Cofocos nye frokostrestauranter

Leder I efter en frokostrestaurant i København, har vi netop tilføjet to nye af slagsen til byen.

Spuntino

Spuntino tilbyder hver fredag-søndag lækker italiensk frokost på Vesterbro med antipasti, napolitansk pizza, salat, panino og dessert. Spuntino har altid friske hjemmelavede lemonader og økologisk sodavand på køl, og det er desuden muligt at få vin, øl og vand ad libitum. Indbyder frokosten på en aperitivo eller en digestivo har Spuntino forskellige spritz og hjemmelavet limoncello, og som noget specielt lige nu, serveres varm vino cotto - Italiens svar på gløgg som er et must try! 

Åbningstider:
Fredag-Søndag
kl 12.00-16.30
(Seneste ankomsttid kl 15.15)

Se hele menuen og book jeres bord her.

Høst

Om lørdagen åbner vi restaurant Høst med et nøje udvalg af smukke nordiske frokostretter. Høst byder på 1-4 serveringer med tilhørende vine. Ønsker I hele menuen, får I alle 4 retter for 325 kr per person og 3 glas vin til 175 kr. 
Høst har anbefaling i Michelin Guiden, og et besøg på Høst er også en kulinarisk oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Forvent delikate og smagfulde retter af de bedste råvarer.

Åbningstider:
Lørdag
Kl 12.00-15.30
(Seneste ankomsttid kl 13.45)

Se hele menuen og book bord på Høst her.

Her er også åbent til frokost...

Corsa Pizza Østerbro og Les Trois Cochons serverer vi frokost alle ugens dage. Er I tidligt ud, kan I desuden få morgenmad begge steder. 


I finder alle frokostmenuer i bunden af artiklen.

Frokostmenuer

Corsa Pizza frokostmenu kan ses her.