Mød Restaurant Cofoco
Vores lyse kælderrestaurant i hjertet af Vesterbro er her, det hele begyndte i 2004, og Restaurant Cofoco er stadig en størrelse for sig i vores palet af spisesteder. Maden er som indretningen – fuld af kontraster: det rustikke og det elegante, det enkle og det avancerede. Vi tager udgangspunkt i gode danske råvarer og tilbereder dem, som de gør sig bedst – på dansk, andre gange sydeuropæisk og nogle gange med inspiration fra mere fjerne kroge af kloden. Alle retter bliver serveret i små portioner, så du kan komme rundt i menukortet, og I må meget gerne dele. Vi binder det hele smukt sammen med vores kærlighed til det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.
Table Reservation
Book bord
Menu
Vi skifter menuen på Restaurant Cofoco en gang imellem. Så sørg for at holde dig opdateret her og book et bord, når det passer dig.
Menu
Snacks og Bobler | ||
Toast på briochebrød, med vesterhavsost og iberico | ||
Cremant de Bourgogne, Bruno Dangin, Bourgogne | ||
120kr | ||
4-retters menu | ||
Ørredtatar | ||
Havesyre, peperrodsmayo, agurk og puffet boghvede | ||
Varmrøget kuller | ||
Skummende muslingesauce, ærter, grov ærtepure, dild og persilleskud | ||
Unghanefrikasse | ||
Med blomkål, grønne asparges, salat løg, snitbønner og estragon | ||
Rabarbersorbet | ||
Luftig yoghurt, rabarberkompot, rosenmüsli og kvæde | ||
5-retters menu | ||
Ørredtatar | ||
Havesyre, peperrodsmayo, agurk og puffet boghvede | ||
Varmrøget kuller | ||
Skummende muslingesauce, ærter, grov ærtepure, dild og persilleskud | ||
Stenbidderrogn på vaffel | ||
Creme fraiche, kamille, glaskål og dild | ||
Unghanefrikasse | ||
Med blomkål, grønne asparges, salat løg, snitbønner og estragon | ||
Rabarbersorbet | ||
Luftig yoghurt, rabarberkompot, rosenmüsli og kvæde | ||
Snacks & 5-retters menu | ||
Snack | ||
Toast på briochebrød, med vesterhavsost og iberico | ||
Ørredtatar | ||
Havesyre, peperrodsmayo, agurk og puffet boghvede | ||
Varmrøget kuller | ||
Skummende muslingesauce, ærter, grov ærtepure, dild og persilleskud | ||
Stenbidderrogn på vaffel | ||
Creme fraiche, kamille, glaskål og dild | ||
Unghanefrikasse | ||
Med blomkål, grønne asparges, salat løg, snitbønner og estragon | ||
Rabarbersorbet | ||
Luftig yoghurt, rabarberkompot, rosenmüsli og kvæde | ||
4 retter 365 kr. / Vinmenu 300 kr. | ||
5 retter 425 kr. / Vinmenu 365 kr. | ||
Snacks og 5 retter 475 kr. / Vinmenu 420 kr. | ||
Rib-eye istedet for unghaneoverlår + 85kr | ||
Menuen skal bestilles af hele bordet | ||
A la carte | ||
Snack | 55 kr. | |
Toast på briochebrød, med vesterhavnost og ibericoskinke | ||
Ørredtatar | 100kr. | |
Havesyre, peberrodsmayo, agurk og puffet boghvede | ||
Letbagt kuller | 100 kr. | |
Skummende muslingesauce, ærter, grov ærtepure, dild og persilleskud | ||
Stenbidderrogn på vaffel | 100 kr. | |
Creme fraiche, kamille, glaskål og dild | ||
Hvide asparges | 100 kr. | |
Rømørejer, urter og skummede Mousselinesauce | ||
Bagt helleflynder | 185 kr. | |
Spinat, persille, løvstikke, beurreblanc, ørredrogn og purløg | ||
Unghanefrikasse | 145 kr. | |
Med blomkål, grønne asparges, salat løg, snitbønner og estragon | ||
Rib-eye | 245 kr. | |
Grillet grønne asparges, kryddersmør, mizuna og madagascar pebersauce | ||
Gammel knas og hvid dame fra Arla Unika | 80 kr. | |
Rabarberkompot med vanilje, Kvæde olie, puffede boghvede og grillet brød | ||
Rabarbersorbet | 85 kr. | |
Luftig yoghurt, rabarberkompot, rosenmüsli og kvæde | ||
Passionssorbet | 85 kr. | |
Reduceret fløde, marengs og brun farin | ||
Alle retter har forretsstørrelse | ||
Bemærk venligst at selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille 4, 5 eller snacks og 5 retter der bliver sammensat af vores dygtige kokke | ||
Der tages forbehold for daglige ændringer | ||
Vegetarmenu
Snacks og bobler | ||
Croquette af gule flækærter med morkler | ||
Cremant de Bourgogne, Bruno Dangin, Bourgogne | ||
120kr | ||
4-retters menu | ||
Tatar af gule beder | ||
Havesyre, peberrodsmayo,agurk og puffet boghvede | ||
Grønne asparges | ||
Skummende kartoffelsauce, grov ærtepure, dild og persilleskud | ||
Portobellofrikasse | ||
Med blomkål, grønne asparges, salatløg, snitbønner og estragon | ||
Rabarbersorbet | ||
Luftig yoghurt, rabarberkompot, rosemüsli og kvæde | ||
5-retters menu | ||
Tatar af gule beder | ||
Havesyre, peberrodsmayo,agurk og puffet boghvede | ||
Grønne asparges | ||
Skummende kartoffelsauce, grov ærtepure, dild og persilleskud | ||
Grillet ærter på vaffel | ||
Cremefraiche, kamille, glaskål og dild | ||
Portobellofrikasse | ||
Med blomkål, grønne asparges, salatløg, snitbønner og estragon | ||
Rabarbersorbet | ||
Luftig yoghurt, rabarberkompot, rosenmüsli og kvæde | ||
Snacks og 5 retters menu | ||
Croquette af gule flækærter med morkler | ||
Med Trøffel mayo | ||
Tatar af gule beder | ||
Havesyre, peberrodsmayo,agurk og puffet boghvede | ||
Grønne asparges | ||
Skummende kartoffelsauce, grov ærtepure, dild og persilleskud | ||
Grillet ærter på vaffel | ||
Cremefraiche, kamille, glaskål og dild | ||
Portobellofrikasse | ||
Med blomkål, grønne asparges, salatløg, snitbønner og estragon | ||
Rabarbersorbet | ||
Luftig yoghurt, rabarberkompot, rosenmüsli og kvæde | ||
4 retter 365 kr. / Vinmenu 300 kr. | ||
5 retter 425 kr. / Vinmenu 365 kr. | ||
Snacks og 5 retter 475 kr. / Vinmenu 420 kr. | ||
Menuen skal bestilles af hele bordet. | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Vin
Flaske | Glas | |
Gin & Tonic | 95 kr. | |
Dark n´stomy | 95 kr. | |
Espresso Martini | 105 kr. | |
Aperol Spritz | 95 kr. | |
Bobler | ||
Cremant de Bourgogne, Bruno Dangin | 495 kr. | 95 kr. |
Blanc de Blancs, Camille Bonville, Champagne | 800 kr. | 135 kr. |
Hvidvin | ||
NV Le Petit Blanc, Languedoc | 330 kr. | |
2020 Cheverny, Villemade, Loire | 440 kr. | 95 kr. |
2021 Pinot Grigio, Nals Magraid, Alto Adige | 450 kr. | 95 kr. |
2020 Vermentino, Poggiotondo, Toscana | 450 kr. | |
2020 Fies des Corteaux, Muscadet, Loire | 495 kr. | |
2018 Riesling, Les Vins Pirouettes, Alsace | 525 kr. | 105 kr. |
2020 Bougogne Blanc, La Soeur Cadette, Bourgogne | 600 kr. | 120 kr. |
2020 Poil de Lièvre, Domaine Bobinet, Saumur, Loire | 600 kr. | . |
2019 Sancerre, Paul Prieur et Fils, Loire | 625 kr. | 125 kr. |
2019 Heinrich, Chardonnay, Wein aus Österreich, Trocken | 625 kr. | |
2018 De Gres ou de Force, Cathrine Riss, Alsace | 650 kr. | |
2020 Chablis, La Soeur Cadette, Chablis | 700 kr. | 140 kr. |
2017 Savignin, Domaine des bodines, Arbois | 800 kr. | |
2020 Sas lóctavin, Hip Hip J, Jura | 900 kr. | |
Rose + Orange | ||
2020 Chateau L´ermite D´auan, Cuveé Auzan, Loire | 450 kr. | 95 kr. |
2020 Vej 210, Podere Pradarolo, Emilia Romagna (orange) | 500 kr. | 100 kr. |
Rødvin | ||
2019 La Forge Estate, Pays d´Oc, Languedoc | 330 kr. | |
2020 Cotes du Rhône, Domaine Des Bacchantes | 385 kr. | 85 kr. |
2020 La Chaussee Rouge, La Granges aux Belles, Loire | 440 kr. | 95 kr. |
2019 Morgon Cote de Py, Coquelet, Boujolais | 475 kr. | |
2018 Barbera d Alba, Negro Piemonte | 495 kr. | 105 kr. |
2018 Au fil du temps, Guignier, Beaujolais | 525 kr. | |
2020 SP68 Rosso, Occhipinti, Sicilien | 550 kr. | |
2020 La Croix Blanche-Pinot Noir, Bernard Rion, Bourgogne | 600 kr. | 125 kr. |
2019 Chateauneuf Du Pape, Pignan | 700 kr. | 140 kr. |
2016 Brunello di Montalcino, Silvio Nardi, Toscani | 795 kr. | |
2019 Sous Roche, Domaine de Chassorney, Saint Romain | 900 kr. | |
2016 Nuits - Saint - Georges, Bernard Rion, Dame Marguerite, Bourgogne | 995 kr. | |
Sødvin | ||
2021 Birbet, Mosto Dúva Rsso, Italia | 330 kr. | 85 kr. |
2020 Les Grains Copains, Costat Derrér, Jurancon | 550 kr. | 95 kr. |
2015 Fonseca Porto, Fonseca Guimaraens, Portugal | 695 kr. | 105 kr. |
Avec | ||
Akvavit: O.P. Anderson | 70 kr. | |
Cháteau du Breuil Calvados, Glengoyne 10 års, Coole Swan, Kew Orange, Tequila Calles 23, Cap corse Blanc, Cap corse Rouge | 75 kr. | |
Jean - Luc Pasquete Cognac Vsop, Rom Chairmann´s Reserve, Glengoyne 12 års | 85 kr. | |
Øl | ||
Fadøl - Tuborg Rå pilsner 50cl | 70 kr. | |
Fadøl - Yakima IPA 50cl | 70 kr. | |
Vand | ||
Vand - Sparkling / Still - ad libitum pr. person | 28 kr. | |
Hjemmelavet saft | 45 kr. | |
Drinking in the sun / Non-alcoholic | 70 kr. | |
Yuzu Limbo / Non-alcoholic | 70 kr. | |
Kaffe og te | ||
Slayer Espresso//Te - SingTehus | 45 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Restaurant Info
Åbningstider
- Mandag – søndag
- 17.30 – 00.00
Senest ankomsttid:
søndag-torsdag 21:15
fredag-lørdag 21:45