Mortensaften på Les Trois Cochons og the italian

Lørdag den 10. og søndag den 11. november holder vi Mortensaften på Les Trois Cochons og the italian med særlige sammensatte 3-retters menuer komplet med økologisk andesteg og klassisk tilbehør.

I mange familier er Mortensaften en yndet tradition, hvor man samles om en hyggelig middag med andestegen som kronen på værket. I år falder Mortensaften den 10. november, men som noget exceptionelt, holder vi også Mortensaften søndag den 11. november. Så har du planer om lørdagen, behøver du ikke blive snydt for årets and.

Ænder fra Cofocos solcellepark i Nees
Vi er stolte af at kunne servere lækre økologiske ænder, og det er ikke hvilke som helst ænder. Det er nemlig ænder, som har græsset og plejet vegetationen på Cofocos solcellepark i Nees i Nordvestjylland. Ænderne lever under de bedste vilkår og sørger samtidig for at græsset ikke vokser over solpanelerne, så parken kan generer maksimal bæredygtig energi. Vi er glade for at kunne give ænderne et rigtig godt liv i Nees. Ænderne er af højeste standard og kvalitet, og vi glæder os til at servere dem for vores gæster fremover.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til Mortensaften på Les Trois Cochons og the italian.


MENU LES TROIS COCHONS
Jomfruhummer bisque med knoldselleri, hasselnødder og persille
~
Bryst og lår af and med rødkål, bagt æble med tyttebær, små ristede kartofler, brune kartofler og andeskysauce
~
Vanilje iscreme med svesker i armagnac

295,- per person


MENU THE ITALIAN
Kold røget dansk laks med peberrods creme og urter serveret familiy style
~
Klassisk andesteg med hele pivtøjet, hvide og brune kartofler, sukker pocheret æbler med gele, surt, grønkåls salat og masser af sovs
~
Gammeldaws æblekage

295,- per person


Billetter til Mortensaften sælges via madbillet.dk. Køb billetter her.