Coco Hotel åbner vinbar

I hyggelige fransk-inspirerede omgivelser på Coco Hotel, åbner vi nu en vinbar. Baren hedder Coco Bar à Vin, og med et vinkort der tæller mere end 150 forskellige vine samt et glaskort på omkring 30 spændende vine, er der rig mulighed for at gå på opdagelse. Enten under åben himmel i Cocos grønne oase af en gårdhave, eller - hvis vejret ikke arter sig – indenfor i den store, flotte bar bygget af Københavns Møbelsnedkeri.

Udvalget af vin er bredt og ambitiøst, og imens fokus er på Frankrig, er der også er blevet plads til Italien, Georgien, Australien, Østrig, Tyskland m.fl. Der er både sjove, sjældne og dybt seriøse vine på kortet, og farveskalaen har mange nuancer; hvid, rød, orange, lyserød, violet, korngul og flere til. Den røde tråd er håndværk, passion og velsmag.

Bag vinbaren står Cofocos egen sommelier Sigurd Kjeldgaard, der normalt skænker vin på JAH Izakaya, og Riccardo Meconi, tidligere sommelier på Iluka og Bæst og ny sommelier på Coco Hotel. Riccardo har arbejdet med vin i både Milano og Rom, og byder Bar à Vins gæster velkommen med kyndig vejledning og anbefalinger.

Det har været supersjovt at lave vinkortet. Riccardo og jeg har valgt en masse vin, som vi virkelig holder meget af og glæder os til at dele med andre! Jeg har igennem flere år lagt vin til side til et projekt som dette. Så der vil også være mulighed for at finde nogle flasker man ikke ser hver dag, fra områder som Jura og Bourgogne. Af eksempler kan nævnes Ganevat, Bornard, Cossard og Georges Comte”, siger Sigurd.

Til at holde fingrene beskæftiget er der skabt et appetitligt menukort, med små retter som er dejlige at drikke vin til: enormt gode franske oste, fransk og italiensk charcuterie, kolde og varme sæsonbetonede grønne retter, østers, Tarte au Comté og tatar. Kort sagt et kort, der kalder på vin.

Læs mere om Bar à Vin her