REGA - Restauratørernes Garantiordning

Copenhagen Food Collective er certificeret medlem af REGA - Restauratørernes Garantiordning. Igennem REGA forpligter vi os til tre budskaber, som allerede ligger os nære, nemlig: respekt for menneskerettigheder, at beskytte miljøet og at forebygge korruption. Vi er rigtig glade for dette initiativ, og håber mange flere restauratører vil tilslutte sig REGA, så vi i fællesskab kan løfte branchen op på et niveau, som ikke bare i Danmark men i hele verden, kan være en aspiration for andre. 

REGA er et brancheinitiativ, som arbejder mod at implementere en ledelsesstandard for samfundsansvar. Initiativet er altså ikke en færdig løsning, man køber sig ind i, men snarere en mulighed for os til at være med til at forme og influere branchen i en positiv retning.

OM REGA
REGA er et brancheinitiativ for samfundsansvar. Det er et samarbejde mellem danske restauratører, der ønsker at løfte kvaliteten af deres arbejde med samfundsansvar. Med REGA stiller vi som restauratører garanti for, at vi arbejder fokuseret på at drive ansvarlig virksomhed med fokus på social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

Med REGA skabes en best practice, der klarlægger både, hvordan restaurationsbranchen bedst driver ansvarlig og bæredygtig virksomhed, og hvordan man som branche kan samarbejde om et fælles initiativ med samfundsansvar i fokus.

REGA er verdens første brancheinitiativ, der arbejder målrettet med samfundsansvar, og er samtidig et kvalitetsstempel, der kendetegner og garanterer en høj standard, som bringer branchen helt i front med CSR – også internationalt.

Du kan læse meget mere om REGA her.