Cofoco Food udforsker det vegetariske univers
Cofoco Food har til mål at skabe en serie af nye aftensmåltider, som vi mener ikke bare hæver niveauet, men som samtidigt også sætter en helt ny standard for, hvordan færdigretter kan smage, se ud og opleves. Færdigretter som er et sundere alternativ til normal takeaway.
Indtil videre har vi udviklet retter i det italienske, franske, thailandske og indiske køkken, og nu er turen kommet til at udforske det vegetariske univers. Vi har derfor endnu engang været ude i verden for at hente vores inspiration, men hele tiden haft for øje, at det plantebaserede udgangspunkt skulle være fokus.
Vi kan nu med glæde præsentere følgende retter som en del af vores sortiment af lækre og nytænkende færdigretter.
Færdigretterne kan fås i Irma fra uge 33.
Bibimbap
med sushiris, portobello svampe, syltede rødløg, pak choy & teriyaki sauce
Krydrede quinoadeller
med græskarpuré, bagte rodfrugter & timian
Udover de to vegetar retter har vi også udviklet en klassisk italiensk suppe til alle de kolde og våde danske efterår og vinter aftener.
Minestrone
med kikærter, røde kidneybønner, pancetta & trofie pasta