Restauranter i København

Cofoco har 16 restauranter fordelt ud over København K, Vesterbro, Nørrebro, Nordhavn og Islands Brygge.

Søger du inspiration til, hvor du skal ud at spise, kan du se alle vores restauranter herunder. Leder du efter noget specifikt, kan du sortere i vores restauranter ved at vælge enten køkkentype eller bydel. Du kan også se et kort over København, så du nemt og hurtigt kan se hvor i byen, du finder vores restauranter. 

Har du spørgsmål, kan du altid kontakt os på [email protected] eller på +45 70 70 15 88.

 • Høst

  På Høst serverer vi nordisk mad i topklasse. Der er fokus på grønt og lokale råvarer. Læn dig tilbage og lad dig overraske af køkkenet. Restauranten ligger i gåafstand fra Nørreport station.

 • Vækst

  På Vækst er de nordiske råvarer i fokus. Menuen består af masser af grøntsager og lokalt kød, fisk og fjerkræ. På Vækst er naturlige ingredienser hovedkomponenten i måltidet. Du finder Vækst i Sankt Peders Stræde midt mellem Rådhuspladsen, Vesterport og Nørreport.

 • Les Trois Cochons

  På Les Trois Cochons tilbyder vi morgenmad, frokost og middag, så her er rig mulighed for at nyde den franske stemning i den hyggelige restaurant på livlige Værnedamsvej.

 • Oysters & Grill

  På Oysters & Grill serverer vi Nørrebros friskeste fisk og skaldyr og saftige møre bøffer. Prøv fx havets frugter og skyl herligheden ned med farverige cocktails.

 • Vespa

  Vespa er vores italienske osteria i Store Kongensgade. Stemningen er uhøjtidelig og energisk. Her får du italiensk mad som mamma laver den. Vinen serveres i kander og fås ad libitum.

 • Spuntino

  På Spuntino får du lækker italiensk antipast, napoletansk pizza og pasta i hyggelige omgivelser. Restauranten ligger midt på Vesterbrogade.

 • Restaurant Cofoco

  Der er skruet op for de lokale råvarer på Restaurant Cofoco. Køkkenet er forholdsvist nordisk, men retterne tilberedes som de er bedst, også når det betyder, at inspirationen stammer fra fjerne kroge af verden.

 • Scarpetta Rantzausgade

  Scarpetta Rantzausgade serverer moderne italienske klassikere, og her kan I sammensætte en perfekt 3-retters middag lige efter dit hjerte bestående af antipasti, pizza, pasta eller secondo og dessert. Scarpetta laver desuden byens bedste aperol spritz.

 • Scarpetta Islands Brygge

  Scarpetta Islands Brygge er en moderne og autentisk italiensk restaurant. Her kan du bl.a. nyde italienske klassikere, spændende pizzaer og hjemmelavet pasta. Sammensæt din egen 3-retters i den perfekte kombination af antipasti, pizza, pasta eller secondo og dessert!

 • Llama

  Llama er vores sydamerikanske restaurant med byens flotteste fliser. Er du glad for ceviche, tacos og sprøde tortillas med guacamole, samt muligheden for at skylle det ned med lækre drinks, så er dette stedet for dig. Llama ligger lige ved Magasin og Kgs. Nytorv.

 • Jah Izakaya & Sake Bar

  Jah Izakaya og Sake Bar er vores japanske restaurant på Gasværksvej. Her er intim stemning og originale japanske retter på menuen. Restauranten ligger lige om hjørnet fra livlige Istedgade og Kødbyen.

 • Corsa Pizza

  Dit lokale napolitanske pizzeria på Islands Brygge, Nordhavn og Østerbro. Vi bager surdejspizzaer med fokus på de bedste økologiske råvarer fra Italien og Danmark. Tag dem med, eller spis hos os. Hos Corsa Gelato får I hjemmelavet italiensk is i mange varianter.

 • Delphine

  Delphine tager dig på en kulinarisk rejse til det græske øhav og sydlige Italien. Det store menukort har fokus på fisk og skaldyr og på den store parilla grill grilles spyd med kød og grøntsager. Derudover serverer Delphine morgenmad i sine store sollyse lokaler.