En tur på havet eller landet med Vækst

Der er helt ny menu på Vækst, og du kan vælge imellem en tur på havet, på landet eller i haven. Og frokostmenuen byder på genopfundne danske klassikere, der får smagsløgene til fryde sig.

Grønt og sprødt er ekstragodt midt i vintertiden, og lige nu bugner Vækst af alt det, vi nordboere gør rigtig godt i køkkenet. Den nye aftenmenu er opdelt i tre udflugter: Havet, Landet og Vækstmenuen, der er 100 % vegetarisk. 

Landet ser eksempelvis sådan her ud:
Tartelet med kylling fra Hopballemølle, morkelsauce & syltede skorzonerrødder

Helstegt kalveribeye fra Grambogård med pebersauce & syltede løg

Vandbakkelse med blåbær & ymerfromage

Nemt at være vegetar
Samtidig ærer vi alt det grønne ved at gøre Vækstmenuen 100 % vegetarisk – det gør det supernemt at gå ud at spise som vegetar, selv om du er i selskab med kød- og fiskespisere.

Vækstmenuen lyder sådan her:
Jordskokker med æble & chips af jordskokker

Saltbagt selleri med trøffelvinaigrette & hasselnødder

Æblegrød med karamel, citron, timian & æblesorbet

Havet koster 350 kr., Landet koster 425 kr., mens Vækstmenuen koster 325 kr. Til alle tre menuer fås tilhørende vinmenu, og I kan også vælge ‘En aften på Vækst’, hvor I får hele molevitten fra aperitif, menuen, vine og vand til kaffen for hhv. 625, 695 og 595 kr.

Se alle menuerne og book dit bord på Cofoco.dk