Guide: Her får du de bedste isdesserter

Det tyder på, at vi får en skøn sensommer i år med sol og varme grader. Og hvad går godt til lækkert vejr og skønne sommerminder? Det skulle da lige være smagfulde isdesserter! 

Vi har samlet et overblik over de restauranter, hvor du kan spise dig mæt i god mad, og fuldende måltidet med en herlig isdessert! 

Latinamerikansk

Er du i det Latinamerikanske humør kan du på Llama få smagt spændende smage fusioneret i en dessert som en Limesorbet med jordbær-lime curd, agave crumble & panela sirup fuld af tekstur og en kreativ iskreation som Hibiscus paleta med mezcal & mynte, macadamianødder & hibiscus sukker. 

Nordisk

Fornemmelse for både det rustikke og det elegante og altid med fokus på stor velsmag kan du på Høst kan du få en Hindbærsorbet med myseost og karamel - en sprød og teksturrig fornøjelse med god balance mellem det søde og syrlige. 

I samme kategori af nordisk inspireret gastronomi kan du på Vækst opleve en Solbærsorbet med hvid chokoladecreme og citronmelisse og en Hypenroseis med rabarberkompot, hasselnødcrumble & marengs.

Og på Restaurant Cofoco kan Kæmpe eskimo med mørk chokolade, vaniljeis og solbær samt en nuanceret Yoghurt-hyldeblomstis med reduceret fløde, hindbær, malt-kakaoknas og hvid chokolade med sødskærm.

Middelhav

Drømmer du om Middelhavets sol og sommer kan du glæde dig over isdesserten på Oysters & Grill. Hindbær-Vanilje Softice med hindbær coulis og hasselnøddekrokant. 

Italiensk 

Stemning fra en italiensk baggård på en lun sommeraften. Under de mange grønne planter og stemningsfulde lys kan du på Spuntino få tre slags isdesserter, der alle tager dig en tur til sydens varme og sødlighed. Limone citronsorbet med citronmelisse, Affogato vaniljeis med espresso og Fragole jordbær med vanilje is og balsamico

Og på en moderne og autentisk italiensk restaurant som Scarpetta Rantzausgade og Islands Brygge kan du sætte tænderne i en Semifreddo med chokolade og hindbær i hjemmelavet limoncello. 

Sidst, men ikke mindst kan du på Corsa Pizza få opfyldt din isdrømme med frugtige sorbeter i 4 forskellige smage - citron, mandarin, ananas og kokos.