Vegansk som det bør være

Det sydamerikanske køkken har aldrig været kedeligt. Det bugner af farver og passion. Dét er en af præmisserne for Llama. Og her har vi selvfølgelig også veganske og vegetariske retter på hovedkortet. For vi vil favne alle. 

Tacos, guacamole og salsa er notoriske retter og noget vi alle kender. Alle veganske og ikke noget man forbinder med kedelige selleribøffer. De har alle deres unikke måde at blive tilberedt, deres eget lille twist. Det har vi selvfølgelig også på Llama, og dertil har vi that extra magic; vores passion. Vi prøver altid at udvide horisonten, både vores og jeres, at vise jer nye opdagelser og smagsvarianter, og det er den passion der driver værket og udviklingen af de veganske alternativer. Men det stopper ikke der. Vi vil altid gerne udfordres, så hvis nogle af retterne kunne få et vegansk twist, så hører vi gerne fra jer.

Men det sydamerikanske køkken rummer meget mere guld. Fra arepas til papas og sweet potato soft shell tacos med karameliseret sød kartoffel, syltede løg & tempuraflager. Der er noget for enhver.

Salud i Mezcal - som også fås vegansk.