Mød Delphine
Delphine bringer maden og stemningen fra det græske øhav og det sydlige Italien til hjertet af Vesterbro.
Restaurantens store menukort byder på fisk, skaldyr, kød og grøntsager. På den store Parilla grill tilberedes hele fisk, skaldyr og spyd med kød og grøntsager. Du finder også klassikere som taramasalata, tzatziki og vandmelonsalat på menukortet samt crudoer, hel saltbagt pighvar og masser af grønne retter. Fra den store bar serveres cocktails på kander, ouzo, gode let drikkelige vine og kølige øl.
Table Reservation
Book bord
Vores menu
Delphine tager dig på en kulinarisk rejse til det græske øhav og sydlige Italien.
Morgenmad
25 april – 14 juni 2022
MORGENMAD | ||
Hver dag mellem 7.30 og 11.30 | ||
Croissant | 25,- | |
Pain au chocolat | 29,- | |
Yoghurt med abrikos, honning & granola | 65,- | |
Chiagrød med mango, ristede kokosflager, mandler & kakao nibs | 65,- | |
Frugtsalat med bergamotte & citronmelisse | 75,- | |
Avokado & pocheret æg ricotta & tomat på grillet surdejsbrød | 115,- | |
Bagel med tomat & cream cheese | 65,- | |
Bagel med tomat, cream cheese & røget laks | 85,- | |
Surdejsbolle med ost & rosettapølse | 65,- | |
Surdejsbolle med ost & marmelade | 55,- | |
Vafler med jordbær, græsk yoghurt, og basilikum | 95,- | |
ÆG | ||
Blødkogt æg med rugbrød | 45,- | |
Omelet serveret med grillet surdejsbrød | 100,- | |
Røræg serveret med purløg & grillet surdejsbrød | 85,- | |
Eggs Benedict med skinke, spinat, english muffin & hollandaise | 125,- | |
Eggs Royale med røget laks, spinat, english muffins & hollandaise | 135,- | |
DRIKKEVARER | ||
Friskpresset appelsinjuice | 40,- | |
Rød grapejuice | 40,- | |
Æblemost | 40,- | |
Filtreret vand m/u brus | 17,- | |
Kaffe | 35 - 45,- | |
Te | 40,- |
Frokost
27 april – 14 juni 2022
Frokost | ||
Hver dag mellem 12.00 og 14.30 | ||
Snacks | ||
Syltede oliven | 45 kr. | |
Ærte & ricotta spread med mynte & basilikum | 75 kr. | |
Sardiner med saltet citron & grillet brød | 65 kr. | |
Ansjoser med citron, syltede grønne chilier & grillet brød | 65 kr. | |
Frokostretter | ||
Pitabrød med grillet perlehøne, syltet grønt, tzatziki & pommes frites | 150 kr. | |
Pitabrød med grillet lam, syltet grønt, tzatziki & pommes frites | 160 kr. | |
Pitabrød med grillede svampe, syltet grønt, tzatziki & pommes frites | 140 kr. | |
Avokado & pocheret æg med ricotta & tomat på grillet surdejsbrød | 115 kr. | |
Avokado & krabbe med ricotta & chili på grillet surdejsbrød | 110 kr. | |
Crudo af tun med hestebønner, kalamata oliven & citron | 135 kr. | |
Salat med couscous, oliven, mynte, rucola & mandler | 145 kr. | |
Sides | ||
Tzatziki | 40 kr. | |
Pommes frites | 40 kr. | |
Fladbrød | 40 kr. | |
Dessert | ||
Youghurtsorbet med olivenolie & havsalt | 65 kr. | |
Chokoladesorbet med olivenolie & havsalt | 65 kr. |
Aften
3 – 28 maj 2022
Family Style Menu | ||
Skal bestilles af hele bordet | ||
Grillede rejer | ||
med piment d´espelette & hvidløg | ||
Ærte & ricotta spread | ||
med basilikum & mynte | ||
Grillet fladbrød | ||
- | ||
Crudo af tun | ||
med hestebønner, kalamata oliven & citron | ||
Crudo af torsk | ||
med citronvinaigrette, pistacie & syltet grøn chili | ||
Grønne asparages | ||
med urtevinaigrette & pinjekerner | ||
- | ||
Grillspyd med frilandskylling | ||
Yoghurtmarineret frilandskylling med grillet løg & tomater | ||
Tzatziki | ||
Pommes frites | ||
med citronmayonaise | ||
Vandmelon & Feta | ||
med tomater & oregano | ||
- | ||
Yoghurtsorbet | ||
Græsk yoghurt med olivenolie & havsalt | ||
450,- per person | ||
Ribeye i stedet for frilandskylling / +75kr | ||
Bemærk venligst, at selskaber på 8 personer eller derover får serveret family style menuen. | ||
Vi forbeholder os retten til at ændre i menu & priser. | ||
À la Carte | ||
Snacks | ||
Pris | ||
Syltede oliven | 45,- | |
Sardiner med saltet citron & grillet brød | 65,- | |
Ansjoser med citron, syltede grønne chilier & grillet brød | 65,- | |
Syltede grøntsager | 55,- | |
Baccala - saltet torsk på grillet brød | 85,- | |
Østers - 3 Gillardeau østers med citrus | 120,- | |
Taramasalata - torskerogn med ørredrogn & grillet brød | 85,- | |
Ærte & ricotta spread med basilikum & mynte | 75,- | |
Tzatziki - Græsk yoghurt med agurk & citron | 65,- | |
Grillet fladbrød | 40,- | |
Grønne retter | ||
Vandmelon & Feta - med tomater & oregano | 85,- | |
Friterede courgette blomster - med Tajin | 85,- | |
Knuste agurker- med chili, citron & friske urter | 75,- | |
Grøn Salat - med pistacie, citron & mynte | 75,- | |
Grillede asparges - med urtevinaigrette & pinjekerner | 90,- | |
Pommes frites - med citronmayonnaise | 65,- | |
Fra Grillen | ||
Frilandskylling på spyd - yoghurtmarineret frilandskylling, grillet løg & tomater | 165,- | |
Lammespyd - med salvie og citron, grillet løg & tomater | 165,- | |
Svampespyd - Kejserhatte marineret med rosmarin & timian | 125,- | |
Grillet ribeye - med frisk timian & citron vinaigrette | 265,- | |
Grillet Lambchops - med frisk rosmarin | 195,- | |
Spyd med grillede tomater & salatløg | 55,- | |
Fisk & Skaldyr | ||
Pulpo - med persillevinaigrette, kapers & chili | 115,- | |
Crudo af torsk - med citronvinaigrette, pistacie & grøn chili | 135,- | |
Crudo af tun - med hestebønner, kalamata oliven & citron | 135,- | |
Friteret Blæksprutte - med citronmayonnaise | 85,- | |
Grillede Knivmuslinger - med persille & hvidløg | 115,- | |
Grillede Jomfruhummere - med persille & hvidløg | 165,- | |
Grillet Havbars - med citron & rosmarin, grillet løg & tomater | 185,- | |
Hel Saltbagt Pighvar - med grøn salat, grillet salatløg & tomater (skal bestilles senest dagen før) | (3-4 personer) | 950,- |
Dessert | ||
Yoghurtsorbet - Græsk yoghurt med olivenolie & havsalt | 65,- | |
Chokoladesorbet - Mørk chokoladesorbet med olivenolie & havsalt | 65,- | |
Cocktails
COCKTAILS | Pitcher | |
GREEK SPRITZ - Retsina / Tonic / Sage / Lemon (Low abv) | 105,- | 315,- |
OCTAVIA - Light rum / Green Chartreuse / Pineapple / Champagne | 115,- | 335,- |
WATERMELON DOLPHIN - Gin / Watermelon / Agave / Salt / Soda | 115,- | 335,- |
TONIC & "O" - Cucumber vodka / Tonic / Black pepper / Olive Oil / Oregano | 115,- | 335,- |
GREEK COWBOY - Bourbon / Skinos Mastiha / Ginger ale / Angostura bitters | 115,- | 335,- |
THE THIRD SOUR - Gin / Bergamotte liqour / Lemon / Egg whites / Orange bitters | 115,- | |
WHITE NEGRONI - Vermouth / Suze / Gin | 115,- | |
ESPRESSO MARTINI - Vodka / Coffee liquor / Espresso | 125,- | |
BEER | ||
Mythos Bottled 33 cl. | 55,- | |
Kronenbourg Blanc Draught 40 cl. | 60,. | |
Burst, IPA Mikkeller 33 cl | 65,- | |
Drinking in the sun Mikkeller 0,3 % 33 cl. | 60,- | |
Yuzy Limbo Series Mikkeller 0,3% 33 cl | 55,- | |
Kronenbourg Blanc 0,5% 33 cl | 55,- | |
SOFT DRINKS | ||
Sodas | 35,- | |
Citrus lemonade | 55,- | |
Elderflower lemonade | 55,- | |
Passion lemonade | 55,- | |
Mineral water | 30,- |
Vegetar Aften
1 maj 2021 – 28 maj 2022
Snacks | ||
Blandede Sicilianske oliven | 45,- | |
Ærte & ricotta spread med basilikum & mynte | 75,- | |
Sylt - blandede syltede grøntsager | 55,- | |
Tzatziki - Græsk yoghurt med agurk & citron | 65,- | |
Grønne Retter | ||
Grøn salat med pistacie, & mynte | 75,- | |
Vandmelon & feta med tomater & oregano | 85,- | |
Friterede zucchini blomster med Tajin | 85,- | |
Knuste agurker - agurker, citron, olivenolie, grøn chili & mynte | 75,- | |
Grillede grønne asparges med urtevinaigrette & pinjekerner | 90,- | |
Pommes frites med citronmayonnaise | 65,- | |
Fra Grillen | ||
Svampespyd grillede kejserhatte marineret med rosmarin & timian | 125,- | |
Fladbrød surdejspita | 40,- | |
Dessert | ||
Yoghurtsorbet - sorbet på græsk yoghurt med olivenolie & havsalt | 65,- | |
Chokoladesorbet - mørk chokoladesorbet med olivenolie & havsalt | 65,- | |
Vin
Bobler | Flaske | Glas |
2018 Sur Lieviti, Orsi, San Vito, Italy | 450,- | |
NV Crémant Brut, Le Grande Classique, Bruno Dangin, France | 495,- | 90,- |
2018 Domaine Karanika, Cuvee Special, Levea, Greece | 595,- | |
NV Camille Bonville, Brut, Blanc de Blancs, Champagne | 800,- | 135,- |
NV Rosé, Grand Cru, Andre Clouet, Bouzy, Champagne | 1200,- | |
NV V6 Experience, Andre Clouet, Bouzy, Champagne | 1200,- | |
2017 Goustan, Val Frison, Pinot Noir, Champagne | 1300,- | |
2018 Domaine Karanika, Cuvee Reserve, Levea, Greece - Magnum | 1400,- | |
NV Cumières 1. Cru, George Laval, Champagne | 2000,- | |
Hvidvin | Flaske | Glas |
2021 Solea Grillo, Bio, Cantina Cellaro, Sicily, Italy | 325,- | 75,- |
2020 Cheverny Blanc, Herve Villemade, Loire, France | 375,- | |
2018 Riesling Glouglou, Les Pirouettes, Alsace, France | 450,- | 95,- |
2021 Sideritis Nature, Tetramythos, Peloponnese, Greece | 450,- | 95,- |
2020 "Only for Dolphins" Raimones, Penedes, Spain | 450,- | 95,- |
2020 Riesling, Calmont Urgestein, Weingut Laurentiushof, Germany | 500,- | |
2020 Magic of Ju-Ju, Domaine Mosse, Loire France | 550,- | |
2018 Bourgogne Blanc, Cotron, Bruno Dangin, Bourgogne, France | 600,- | 105,- |
2020 Chablis, La Seour Cadette, Bourgogne, France | 600,- | |
2018 Montagny, Domaine Faiveley, Bourgogne, France | 600,- | 125,- |
2020 Poil de Lievre, Domaine Bobinet, Chenin Blanc, Loire, France | 600,- | |
2021 Sancerre, Paul Prieur, Loire, France | 600,- | |
2010 Chamboureau, Savennieres, Domaine FL, Loire, France | 650,- | |
2020 Rack, Microbío Wines, Verdejo, Spain | 675,- | |
2019 Sancerre, Le Chene Marchand, Francois Crochet, Loire, France | 700,- | |
2019 Mercurey Clos Rochette, Domaine Faiveley, Bourgogne, France | 700,- | |
2018 Octave, Sous Le Vegetal, Samos, Greece | 700,- | |
2020 Sancerre, Comte Lafond, France | 775,- | |
2017 Chablis 1. Cru Fourchaume, Domaine d´Henri, Bourgogne, France | 800,- | |
2020 Croix Sarrant, Les Dolomies, Savagnin, Jura, France | 900,- | |
2019 Bigotes´ Bourgogne Blanc, Frederic Cossard, France | 900,- | |
2020 Leon, Chardonnay, Arbois, Les Bottes Rouges, Jura, France | 1100,- | |
2019 Bellis Perennis, Hautes-Cotes de Beaune, Claire Naudin, France | 1200,- | |
2020 Croix Sarrant, Savagnin, Les Dolomies, Jura, France | 1300,- | |
2018 Puligny Montrachet 1. Cru Les Referts, Jean-Marc Boillot, France | 1500,- | |
Rosé & Orange & Retsina | Flaske | Glas |
2020 Rosé, Handwerk, Rheinhessen, Germany | 425,- | 85,- |
2020 Rosé, Bangarang Primeur, Dom. Mosse, France | 450,- | |
2019 Rosé de Xinomavro, Thymiopoulos - Naoussa, Macedonia, Greece | 500,- | |
2019 Rosé, Irancy, Domaine Richoux, France | 550,- | |
2020 Rosé, Christian Tschida, Himmel auf Erden, Austria | 850,- | |
2020 Orange, Eros de David, Pirouettes, Alsace, France | 500,- | 100,- |
2020 Orange, Doric White, Koniakos, Greece | 600,- | |
2018 Orange, Malvaszija, Skerk, Friuli, Italy | 700,- | |
2020 Retsina, Kamara, 0,5 l. Greece | 250,- | |
2020 Retsina, Amphorae Nature, Roditis, Tetramythos, Peloponnese, Greece | 500,- | 100,- |
Rødvin | Flaske | Glas |
2020 Follaco, Bodega Frontio, Arribes, Spain | 325,- | 75,- |
2020 Dogliani, Dolcetta, Cascina Corte, Piemonte, Italy | 375,- | |
2020 Mavro Kalavrytino, Tetramythos, Peloponnese, Greece | 450,- | 95,- |
2019 Morgon, Cote du Py, Damien Coquelet, Beaujolais, France | 475,- | |
2019 Domaine Bobinet, Les Iles, Loire, France | 500,- | |
2018 Barbera d´Alba, Nicolon, Angelo Negro, Piemonte, Italy | 525,- | 105,- |
2020 Cabernet Franc, Antoine Sanzay, La Paterne, Loire, France | 550- | |
2019 Bourgogne Rouge, La Croix Blanche, Domaine Rion, Bourgogne, France | 595,- | |
2019 Gi Kai Uranos, Xinomavro, Thymiopoulos, Greece | 625,- | 125,- |
2020 Taganan Tinto, Envínate, Tenerife | 655,- | |
2019 Chateauneuf-du-pape, Domaine Pignan, France | 695,- | |
2020 Domaine Clos du Rouge Gorge, Jeunes Vignes, Roussillion, France | 700,- | |
2019 Bourgogne "Antonin", Domaine Jerome Galeyrand, Bourgogne, France | 750,- | 150,- |
2018 Barolo, Maria Marengo, Piemonte, Italy | 800,- | |
2019 Bourgogne Rouge "Ploussard", Frederic Cossard, France | 825,- | |
2019 Bourgogne Rouge "Bedeau", Frederic Cossard, France | 850,- | |
2020 Fleurie, En Remont, Julie Balagny, Beajolais, France | 925,- | |
2016 Cuvee des Etourneaux, Gamay, Loire, France | 950,- | |
2018 Gevrey-Chambertin, Aux Echezeaux, Christophe Bryczek, Bourgogne, France | 1200,- | |
2019 Poulsard "Sur Charriére", Labet, Jura, France | 1300,- | |
2019 Orchis Mascula, Hautes-Cotes de Beaune, Claire Naudin, Bourgogne, France | 1300,- | |
2019 Nuits Saint George "Damodes", Frederic Cossard, Bourgogne, France | 1400,- | |
Sød vin | Flaske | Glas |
2019 Birbet, Brachetto, Cascina Riveri, Italy | 400,- | |
2018 Kabir, Moscato di Pantelleria, Donnafugata, Italy | 550,- | 85,- |
10 Års Tawny Port, Fonseca, Douro, Portugal | 695,- |
Restaurant Info
Delphine
Åbningstider
- Morgen
Mandag – søndag - 07.30 – 11.30
- Frokost
Mandag – søndag - 12.00 – 14.30
- Aften
Søndag – torsdag - 17.30 – 00.00
(sidste ankomsttid kl. 21.15) - Fredag – lørdag
- 17.30 – 01.00
(sidste ankomsttid er kl. 21.45)
Giv et gavekort til Delphine
Giv en oplevelse på Delphine.
Med et gavekort til Delphine giver du en du holder af noget at se frem til.
Køb her