Corsa Vesterbro er åben!

I dag åbner Corsa på Vesterbro! Det nyeste og fjerde skud på Corsa Pizza-stammen rykker ind i lokalerne lige ved siden af Cofocos store middelhavsrestaurant Delphine, nærmere bestemt Vesterbrogade 44, også kendt som Teaterpassagen.

Ud over den napolitanske pizza bagt på surdej, som er kendetegnende for Corsa Pizza, udvides menukortet med et større antipasti-kort der byder på lækre italienske retter og specialiteter af kvalitetsråvarer. Corsa Vesterbro er dermed et sted du både kan snuppe en hurtig pizza eller blive hængende og spise dig mæt i flere små retter over længere tid. Dette afspejles også i vinkortet, der er sjovt og foranderligt med vine, der ikke kun er italienske, men en samling af vores yndlingsproducenter på tværs af lande og områder. Der vil således altid være spændende, ofte sjældne, vine til gode priser.

Lokalerne er blevet flot renoveret i lyse farver med et smukt abstrakt loftsmaleri udført af kunstneren Mads Hilbert. Der er plads til 50 gæster i restauranten og 50 gæster udenfor, og restauranten er åben alle ugens dage fra kl. 17.00-24.00 samt til frokost hver lørdag og søndag fra 12.00-15.30. 

Med vores nye skud på Corsa-stammen, præsenterer vi en udvidet menu med masser af antipasti. Vi anbefaler vores helt nye Antipasti Menu, der derudover også fås på Corsa Østerbro:

Marinede oliven 

Hjemmebagt foccacia med rosmarin og olivenolie 

Crudo af torsk med oliven, merian, citron og fennikel 

Crostini med baccala og kapersstilke 

Burrata med tomater, olivenolie, chili og basilikum

Fennikel al forno med rucola, taggiasca og pinjekerner 

Artiskok med gremolata og parmesan 

Kødboller af okse i tomatsauce eller Pizza Margherita 

Croquette med ost og skinke i tomatsauce 

Udvalg af to slags is

250 kr. pr. person (minimum to personer)

Menuen fås på Corsa Nordhavn i en mindre udgave. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Book bord på Corsa Vesterbro