Mød Scarpetta Rantzausgade
Scarpetta er en moderne og autentisk italiensk restaurant. Det betyder, at vi på Scarpetta tager udgangspunkt i de klassiske italiensk smage og er altid på udkig efter italienske råvarer og specialiteter, som præsenterer den side af Italien, som de fleste københavnere måske ikke kender. Men det betyder også, at Scarpetta kendetegnes af mødet mellem det traditionelle og det moderne italienske køkken.
Table Reservation
Book bord
Vores Menu
På Scarpetta tager vi udgangspunkt i autentiske råvarer, som du vil kunne finde på din vej rundt i Italien, og skifter retterne på kortet efter sæson.
For nye retningslinjer og forholdsregler i restauranten, klik her.
Menu
8 december 2020 – 2 marts 2021
TILGÆNGELIG FRA 18. JANUAR 2021 | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 275 kr. | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 250 kr. | ||
Karaffelvin og vand ad libitum -person 195 kr. | ||
SNACKS | ||
OLIVEN - forskellige marineret oliven | 35 kr. | |
NOCCIOLINE - saltede nødder | 35 kr. | |
ANTIPASTI | ||
BRUSCHETTA - forskellige tomater, bøffel mozzarella, sardiner og basilikum | 85 kr. | |
STRACCIATELLA - med grillet piment og merian | 85 kr. | |
VITELLO TONNATO - kalve culotte med tun creme, kapers og persille | 95 kr. | |
BACCALA - saltet torsk med mascarpone, kapers og grillet brød | 85 kr. | |
INSALATA DI ZUCA - Bagt græskar med pinjekerner, hasselolie og spicy giardineira sauce | 75 kr. | |
PIZZE | ||
MARGHERITA - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 95 kr. | |
SALAME PICCANTE - tomat, bøffelmozzarella, salame og parmesan | 125 kr. | |
PROSCIUTTO - tomat, bøffelmozzarella, prosciutto og rucola | 125 kr. | |
PATATE - mascarpone, kartoffel, pesto, rosmarin, rødløg og rucola | 125 kr. | |
FUNGHI - mascarpone, karl johan, østershatte, rucola, persille og radicchio | 125 kr. | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
RISOTTO E TARTUFO - trøffel risotto med salat på persille, løg, brøndkarse og croutoner | 145 kr. | |
POLPETTE - pasta med kødboller, tomatsauce og parmesan | 135 kr. | |
JOMFRUHUMMERRAVIOLI - med kørvel, skalotteløg, citron og fennikel | 145 kr. | |
SECONDO | ||
FILETTO DI MANZO - grillet oksefilet med polenta, spinat og gremolata | 175 kr. | |
GRILLET HELLEFLYNDER - med gnocchi, sortkål, kastanier, boretane løg og tomat sauce | 175 kr. | |
DOLCI | ||
LIMONE - citrontærte med marengs | 75 kr. | |
NOCIOLA - pocheret pære med karamel og hasselnødssorbet | 65 kr. | |
TIRAMISU - savoiardi med kahlua, amaretto og mascarponecreme | 65 kr. | |
Vegetarmenu
8 december 2020 – 2 marts 2021
TILGÆNGELIG FRA 18. JANUAR 2021 | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 275 kr. | ||
3 Retters menu vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 250 kr. | ||
Karaffelvin og vand ad libitum -__til menuen, pr. 150 kr. | ||
Snacks oliven og mandler 25 kr. | ||
Selskaber over otte gæster bedes bestille fra vores selskabsmenu. Denne findes under menupunktet "Selskaber" | ||
ANTIPASTI | ||
BRUSCHETTA - forskellige tomater, bøffel mozzarella og basilikum | 85 kr. | |
STRACCIATELLA - med grillet piment og merian | 95 kr. | |
INSALATA DI ZUCA – bagt græskar, pinje kerner, hasselolie og spicy giardiniera sauce | 75 kr. | |
PIZZE | ||
MARGHERITA - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 95 kr. | |
PATATE - mascarpone, kartoffel, pesto, rosmarin, rødløg og rucola | 125 kr. | |
FUNGHI – mascarpone, karl johan, østershatte, rucola, persille og radichio | 125 kr. | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
RISOTTO - trøffel risotto med salat på persille, løg, brøndkarse og croutoner | 145 kr. | |
SECONDO | ||
PANELLE - friterede kikærter serveret med bagte tomater, bønner, mynte og pinjekerner | 145 kr. | |
DOLCE | ||
NOCIOLA – pocheret pære, karamel og hasselnødssorbet | 65 kr. | |
Vin
Flaske | Glas | |
APERITIVO | ||
Aperol Spritz - Gin & Tonic | 75 kr. | |
Negroni | 85 kr. | |
. | ||
SPUMANTE | ||
NV Vino Spumante Brut, Arione, Piemonte | 300 kr. | 60 kr. |
NV Franciacorta Brut Nature, 1701, Lombardiet | 575 kr. | |
KARAFFELVIN | ||
Hvidvin 0,5L, Pinot Grigio, Veneto | 150 kr. | |
Rødvin 0,5L, Cabernet Sauvignon, Veneto | 150 kr. | |
Karaffelvin og vand ad libitum, pr. person | 195 kr. | |
VINI BIANCHI | ||
2019 Solea, Cantina Cellaro, Sicilia | 300 kr. | 70 kr. |
2018 Soave Classico, Montesei, Veneto | 350 kr. | 80 kr. |
2018 Sharis, Livio Felluga, Venezia Giulia | 400 kr. | 90 kr. |
2019 SP68 Bianco, Occhipinti, Sicilia | 450 kr. | |
VINI ROSSI | ||
2018 Terre di Terrossa, Veneto | 300 kr. | 70 kr. |
2019 Dolcetto di Dogliani, Cascina Corte, Piemonte | 350 kr. | |
2019 SP68 Rosso, Occhipinti, Sicilia | 450 kr. | 90 kr. |
2016 Barbaresco, Cantina Parroco, Piemonte | 500 kr. | 100 kr. |
2016 Barolo, Marengo, Piemonte | 650 kr. | |
VINO ROSATO | ||
2018 Giusi, Tenuta Terraviva, Abruzzo | 350 kr. | 80 kr. |
VINO DOLCE | ||
2018 Birbèt, Cascina Riveri, Piemonte | 300 kr. | 70 kr. |
BIRRE | ||
Moretti, 33 cl | 40 kr. | |
Moretti Zero, 33 cl | 45 kr. | |
LIMONATA | ||
Hjemmelavet limonade: med eller uden brus, 50 CL | 40 kr. | |
CAFFÉ E LIQUIRE | ||
Espresso med varm mælk | 35 kr. | |
The fra Sing Tehus | 35 kr. | |
Avec Vecchia Romagna, Limoncello, Diplamatico Exclusiva, Grappa, Sambuca | 50 kr. | |
VAND | ||
Filteret vand, med eller uden brus, ad libitum - pr. person | 25 kr. | |
BEVANDE | ||
Økologisk Tomarchio sodavand med citron eller blodappelsin, 33 cl | 40 kr. | |
Vine kan være ændret. Spørg din tjener! |
Take Away
8 december 2020 – 2 marts 2021
TILGÆNGELIG FRA 8. FEBRUAR 2021 | ||
Søndag-Torsdag | ||
17.30-21.00 | ||
Bestilling på telefon | ||
SCARPETTA NØRREBRO | ||
+45 35 39 06 61 | ||
SCARPETTA ISLANDS BRYGGE | ||
+45 31 57 15 00 | ||
3 RETTERS MENU Vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce | 275 kr. | |
3 RETTERS MENU Vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce | 250 kr. | |
ANTIPASTI | ||
STRACCIATELLA - med grillet piment og merian | 95 kr. | |
VITELLO TONNATO – kalveculotte med tuncreme, kapers og persille | 95 kr. | |
BACCALA - saltet torsk med mascarpone, kapers og grillet brød | 85 kr. | |
PIZZE | ||
MARGHERITA - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 95 kr. | |
SALAME PICCANTE - tomat, bøffelmozzarella, salame og parmesan | 125 kr. | |
PROSCIUTTO - tomat, bøffelmozzarella, prosciutto og rucola | 125 kr. | |
PATATE - mascarpone, kartoffel, pesto, rosmarin, rødløg og rucola | 125 kr. | |
FUNGHI - mascarpone, karl johan, østershatte, rucola, persille og radicchio | 125 kr. | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
RISOTTO E TARTUFO – trøffel risotto med salat på persille, løg, brøndkarse og croutoner | 145 kr. | |
JOMFRUHUMMERRAVIOLI - med kørvel, skalotteløg, citron og fennikel | 145 kr. | |
SECONDO | ||
FILETTO DI MANZO – grillet oksefilet med polenta, spinat og gremolata | 175 kr. | |
GRILLET HELLEFLYNDER – med gnocchi, sortkål, kastanier, boretane løg og tomat sauce | 175 kr. | |
DOLCE | ||
TIRAMISU - sarvoiardi med kahlua, ameretto og mascarpone creme | 65 kr. |
Børnemenu
8 december 2020 – 2 marts 2021
TILGÆNGELIG FRA 18. JANUAR 2021 | ||
FORRET | ||
BRUSCHETTA – forskellige tomater, bøffelmozzarella og basilikum | 45 kr. | |
VITELLO TONNATO – kalveculotte med tuncreme, kapers og persille | 55 kr. | |
BACCALA – saltet torsk med mascarpone, kapers og grillet brød | 45 kr. | |
HOVEDRET | ||
FILETTO DI MANZO – grillet oksefilet med polenta, spinat og gremolata | 85 kr. | |
RISOTTO E TARTUFO – trøffel risotto med salat på persille, løg, brøndkarse og croutoner | 75 kr. | |
JOMFRUHUMMERRAVIOLI – med kørvel, skalotteløg, citron og fennikel salat | 75 kr. | |
PIZZA | ||
MAGHERITA - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 65 kr. | |
SALAME PICCANTE - tomat, bøffelmozzarella, salame og parmesan | 75 kr. | |
PROSCIUTTO - tomat, bøffelmozzarella, prosciutto og rucola | 75 kr. | |
PATATE - mascarpone, kartoffel, pesto, rosmarin, rødløg og rucola | 75 kr. | |
FUNGHI – mascarpone, karl johan, østershatte, rucola, persille og radicchio | 75 kr. | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
DESSERT | ||
GELATO - dagens is | 35 kr. | |
LIMONE - citrontærte med marengs | 45 kr. | |
Selskaber
8 december 2020 – 2 marts 2021
TILGÆNGELIG FRA 18. JANUAR 2021 | ||
FAMILYSTYLE MENU | ||
- køkkenet sammensætter menuen til jer | 350 kr. | |
I vil få serveret 3 forskellige antipasti - pizza - pasta - secondo og dessert, til deling på bordet_ | ||
eller | ||
3 RETTERS MENU | ||
vælg selv tre retter -antipasti - secondo - dolce | 275 kr. | |
VELKOMST et glas spumante, marinerede oliven og saltede mandler serveres ved ankomst | 85 kr. | |
Karaffelvin og vand ad libitum - pr. person | 195 kr. | |
ANTIPASTI | ||
STRACCIATELLA - med grillet piment og merian | ||
VITELLO TONNATO – kalveculotte med tuncreme, kapers og persille | ||
BACCALA - saltet torsk med mascarpone, kapers og grillet brød | ||
SECONDO | ||
SALSICCIA - pasta med salsiccia, hønsefond, broccoli og chili | ||
RISOTTO - trøffel risotto med salat på persille, løg, brøndkarse og croutoner | ||
FILETTO DI MANZO – grillet oksefilet med polenta, spinat og gremolata | ||
PANELLE - panelle af kikærter med bagte tomater, bønner, mynte og pinjekerner | ||
DESSERT | ||
LIMONE - citrontærte med marengs | ||
NOCIOLA – pocheret pære, hasselnøddesorbet og karamel | ||
TIRAMISU – sarvoiardi med kahlua, amaretto og mascarponecreme | ||
Restaurant Info
Scarpetta Rantzausgade
Cuisine: Italiensk
Åbningstider
- Mandag – søndag
- 17.00 – 22.00
(Senest ankomsttid 20.45)