New seasonal menu at Restaurant Cofoco
Sensommeren nærmer sig, og hos Restaurant Cofoco er der kommet ny menu med inspiration fra netop denne tid på året. På menuen kan du blandt andet nyde saftige blommer, svampe, og courgetter krydret med urter som ramsløg og dild, samt en yogurt-hyldeblomst is med syrlige hindbær og sød hvid chokolade, til at slutte middagen af med.
Menuen kan vælges som enten 4, 5 eller 6-retters.
*Tun tatar
korianderskud, citronmelisse, ponzu, saltet aji amarillomayo og puffede vilde ris
~
*Muslingesuppe
saltede kammuslinger, grønne bønner, dildolie og croutoner
~
**Courgetter
luftig fyrmesterost, ramsløgskapers, karamelliseret hvidløg og puffet boghvede
~
*Perlehøneoverlår
sauce på miso og blommer, kantareller, majs og brøndkarse
~
***Midsommer ekstra
vaniljebagte blommer, limoncello og sprødt rugbrød
~
*Yogurt-hyldeblomstis
reduceret fløde, hindbær, marengs og hvid chokolade med sødskærm
*4 retter 295 kr. / Vinmenu 275 kr.
**5 retter 345 kr. / Vinmenu 335 kr.
***6 retter 395 kr. / Vinmenu 380 kr.
Hvis man ikke er til den helt store menu, tilbyder Restaurant Cofoco også et a la carte kort, der indeholder de ovenstående retter, og andre lækkerier som oksetatar med estragonmayo og babymajs med saltet fåremælksost. Det fulde menukort kan findes her.