Restauranter på Vesterbro

Leder du efter en restaurant på Vesterbro? På vores restauranter på Vesterbro finder du både morgenmad, brunch, frokost og middag. Find din favoritrestaurant herunder. 

 • Les Trois Cochons

  Fra lokale, der drikker et glas vin ved de hyggelige borde på Værnedamsvejs fortov, til det smukke, ternede gulv og det ærkefranske menukort indenfor – Les Trois Cochons er som at besøge Paris for en stund. På tallerkenen finder du gode franske råvarer og specialiteter kombineret med køkkenets flair for det klassiske håndværk.

 • Restaurant Cofoco

  Der er skruet op for de lokale råvarer på Restaurant Cofoco. Køkkenet er forholdsvist nordisk, men retterne tilberedes som de er bedst, også når det betyder, at inspirationen stammer fra fjerne kroge af verden.

 • Spuntino

  På Spuntino får du lækker italiensk antipast, napoletansk pizza og pasta i hyggelige omgivelser. Restauranten ligger midt på Vesterbrogade.

 • Jah Izakaya & Sake Bar

  Jah Izakaya og Sake Bar er vores japanske restaurant på Gasværksvej. Her er intim stemning og originale japanske retter på menuen. Restauranten ligger lige om hjørnet fra livlige Istedgade og Kødbyen.

 • Delphine

  Delphine tager dig på en kulinarisk rejse til det græske øhav og sydlige Italien. Det store menukort har fokus på fisk og skaldyr og på den store parilla grill grilles spyd med kød og grøntsager. Derudover serverer Delphine morgenmad og frokost i sine store sollyse lokaler.

 • Corsa Pizza

  Dit lokale napolitanske pizzaria på Islands Brygge, Nordhavn, Østerbro & Vesterbro. Vi bager surdejspizzaer og serverer antipasti med fokus på de bedste råvarer fra Italien og Danmark. Tag dem med, eller spis hos os.

Fransk restaurant på Vesterbro

Fra lokale, der drikker et glas vin ved de hyggelige borde på Værnedamsvejs fortov, til det smukke, ternede gulv og det ærkefranske menukort indenfor – Les Trois Cochons er som at besøge Paris for en stund. På tallerkenen finder du gode franske råvarer og specialiteter kombineret med køkkenets flair for det klassiske håndværk. Lad dig friste af østers, tarte flambee, rørt tatar, steak frites og alt det andet, der hører sig til på en ægte bistro.

Italiensk restaurant på Vesterbro

Er du på Vesterbro og leder efter en restaurant, der er inspireret af det italienske køkken, så bør du besøge vores restaurant Spuntino, der er lokaliseret centralt midt på Vesterbrogade. På vores spisested Spuntino kan du få italienske specialiteter som pizza Margherita, fyldte pastaer med parmaskinke og tiramisu som kun en ægte italiensk mama kan lave det.

Pizza på Vesterbro

Prøv vores napolitanske pizzaer på Corsa Vesterbro. Her kan du også få en fuld menu med antipasti, og du kan gå på opdagelse i et spændende vinkort med gode priser.

Japansk restaurant på Vesterbro

Tæt på Vesterbrogade finder du den japanske restaurant Jah Izakaya. Jah Izakaya er vores uformelle japanske gastropub, der serverer japanske specialiteter. Målet med vores japanske restaurant er at repræsentere alle sider af den japanske madkultur - lige fra moderne japansk madlavning til Japans svar på et gadekøkken. Du finder vores japanske restaurant på Gasværksvej på Vesterbro.

Nordisk restaurant på Vesterbro

I den lyse kælderrestaurant i hjertet af Vesterbro slog Restaurant Cofoco dørene op i 2004. Stadig i dag tager gastronomien på Restaurant Cofoco udgangspunkt i gode lokale råvarer og behandler dem på en kreativ og respektfuld måde, så hver en råvare kommer til sin ret. Så vil du have en gastronomisk oplevelse, så bør du booke et bord på restaurant Cofoco på Vesterbro.

Fransk Oase på Vesterbro

Café Coco er vores chic oase, hvor gæster og lokale mødes for at nyde en kop kaffe, et glas vin eller et let måltid. Café Coco tilbyder med sin grønne gårdhave og afslappede stemning en attraktiv oase midt i hjertet af Vesterbro. Café Coco serverer lækker morgenmad i de tidlige timer, lette retter og snacks resten af dagen, friskbrygget økologisk Slayer kaffe, og udvalgte økologiske og naturvine, øl, drinks og cocktails.

Græsk middelhavsrestaurant på Vesterbro

Omgivelserne på Delphine er lyse og står i stærk kontrast til Vesterbrogades trængsel, når du træder indenfor til sydens sol og stemning som ved en lille middelhavsk kystby. Menuen består af sæsonens fisk og skaldyr, kød og grøntsager, og fra den store bar serveres cocktails på kander, ouzo, gode let drikkelige vine og kølige øl. Delphine serverer også brunch og morgenmad med økologiske, friske råvarer. Lad Delphine tage dig med på en rejse til det græske øhav og sydlige italien i sine store, sollyse lokaler.