Restauranter på Vesterbro

Leder du efter en restaurant på Vesterbro? På Cofocos restauranter på Vesterbro finder du både morgenmad, brunch, frokost og middag. Vi har fem restauranter på Vesterbro, så du skal bare vælge din favorit.

 • Les Trois Cochons

  På Les Trois Cochons tilbyder vi morgenmad, frokost og middag, så her er rig mulighed for at nyde den franske stemning i den hyggelige restaurant på livlige Værnedamsvej.

 • Restaurant Cofoco

  Der er skruet op for de lokale råvarer på Restaurant Cofoco. Køkkenet er forholdsvist nordisk, men retterne tilberedes som de er bedst, også når det betyder, at inspirationen stammer fra fjerne kroge af verden.

 • Spuntino

  På Spuntino får du lækker italiensk antipast, napoletansk pizza og pasta i hyggelige omgivelser. Restauranten ligger midt på Vesterbrogade.

 • Jah Izakaya & Sake Bar

  Jah Izakaya og Sake Bar er vores japanske restaurant på Gasværksvej. Her er intim stemning og originale japanske retter på menuen. Restauranten ligger lige om hjørnet fra livlige Istedgade og Kødbyen.

 • Delphine

  Delphine tager dig på en kulinarisk rejse til det græske øhav og sydlige Italien. Det store menukort har fokus på fisk og skaldyr og på den store parilla grill grilles spyd med kød og grøntsager. Derudover serverer Delphine morgenmad og frokost i sine store sollyse lokaler.

 • Corsa Pizza

  Dit lokale napolitanske pizzeria på Islands Brygge, Nordhavn, Østerbro & Vesterbro. Vi bager surdejspizzaer og serverer antipasti med fokus på de bedste økologiske råvarer fra Italien og Danmark. Tag dem med, eller spis hos os.

Restauranter på Vesterbro

Leder du efter en restaurant på Vesterbro? Så bør du kigge nærmere på Cofocos udvalg af lækre restauranter, der ligger centralt på Vesterbro - tæt på Vesterbrogade. Du kan selv vælge, om det skal være det italienske, franske, middelhavske eller det nordiske køkken, der skal være i centrum for din restaurantoplevelse, og uanset hvad du vælger, garanterer vi en afslappet atmosfære i hyggelige omgivelser samt en madoplevelse udover det sædvanlige.

Spis brunch på Vesterbro

Har du lyst til at starte dagen med en franskinspireret brunch, så skal du kigge forbi Les Trois Cochons på Værnedamsvej. Les Trois Cochons er Cofocos eneste franske restaurant og stedet emmer af stemning som på en fortovscafé i Paris. Nyd den klassiske croissant med en stærk kop kaffe eller prøv vores morgenmad med pocheret æg med avocado, yoghurt med bær og en frisk grape. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for en croissant, selv om du vælger vores complet, som er det tætteste vi kommer på en brunch.

Pizza på Vesterbro

Er du på Vesterbro og leder efter en restaurant, der er inspireret af det italienske køkken, så bør du besøge vores restaurant Spuntino, der er lokaliseret centralt midt på Vesterbrogade. På vores spisested Spuntino kan du få italienske specialiteter som pizza Margherita, fyldte pastaer med parmaskinke og tiramisu som kun en ægte italiensk mama kan lave det. Vores pizzaer er lavet af de bedste råvarer og efter klassiske italienske standarder. Der betyder også, at der ‘kun’ er fem pizzaer at vælge imellem - fordi vi ikke vil gå på kompromis med råvarernes kvalitet.

Japansk restaurant på Vesterbro

Tæt på Vesterbrogade finder du den japanske restaurant Jah Izakaya. Jah Izakaya er vores uformelle japanske gastropub, der serverer japanske specialiteter. Målet med vores japanske restaurant er at repræsentere alle sider af den japanske madkultur - lige fra moderne japansk madlavning til Japans svar på et gadekøkken. Du finder vores japanske restaurant på Gasværksvej på Vesterbro.

Nordisk restaurant på Vesterbro

I den lyse kælderrestaurant i hjertet af Vesterbro slog Restaurant Cofoco dørene op i 2004. Stadig i dag tager gastronomien på Restaurant Cofoco udgangspunkt i gode lokale råvarer og behandler dem på en kreativ og respektfuld måde, så hver en råvare kommer til sin ret. Så vil du have en gastronomisk oplevelse, så bør du booke et bord på restaurant Cofoco på Vesterbro.

Fransk Oase på Vesterbro

Café Coco er vores chic oase, hvor gæster og lokale mødes for at nyde en kop kaffe, et glas vin eller et let måltid. Café Coco tilbyder med sin grønne gårdhave og afslappede stemning en attraktiv oase midt i hjertet af Vesterbro. Café Coco serverer lækker morgenmad i de tidlige timer, lette retter og snacks resten af dagen, friskbrygget økologisk Slayer kaffe, og udvalgte økologiske og naturvine, øl, drinks og cocktails.

Middelhavsstemning på Vesterbro

Restaurant Delphine står lys og stærk i kontrast til Vesterbrogades trængsel og lukker dig ind i sydens rolige atmosfære. Menuen består af sæsonens fisk og skaldyr, kød og grøntsager og fra den store bar serveres cocktails på kander, ouzo, gode let drikkelige vine og kølige øl. Delphine serverer også brunch og morgenmad med økologiske, friske råvarer. Lad Delphine tage dig med på en rejse til det græske øhav og sydlige italien i sine store, sollyse lokaler.