Cofoco Food hæver barren for færdigretter

Hvordan hæver vi niveauet for de færdigretter danskerne spiser derhjemme til aftensmad? Dette var spørgsmålet vi stillede os selv, da Cofoco Food i samarbejde med Coop satte sig for at skabe en ny serie af aftensmåltider. Det var ikke nogen let opgave, men efter utallige tests, smagninger og forsøg stod vi med noget, som vi mener ikke bare hæver niveauet, men som samtidigt også sætter en helt ny standard for, hvordan færdigretter kan smage, se ud og opleves. 

Derfor er det med stolthed, at vi nu kan præsentere vores nye italienske serie, hvor alt fra emballagens udtryk til madens udseende og smag er af den højeste kvalitet og er med til at sikre, at måltidet virkelig kommer til sin ret.

Ét af danskernes mest elskede køkkener er det italienske, derfor har vi valgt at kredse om det klassiske italienske køkken. Serien består i første omgang af 4 retter: Svamperisotto kogt på Arborio ris rørt med Grand Padano og cremet mascarpone samt stegte svampe, spaghetti med sicilianske kødboller lavet på groft hakket oksekød og frisk salvie serveret i en reduceret tomatsauce på solmodne tomater, oksekødslasagne bolognese med masser af kød og grofthakkede grøntsager, cremet bechamel og bløde pastaplader og sidst, men ikke mindst frisk rullede cannelloni med ricotta og masser af frisk spinat i vores kraftige tomatsauce af solmodne tomater.

De 4 italienske aftensmåltider kan købes i IRMA udvalgte SuperBrugsen og Kvickly butikker i hele Danmark.