemon, angostura & ginger beer | 115,- | |
WATERMELON DOLPHIN Tequila, watermelon, salt, soda & lemon | 115,- | |
BASIL SMASH Gin, lemon & basil | 115,- | |
PYTHAGORAS MARTINI Vanilla infused vodka, passionfruit, lemon & egg whites | 115,- | |
THE 4th SOUR Cucumber vodka, cointreau, lemon & egg whites | 120,- | |
WHITE NEGRONI Vermouth, suze, gin | 115,- | |
ESPRESSO MARTINI Vodka, coffee liquor, espresso | 125,- | |
COCKTAILS IN PITCHER | 345,- | |
MIKROPOLIS DRINKS | ||
Rhubarb crush 6,5% | 75 | |
Grapefruit spritz 6,5% | 75 | |
VGT Vermouth-based drink, 0,3% | 65 | |
BEER | ||
Mythos Bottled 33 cl. | 55,- | |
Kronenbourg Blanc Draught 40 cl. | 65,- | |
Snublejuice IPA, To Øl, Draught 40 cl. | 65,- | |
Whirl domination To Øl, 33 cl. | 65,- | |
45 days organic pilsner To Øl, 33 cl. | 55,- | |
NON-ALCOHOLIC | ||
Implosion To Øl, 0,3%, 33 cl. | 60,- | |
Lowmotion pink To Øl, 0,3%, 33 cl. | 60,- | |
SOFT DRINKS | ||
Sodas | 35,- | |
Citrus lemonade | 55,- | |
Elderflower lemonade | 55,- | |
Passion lemonade | 55,- | |
Mineral water | 30,- |
Vegetar Aften
Family style menu | ||
Grillede padrón peber med havsalt & citron | ||
Tirokafteri spread af feta, ricotta, mynte & pistacienødder med grillet fladbrød | ||
Hummus | ||
Crudo af Tomat med tagetes | ||
Crudo af melon med kalamata oliven, pistacie vinaigrette & citronmelisse | ||
- | ||
Kejserhatte på spyd med grillede tomater, zucchini, svampe, salatløg & tzatziki | ||
Grøn salat med parmesan, pistacienødder, citron & mynte | ||
Grønne bønner Haricots verts bønner med skalotteløgsvinaigrette, rucola, røde druer & røget ricotta | ||
- | ||
Græsk yoghurtsorbet med olivenolie & havsalt | ||
Snacks | ||
Syltede oliven | 50,- | |
Syltede grøntsager | 55,- | |
Grillede padrón peber med havsalt & citron | 65,- | |
Saganaki friteret pecorino I filodej med granatæble & citron | 125,- | |
Tirokafteri spread af feta, ricotta, mynte & pistacienødder | 75,- | |
Tzatziki - Græsk yoghurt med agurk & citron | 65,- | |
Grillet fladbrød | 45,- | |
Grønne Retter | ||
Vandmelon & feta med tomater & oregano | 90,- | |
Burrata salat med græskar, pistacienødder, bitre salater & pink grapefrugt vinaigrette | 95,- | |
Friteret aubergine med græsk yoghurt & olivenolie | 85,- | |
Grønne bønner Haricots verts bønner med skalotteløgsvinaigrette, rucola, røde druer & røget ricotta | 85,- | |
Grøn salat med parmesan, grønne tomater, pistacienødder, citron & mynte | 75,- | |
Pommes Frites med citron-mayonnaise | 65,- | |
Fra Grillen | ||
Tomater, zucchini & salatløg på spyd | 75,- | |
Kejserhatte på spyd med grillede tomater, zucchini, svampe & salatløg | 155,- | |
Dessert | ||
Græsk yoghurtsorbet med olivenolie & havsalt | 65,- | |
Chokoladesorbet med olivenolie & havsalt | 65,- | |
Kormos, Petit fours Manjari chokoladeganache med metaxa, pistacienødder & kandiseret appelsin | 45,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukortet og priser |
Vin
Bobler | Flaske | Glas |
2021 Furlani Alpino, Trentino Alto Adige, Italy | 400,- | |
NV Sherbet Daydream, <0,5% Alcohol, Muri, Copenhagen, Denmark | 400,- | |
NV Crémant Brut, Le Grande Classique, Bruno Dangin, France | 495,- | 90,- |
NV Laherte Fréres, Ultradition, Extra Brut, Pinot Meunier/Chardonnay/Pinot Noir, Champagne | 800,- | 170,- |
2018 Domaine Karanika, Cuvee Reserve, Levea, Greece - Magnum | 1100,- | |
NV André Clouet, V6 Experience, Pinot Noir, Champagne | 1200,- | |
NV Cumières 1. Cru, George Laval, Champagne | 1800,- | |
NV Blanc d´Argile, Vouette & Sorbeé, Nature Brut, Chardonnay, Champagne | 2500,- | |
Hvidvin | Flaske | Glas |
2022 Arivi, Cantina Sannitica, Pecorino, Abruzzo, Italy | 325,- | 75,- |
NV Passing Clouds, <0.5%Alcohol, Muri, Copenhagen, Denmark | 400,- | 85,- |
2022 Möni, Cantina Furlani, Trentino Alto Adige, Italy | 400,- | |
2022 Herve Villemade, Sauvignong Blanc, Loire, France | 450,- | |
2022 Sideritis Nature, Tetramythos, Peloponnese, Greece | 450,- | 95,- |
2021 Aleta, Samuel Parraga, Pedro Ximénes/Moscatel, Malaga, Spain | 450,- | |
2018 Glouglou, Riesling, Les Pirouettes, Alsace, France | 495,- | |
2022 Stein, Blauschiefer, Riesling Trocken, Mosel, Germany | 500,- | 105,- |
2022 SP68 Bianco, Occhipinti, Albanello/Moscato, Sicily, Italy | 550,- | |
2022 Poil de Lievre, Domaine Bobinet, Chenin Blanc, Loire, France | 600,- | |
2022 Sancerre, La Haubette,, Sauv. Blanc, Loire, France | 600,- | 120,- |
2021 Bourgogne Blanc, La Soeur Cadette, Chardonnay, Burgundy, France | 600,- | |
2021 Bourgogne Blanc, Domaine Faiveley, Chardonnay, Burgundy, France | 625,- | 125,- |
2021 Le Petit Têtu, Jean-Marie Berrux, Chardonnay, Burgundy, France | 675,- | |
2021 Mercurey Clos Rochette, Domaine Faiveley, Chardonnay, Burgundy, France | 750,- | |
2022 Comte Lafond, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France | 775,- | |
2021 Bigotes, Frederic Cossard, Chardonnay, Burgundy, France | 800,- | |
2020 Chablis 1. Cru Fourchaume, Domaine d´Henri, Burgundy, France | 850,- | |
2019 Bellis Perennis, Claire Naudin, Chardonnay, Hautes-Cotes de Beaune, Burgundy, France | 900,- | |
2021 Macon-Verze, Domaine Leflaive, Chardonnay, Burgundy, France | 900,- | |
2020 Croix Sarrant, Les Dolomies, Savagnin, Jura, France | 950,- | |
2019 Pernand-Vergelesses, Olivier Laflaive, Burgundy, France | 1100,- | |
2020 Puligny-Montrachet, Olivier Laflaive, Burgundy, France | 1900,- | |
Rosé & Orange & Retsina | Flaske | Glas |
2022 Rosé, Giusi, Tenuta Terraviva, Abruzzo, Italy | 400,- | |
2022 Rosé, Laudrup, Provence, France | 400,- | 85,- |
2020 Rosé de Xinomavro, Thymiopoulos - Naoussa, Macedonia, Greece | 500,- | |
2020 Rosé, Domaine Richoux, Pinot Noir, Irancy, Burgundy, France | 550,- | |
2021 Rosé Mrs Poulia, Mantinia, Greece | 550,- | |
2020 Rosé, Christian Tschida, Himmel auf Erden, Cabernet Franc, Austria | 850,- | |
2021 Orange, Roditis Nature, Tetramythos, Peloponnese, Greece | 450,- | |
2022 Orange, Eros de David, Pirouettes, Riesling/Gewürztraminer/Muscat, Alsace, France | 550,- | 110,- |
2021 Orange, Skerk, Malvaszija, Friuli, Italy | 700,- | |
2021 Retsina, Kamara, 0,5 l. Greece | 250,- | |
2020 Retsina, Amphorae Nature, Roditis, Tetramythos, Peloponnese, Greece | 500,- | 100,- |
2020 Aoton Lola, Retsina/Dry Rose, Peania Attica, Greece | 500,- | |
Rødvin | Flaske | Glas |
2021 Follaco, Bodega Frontio, Tempranillo/Juan García, Arribes, Spain | 350,- | 75,- |
2022 Mavro Kalavrytino, Tetramythos, Peloponnese, Greece | 450,- | 95,- |
2022 Morgon, Kewin Descombes, Gamay, Beaujolais, France | 500,- | |
2021 Dogliani, Cascina Corte, Dolcetto, Piemonte, Italy | 500,- | |
2021 Barbera d´Alba, Nicolon, Angelo Negro, Piemonte, Italy | 550,- | 110,- |
2021 Laisse Aller cést un valse, Simon Rouillard, Pinot Noir/Grolleau, Loire, France | 550,- | |
2021 Version Sud, Frederic Cossard, Granache, Burgundy, France | 550,- | 110,- |
2021 Gi Kai Earth And Sky, Apostolos Thymiopoulos, Xinomavro, Macedonia, Greece | 625,- | 125,- |
2020 Chateauneuf-du-pape, Domaine Pignan, GSM, Rhône, France | 700,- | |
2022 Bourgogne Rouge, La Croix Blanche, Bernard Rion, Pinot Noir, Burgundy, France | 750,- | 165,- |
2020 Antonin, Jerome Galeyrand, Pinot Noir, Burgundy, France | 750,- | |
2019 Sebastiani, Cabernet Sauvignon, Alexander Valley, USA | 750,- | |
2019 Nondegu, Jean-Marie Berrux, Grenache/Pinot Noir/Syrah, Burgundy, France | 800- | |
2019 Barolo, Mario Marengo, Nebbiolo, Piemonte, Italy | 800,- | |
2019 Orchis Mascula, Claire Naudin, Hautes-Cotes de Beaune, Burgundy, France | 850,- | |
2020 Côtes Du Jura, Domaine Des Cavarodes, Trousseau, Jura, France | 900,- | |
2020 Le Serre Nuove, Dell´Ornella, Merlot/Cab. Sauv/Cab. Franc, Tuscany, Italy | 925,- | |
2016 Brunello Di Montalcino, Fonterenza, Sangiovese, Tuscany, Italy | 975,- | |
2021 Pommard, Domaine De Chassorney, Pinot Noir, Burgundy, France | 1000,- | |
2017 Gevrey-Chambertin, Les Crais, Pierre Naigeon, Burgundy, France | 1100,- | |
Sød vin | Flaske | Glas |
2020 Birbet, Brachetto, Cascina Riveri, Italy | 400,- | 75,- |
2020 Kabir, Moscato di Pantelleria, Donnafugata, Italy | 550,- | 85,- |
10 yrs Tawny Port, Fonseca, Douro, Portugal | 695,- | 100,- |
Restaurant Info
Åbningstider
- Aften
Søndag – torsdag - 17.30 – 00.00
(sidste ankomsttid kl. 21.15) - Fredag – lørdag
- 17.30 – 01.00
(sidste ankomsttid kl. 21.15)
Giv et gavekort til Delphine
Giv en oplevelse på Delphine.
Med et gavekort til Delphine giver du en du holder af noget at se frem til.
Køb herSelskaber
Selskaber placeres så samlet som muligt i restauranten, eller i vores store, flotte selskabslokale med plads til 22 personer.
Alle selskaber får serveret family style menuen. Kontakt os på [email protected] for at høre mere og reservere plads.
Se muligheder for selskaber på alle vores restauranter her.