Glade økokyllinger på menuen på Spuntino
Det behøver ikke at være dyrt at have økologi og dyrevelfærd på menuen – tjek Spuntinos nye menu, der bl.a. byder på økologiske kyllinger fra Sødam.
Glade dyr, der har haft et godt liv, smager bare bedre. Derfor får du lige nu Sødams økologiske kyllinger som en del af menuen på Spuntino. Vi steger dem i ovnen med gode krydderier og serverer dem med ristede gulerødder, mandler og delikat, italiensk pecorinoost.
Langsom vækst giver godt kød
Den økologiske kylling fra Sødam er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Det betyder, at den økologiske kylling lever op til krav, der går ud over kravene til almindelige økologiske kyllinger. Ud over at smage fantastisk har kyllingerne altså levet et godt kyllingeliv.
En økologisk Sødam-kylling lever 56-63 dage, hvilket giver ro til at vokse i et naturligt tempo. Den langsomme vækst og dyrenes adgang til at bevæge sig frit giver, i kombination med foderet, et smagfuldt, marmoreret kød med en fast struktur.
Masser af økologi på Cofoco
Vidste du i øvrigt, at alle mejeriprodukter og æg på Cofocos restauranter er økologiske? Sådan har det været et stykke tid, og der kommer hele tiden flere bæredygtige produkter på menuerne rundt omkring.
Menuen på Spuntino lige nu:
ANTIPASTI (Udvalg serveres til hele bordet )
Parmesan og oliven
-
Trøffelarancini med parmesancreme
-
Crostini med bacalá og bottarga
-
Stracciatella fra La Treccia
-
Vitello med syltede svampe og bagna cauda
-
Parmaskinke 24 mdr. lagret fra Emilia Romagna
PASTA
Linguine med putanesca
HOVEDRET
(vælg mellem)
Sødams kylling med stegte gulerødder, mandler og pecorino
eller
Stegt kulmule med cavolo nero og persille
DESSERT
Skovbær gelato med dulce de leche
PRIS
Menuen koster 275 kr. – book bord her.
På udvalgte dage kan du teste menuen til 200 kr. – køb billet her.