Græsk med Simon Jul

Græsk aften er for de fleste lig et sammensurium af lækker mad, zorba, glædesudbrud, ouzo i fontæner og middag på langbord. Dette forsøger vi at genskabe på Nørrebro for enkelt aften, det hele for en god sag.

Vi kender Simon Jul som et af Danmarks sjoveste multitalenter, men det er nok ikke alle der ved, at han faktisk også er en virkelig dygtig kok og at det græske køkken har en særlig plads i hans store hjerte. 

Om det er de hele grillede fisk, om det er den bløde græske olivenolie, souvlakien, de store flotte solmodne tomater og meloner, der har fået ham til at forelske sig i dette middelhavskøkken, er ikke til at sige, men vi har inviteret ham med i køkkenet på Oysters & Grill torsdag d. 10 maj, hvor vi sammen vil forsøge at genskabe den græske magi for en enkelt aften.

Denne aftens græske vært, Simon Jul, vil servere sine livretter, det hele vil være på langborde på store fade og med masser af ouzo, kolde øl og kølig retsina til dem der simpelthen ikke kan få Grækenland nok. Vi starter kl 18.30 (til 22.00) og mad og drikke koster 600 kr. for hele middagen.

Hvis du vil sikre dig pladser, når Simon Jul inviterer til langbordsmiddag greek style på Oysters & Grill, så køb billetter nu!

Yamas! 

Al omsætning fra aftenen går til en rigtig god sags tjeneste, nemlig Dansk Flygtningehjælp Ungdoms sommercamps for unge uledsagede flygtninge. For mere information, klik herunder på Læs mere på: www.dfunk.dk/sommer 

Vi takker vores leverandører for at være med til at gøre denne aften mulig:

Sprit & Co - KEW Gin and Pure Green Vodka
HKI Ost - ost og mejeri
Lieu dit - vine
WP Kød - kød
Fiskerikajen - fisk

Køb billetter!