Cookie- og privatlivspolitik

Cofoco.dks retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Ved besøg på Cofocos hjemmeside (cofoco.dk og alle undersider) accepterer du nedenstående privatlivspolitik. Under den samlede benævnelse Cofoco, er virksomhederne nævnt på denne side omfattet.


Cookies

Hvad er cookies?
Første gang du besøger Cofocos hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox eller Chrome) og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle Cofoco om dit besøg. For at fastlægge, hvem der bruger Cofocos hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sider ud læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre osv.

Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på vores hjemmeside. Hver gang du genbesøger vores hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du selv kan slette disse cookies. 

Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. 

Her er en side der kan hjælpe hvis du ønsker at slippe for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Cookies Google (trafikmålinger)
Cofoco benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering

Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form. 

Du kan fravælge at blive talt med i googles målinger via dette link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout  

Personoplysninger

Hvad er personoplysninger?
Cofoco beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på vores hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbrevet. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer og e-mail. 

I forbindelse med køb er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt, f.eks. nyhedsbrev.

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du køber en tjeneste på vores hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos Cofoco.

Tilmelder du dig nyhedsbrev gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt. 

Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler om dig, når du køber en tjeneste, bruges kun til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.  Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. 

Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

Sidst opdateret 7/10/2013