Guide: Her kan du få dit kaffefix

Her har vi samlet et overblik over de steder, hvor du kan få en velfortjent kop kaffe - om så det er for at starte din dag, holde en kaffepausen, mødes til en kaffeaftalen eller runde et dejlig måltid af. 

Café Coco


Café Coco er en attraktiv oase væk fra Vesterbros travle gader. De middelhavsinspirerede lokaler emmer af liv og dynamisk stemning, designet til at få alle til at føle sig velkommen og godt tilpas. 

Caféen er åben fra morgen til sen aften og serverer en lækker morgenmad i de tidlige timer, lette retter og snacks resten af dagen og ikke mindst kan du her få en kop friskbrygget økologisk Slayer kaffe to stay eller to go. 

Her er der plads til forretningsmøder såvel som afslappende kvalitetstid over en god kop kaffe eller bare en hurtig grab and go kaffe til de travle morgentimer. Café Coco et sted, hvor du kan have det rart og nyde en god kop kaffe uanset anledningen. 

Location: Vesterbrogade 41, 1620 København V

Instagram: @cocohotel.dk


Corsa Pizza


Corsa Pizza på Islands Brygge 83B er Cofoco familiens nyeste medlem. Her bages autentiske napolitanske pizzaer med overvejende økologiske råvarer i et lyst og indbydende pizzeria. 

Med både siddepladser i vinduesbaren, et par to-mandsborde og hyggelige bænke udenfor, kan du her med fordel nyde en god kop kaffe, mens du venter på din pizza eller få den med to go, hvis kaffen skal varme på hjemmeturen. 

Location: Islands Brygge 83f, 2300 København S

Instagram: @corsapizza


Les Trois Cochons


Les Trois Cochons serverer alt det, du forventer af din lokale pariserbistro – midt på Værnedamsvej mellem Frederiksberg og Vesterbro. Fra lokale, der drikker et glas vin ved de hyggelige borde på Værnedamsvejs fortov, til det smukke, ternede gulv og det ærkefranske menukort indenfor – Les Trois Cochons er som at besøge Paris for en stund. 

Her står vi gerne tidligt op så du starte dagen med en hurtig kaffe og en sprød croissant to go eller det store morgenmadsudtræk med masser af tid til at nyde en god kop kaffe eller to. Vi bliver også gerne til de sen aftentimer, så du kan få en dejlig kop kaffe efter et velsmagende måltid. 

Location: Værnedamsvej 10, 1619 København V

Instagram: @cofocodk

Hvor skal du hen for din næste kop kaffe?