Høst & Vækst i Michelin Guide 2020

Høst og Vækst indtager igen i år pladser på den eftertragtet Michelin Guide, der anbefaler god mad af særlig kvalitet i over 30 lande.

MICHELIN-guiderne kan takket være sin seriøse og unikke tilgang til kulinariske oplevelser blive bestsellers på bogreolerne. Guiden rangerer nu over 30.000 virksomheder i over 30 lande spredt på tre kontinenter, og mere end 30 millioner MICHELIN-guider er blevet solgt verden over. 

I dag er den bemærkelsesværdige Michelin Guiden stadig lige så relevant i 2020 som tilbage til sin grundlæggende i 1900-tallet, når det gælder om at stille turisme, gastronomi og søgen efter uforglemmelige oplevelser til rådighed for alle.

Udmærkelsen i Michelin Guiden betyder dog ikke, at vores restauranters priser er skyhøje. Faktisk kan du på Vækst få 3 retter for kun 330 DKK og på Høst serverer vi 3 retter for 355 DKK. 

Er du nysgerrig på restauranterne Høst og Vækst, kan du tage et kig på deres menuer nedenunder, og besøge deres restaurantsider via links i venstre side for at booke bord. 

Høst Menu

Vækst Menu