Høj kvalitet til lave priser hos Cofoco
Alle fortjener et godt måltid. Det har været den grundlæggende tanke bag Cofoco siden vi i 2004 slog dørene op til vores første restaurant. Ønsket har altid været, at Cofocos restauranter kunne favne alle behov og ønsker for stemning, mad og drikke, til en pris hvor alle kan være med.
Det var præmissen dengang, og det er det stadig i dag. Derfor tilbyder alle Cofocos restauranter menuer til budgetvenlige priser, og muligheden for selv at sammensætte 1-3 retter til under 200 kr. Alle dage - hele året rundt.
Selvom vores priser er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har skabt stærke samarbejder med lokale producenter og leverandører, hvor vi også løbende kvalitetstjekker de produkter og fødevarer vi får leveret, så vi altid kan servere mad af højeste kvalitet til de bedste priser.
Samtidig har vi et bæredygtigt koncept, hvor Cofoco er i konstant udvikling. Vi investerer derfor i bæredygtige løsninger som solenergi, økologi, økosystemer og aktivt træplantningsinitiativer på alle vores restauranter. Vi går op i social bæredygtighed i den 3. verden, grønne initativer og bekæmpelse af madspild.
Det gør vi, så vi kan blive ved med at glæde vores gæster med gode og måltider til bedre priser, god samvittighed og holde fast i vores oprindelige manifest, nemlig at Cofoco skal være for alle, også hvad angår prisen.
Se restauranterne menuer og priser herunder
Les Trois Cochons
A la carte | ||
Mindre retter | ||
2 slags oliven | 50,- | |
Saltede macadamianødder & mandler | 50,- | |
Østers med mignonette | 3 stk 145,- | 6 stk 265,- |
Gougères med trøffelcreme & comté | 110,- | |
Ansjoser med citron-mayonnaise & grillet surdejsbrød | 75,- | |
Forretter | ||
Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | 135,- | |
Tomatsalat med agurk, oliven & burrata | 120,- | |
Laksetatar med urtecreme, lime & urtesalat | 150,- | |
Grillede jomfruhummere med citron smør & grillet surdejsbrød | 180,- | |
Tuntatar med avocado, sesamfrø, korinanderkarse & ponzusauce | 150,- | |
Større retter | ||
Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & persille | 195,- | |
Stegt helleflynde med asparges, nye kartofler, fennikel, urter, ærter & muslingesauce. | 250,- | |
Peber bøf oksemørbrad med pommes frites & madagaskarpebersauce | 275,- | |
Steak frites grillet ribeye med pommes frites & bearnaisesauce | 295,- | |
Rørt tatar med grøn salat og pommes frites | 195,- | |
Hopballe kylling med nye kartofler, ærter, bønner & sauce aromatique | 225,- | |
Panissé med persillecreme, bønner & grillet zucchini | 195,- | |
Sides | ||
Pommes frites med dijonnaise | 50,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
Desserter | ||
Eton mess med jordbær is, marengs, vanilje creme & friske bær | 95,- | |
Profiteroles med vaniljeis & chokolade | 95,- | |
Comté med kvædekompot & grillet surdejsbrød | 85,- | |
Macarons | 55,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser | ||
Family style menu | ||
Skal bestilles af hele bordet | ||
Bemærk venligst, at selskaber på over 8 personer får serveret Family Style menuen. | ||
Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | ||
Gougères med trøffelcreme & comté | ||
~ | ||
Tomatsalat med agurk, oliven & burrata | ||
Laksetatar med urtecreme, lime & urtesalat | ||
~ | ||
Vælg hovedret: | ||
Moules frites / Rørt tatar / Hopballe kylling | ||
Ribeye (+95,-) | ||
serveres med pommes frites | ||
~ | ||
Eton mess med jordbær is, marengs, vanilje creme & friske bær | ||
395,- per person | ||
Menuen serveres også vegetarisk |
Spuntino
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
( min. 2 personer) | ||
Karaffelvin, øl & vand ad libitum i 2 timer for 215,- pr. person | ||
Selskaber over 11 personer får serveret en særlig family style menu med alle antipasti, kokkens udvalg af pizza & secondo samt dessert for 365,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Marinerede oliven | 55 kr. | |
Parmesan, modnet i min. 24 måneder | 55 kr. | |
Prosciutto, lufttørret skinke | 65 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata med olivenolie og sort peber | 95 kr. | |
Ricotta ærter, pesto og mynte | 75 kr. | |
Bruschetta friske tomater og oregano | 75 kr. | |
Crocchette torsk, kartofler, tomatsauce, persille og citron | 65 kr. | |
Tartare oksetartar, radicchio, parmesan og valnødder | 95 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, pancetta, parmesan, rosmarin og rucola | 145 kr. | |
Pizza Parma bøffelmozzarella, friske tomater, rucola og parmaskinke | 145 kr. | |
Pizza Piccante tomat, bøffelmozzarella, salami picante, chili og basilikum | 145 kr. | |
Pizza Zucchini mascarpone, parmesan, zucchini, sommertrøffel og rucola | 155 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni tomat og vodka sauce, chili, basilikum og burrata | 175 kr. | |
Ravioli fyldt med ricotta og spinat. Smør, salvie og citron | 175 kr. | |
SECONDO | ||
Tonno tun, tomater, persille, rødløg, chili, kapers, citron og merian | 195 kr. | |
Saltimbocca lavet på Duroc gris med prosciutto, grillede asparges og sauce marsala | 195 kr. | |
+kartofler med gremolata | 45 kr. | |
+revet trøffel | 50 kr. | |
DOLCE | ||
Sorbetto hindbærsorbet | 75 kr. | |
Tiramisu den klassiske | 85 kr. | |
Torta di Fragole mazarinkage med vaniljeis og jordbær | 85 kr. | |
Affogato vaniljeis, et shot espresso | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Scarpetta Rantzausgade
MENU vælg tre retter - antipasti - pasta/pizza - dolce 275kr. | ||
Branzino eller Manzo som hovedret +75 kr | ||
Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi vores selskabsmenuer - se under "selskaber" | ||
Karaffelvin. fadøl og vand ad libitum i 2 timer pr. person 215 kr. | ||
SNACKS | ||
Olive - marinerede oliven & umodne ferskner | 40 | |
Noccioline - saltede & røgede mandler | 40 | |
ANTIPASTI | ||
Cæsar - romainesalat med cæsardressing, ristet crutoner & parmesan | 95 | |
Burrata - med tomater, pesto & olivenolie | 125 | |
Arancini - sprøde risottokugler med salsa romana | 95 | |
Aspargi - grillede hvide asparges med kapers, chili & citron | 115 | |
Bruschetta - grillet brød med ricotta, ærter & mynte | 95 | |
PIZZE | ||
Margherita - tomat, bøffelmozzarella & basilikum | 115 | |
Salame Piccante - tomat, bøffelmozzarella, salami & basilikum | 140 | |
Pomodore - bagte tomater, bøffelmozzarella, basilikum & pesto | 130 | |
Patate - mascarpone, kartoffel, pancetta & rosmarin | 140 | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
Gamberetti - linguine med vilde rejer, tomater, chili & persille | 165 | |
Ravioli - med artiskok & ricotta, mynte, tomater, pinjekerner & pecorino | 165 | |
Pasta – campanelle med pesto, zucchini, asparges, salsiccia & persille | 165 | |
SECONDO | ||
Filetto manzo - grillet ribeye med rucola, parmesan, balsamico & citron | 255 | |
Branzino - grillet havbars med tomater, kapers, løg & persille | 255 | |
DOLCI | ||
Limone - citrontærte med marengs | 75 | |
Tiramisu - savoiardi med kaffe, cognac, mascarpone & kakao | 75 | |
Panna cotta - vanilje panna cotta med jordbær, hindbærsorbet & cantuccini | 75 | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Restaurant Cofoco
Snacks og Bobler | ||
Morkel croquetter med iberico skinke | ||
Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Cremant, Bourgogne | ||
135 kr. | ||
4-retters menu | ||
Tatar med hvide asparges, puffed vilde ris og urtesalat | ||
Muslingebisque med grønne jordbær, saltet kuller, radise og kamille olie | ||
Grillet kylling med romaine salat, grøn asparges, syltede svampe, estragon og blanquette sauce . Opgrader til Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr. | ||
Hyldeblomstsorbet med jordbær, sablè og koldskål | ||
400 kr. | ||
5-retters menu | ||
Tatar med hvide asparges, puffed vilde ris og urtesalat | ||
Krabbe salat med grillet brød, kørvel og tagetes blomst | ||
Muslingebisque med grønne jordbær, saltet kuller, radise og kamille olie | ||
Grillet kylling med romaine salat, grøn asparges, syltede svampe, estragon og blanquette sauce . Opgrader til Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr. | ||
Hyldeblomstsorbet med jordbær, sablè og koldskål | ||
500 kr. | ||
Snacks & 5-retters menu | ||
Morkel croquetter | ||
Tatar med hvide asparges, puffed vilde ris og urtesalat | ||
Krabbe salat med grillet brød, kørvel og tagetes blomst | ||
Muslingebisque med grønne jordbær, saltet kuller, radise og kamille olie | ||
Grillet kylling med romaine salat, grøn asparges, syltede svampe, estragon og blanquette sauce . Opgrader til Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr. | ||
Hyldeblomstsorbet med jordbær, sablè og koldskål | ||
550 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
2023 Cala Niuru, Mortelitto, Frapatto & Nero d’Avola, Sicilia | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
* 2024 Riesling, Green Label, Weingut Scheuermann | ||
2021 Pinot Noir Arnaud Combier, Pinot Noir, Languedoc | ||
2023 Birbet, Brachetto, Roero, Piemonte | ||
4-retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5-retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5-retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menuen skal bestilles af hele bordet | ||
Bemærk venligst, at selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille 4, 5 eller snacks og 5 retter, der bliver sammensat af vores dygtige kokke | ||
Der tages forbehold for daglige ændringer | ||
Alle retter har forretsstørrelse | ||
A la carte | ||
Snack | 65 kr. | |
Morkel croquetter iberico skinke | ||
Tatar | 125 kr. | |
Med syltede hvide asparges, asparges creme, puffed vilde ris og urtesalat | ||
Krabbe salat | 125 kr. | |
Med grillet brød, kørvel og tagetes blomst | ||
Muslingebisque | 125 kr. | |
Med grønne jordbær, saltet kuller, radise og kamille olie | ||
Grillet Kejserhat | 195 kr. | |
Med hjertesalat, ærte vinaigrette og svampe sauce | ||
Stegt torsk | 225 kr. | |
Med forårsløg, sukkerærter, ærter, radiser og fume | ||
Stegt kylling | 195 kr. | |
Med romaine salat, grøn asparges, syltede svampe, estragon og blanquette sauce | ||
Grillet Rib-eye | 275 kr. | |
Med friske, tørrede og bagte tomater og madagascar peber sauce | ||
Ost | 95 kr. | |
Rød krystal og Aske med abrikoskompot og knækbrød | ||
Vaffel | 90 kr. | |
Med tonkabønne is, brændt hvid chokolade og brombærsauce | ||
Hyldeblomstsorbet | 85 kr. | |
Med jordbær, sablè og koldskål | ||
Oysters & Grill
Havets Frugter | ||
11 SERVERINGER | ||
( MIN. 2 PERSONER ) | ||
Udvalg af Østers, | ||
Friteret Østers m. sauce tartare, | ||
Pil-Selv-Rejer | ||
Ceviche af Rejer, | ||
Ceviche af Torsk, | ||
Crudité | ||
- | ||
Peruvianske Kammuslinger, | ||
Moules marinières, | ||
Friterede Blæksprutter, | ||
Vandmelon-feta salat, | ||
Pommes Frites | ||
435 ,- per person | ||
3 retters menu | ||
VÆLG HOVEDRET | ||
SERVERES MED POMMES FRITES & SALAT | ||
( MIN. 2 PERSONER ) | ||
Ceviche af Torsk, | ||
Pil-Selv-Rejer, | ||
Crudité | ||
- | ||
Moules frites / Havbars /Rørt oksetatar | ||
Falafel / Grillet Dansk Yellowtail Kingfish Krave / Rib-eye (+75 kr) | ||
- | ||
Hindbær & Vanilje Softice | ||
375 ,- per person | ||
Ved selskaber på 9 personer og derover, tilbyder vi vores 3 retters menu eller Havets Frugter. | ||
( Alle i selskabet bedes vælge samme menu ) | ||
À La Carte | ||
Østers | ||
Coutain villaise | 35,- pr. stk. | |
Roumegous Spéciale | 42,- pr. stk. | |
Friteret østers m. sauce tartare | 35,- pr. stk. | |
Sæsonens østers | 45,- pr. stk. | |
1/2 Dusin østers (2x Countain villaise, 2x Roumegous Spéciale, 2x Sæsonens østers) | 225,- | |
1/1 Dusin østers (4x Coutain villaise, 4x Roumegous Spéciale, 4x Sæsonens østers) | 425,- | |
Fisk og Skaldyr | ||
Pil-Selv-Rejer, citron mayo | 65,- | |
Ceviche af Torsk, m.avokado, koriander, rødløg & chulpi | 95,- | |
Ceviche af Rejer, m.grillet ananas | 95,- | |
Sardiner, citron mayo & grillet brød | 65,- | |
Tuntatar, m.avocado, ponzu | 135,- | |
Friteret Rejer, chili mayo | 55,- | |
Friteret Blæksprutte, citron mayo | 95,- | |
Friteret Softshell krabbe, chili mayo | 135,- | |
Dansk Yellowtail Kingfish, m.ponzu, kosho & oliven oil | 95,- | |
Kammuslinger a la plancha m.chili & persille | 95,- | |
Krabbesalat, m.creme fraiche, purløg og grillet brød | 125,- | |
Moules Marinières, hvidvin & urter | 55,- | |
Jomfruhummer a la plancha | 95,- | |
Argentinske Rejer, m. chili sauce | 125,- | |
Peruviansk Kammusling, grillet i skal m.ponzu | 110,- | |
Havets foretter (min. 2 personer): Pil-selv-rejer, ceviche, moules marinières & crudité | pr.pers 140,- | |
Hovedretter | ||
Alle hovedretter serveres med pommes frites & salat | ||
Moules Frites, hvidvin & urter | 185,- | |
Hel Grillet Havbars, salsa & urter | 215,- | |
Grillet Dansk Yellowtail Krave m. ponzu | 195,- | |
Rørt Oksetatar, kapers, cornichoner, løg, chips & urter | 195,- | |
Grillet Rib-eye kornfodret 225g m. urtesmør | 295,- | |
Falafel, tzatziki, grillet peberfrugt & romesco sauce | 185,- | |
Sides | ||
Tzatziki | 45,- | |
Grøn salat | 50,- | |
Pommes Frites | 50,- | |
Grillet Majs, m.urtesmør (vegansk) | 50,- | |
Crudite af grøntsager, friskostcreme & olivenolie | 50,- | |
Vandmelon-feta salat m. tomat & oliven | 75,- | |
Desserter | ||
Hindbær & Vanilje Softice | 65,- | |
Ananas Sorbet m. Kokoscreme (vegansk) | 90,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Vækst
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Saltet Helleflynder med kærnemælk, peberrod og røget musling | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med Rømø rejer, asparges & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med selleri, raps skud & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage, luftig ymer & kamille | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Aften på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med kærnemælk, peberrod og røget musling | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med Rømø rejer, asparges & beurre blanc | ||
2023 Terres du Moutherot, Chardonnay, Jura | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med selleri, raps skud & trøffel + 125,- | ||
2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage, luftig ymer & kamille | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
VÆKST MENU | ||
4 retter | ||
Saltet Helleflynder med kærnemælk, peberrod og røget musling | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
~ | ||
Tatar af okse med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med Rømø rejer, asparges & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med selleri, raps skud & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage, luftig ymer & kamille | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
500,- | ||
En Aften på Vækst | ||
4 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med kærnemælk, peberrod og røget musling | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Tatar af okse med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
2023 Morgon, Kewin Descombes, Gamay, Beaujolais | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med Rømø rejer, asparges & beurre blanc | ||
2023 Terres du Moutherot, Chardonnay, Jura | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med selleri, raps skud & trøffel + 125,- | ||
2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage, luftig ymer & kamille | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
1000,- | ||
Når I er mere end 10 personer, serverer vi vores faste 3-retters menu. | ||
I bestemmer selv, om vi skal servere vores ´Vækst-menu´ eller ´Grøn menu´ for jer. | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Saltet Helleflynder med kærnemælk, peberrod og røget musling | 125,- | |
Spidskål fra Kieselgården med ramsløg og Vesterhavsost | 125,- | |
Tatar af okse med rygeost creme & ristet rugbrød | 135,- | |
HOVEDRET | ||
Stegt Rødspætte med Rømø rejer, asparges & beurre blanc | 275,- | |
Sprød selleri vinagrette på yuzu, purløg & brændte ærter | 225,- | |
Grillet oksemørbrad med selleri, raps skud & trøffel | 345,- | |
DESSERT | ||
Rabarber sorbet med marzarinkage, luftig ymer & kamille | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød | 125,- | |
Llama
MENU | ||
A LA CARTE | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
Grillede padron pebre med lime & salt | 85,- | |
Croquetter med krabbe, kartoffel & jalapeño, serveres med avocado salsa | 115,- | |
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | 95,- | |
Tostada med tuntatar, avocado, rød chili & wasabi mayo | 115,- | |
Baja taco med torsk paneret i panko, arbol chili-mayo, kål & koriander | 105,- | |
Taco med braiseret okse, salsa de aguacate & pico de gallo | 105,- | |
Taco med sikil pal salsa, baby majs, og pico de gallo | 95,- | |
Grillet oksespyd med aji panca & purløg | 95,- | |
Ceviche af argentiske rejer med tomat, rødløg, chulpi majs, mango & leche de tigre | 145,- | |
Aguachile af hamachi tiradito med agurk, melon & jalapeño | 145,- | |
Heirloom tomater, vandmelon med sesam salsa matcha, macadamia nød, aji verde | 95,- | |
Friteret yuca med lime mayo | 80,- | |
Argentinske empanadas med osterhatte & spinat serveret med pivo de gallo | 165,- | |
Torsk a la amazonia serveret i bananblad med grillede tomater, pebre, ananas & aji amarillo | 245,- | |
Grillet kylling med grønne asparges & rocoto chili | 230,- | |
Grillet ribeye med grillet lime & Chimichurri | 275,- | |
DESSERT | ||
Kokossorbet med ananas salsa, passionsfrugt & frisk mynte | 85,- | |
Churros med dulce de leche, mørk chokolade og vaniljeis | 110,- | |
MENU | ||
Serveres "family style" | ||
Ved selskaber på 9 personer og derover, tilbyder vi vores “Family Style” til deling | ||
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | ||
Taco med braiseret okse, salsa verde & pico de gallo | ||
Grillet oksespyd med aji panca & purløg | ||
• | ||
Ceviche af argentiske rejer med tomat, rødløg, chulpi majs, mango & leche de tigre | ||
Aguachile af hamachi tiradito, jalapeno, agurk | ||
•• | ||
Kylling med grillede grønne aparages & rocoto chili | ||
Friteret yuca med lime mayo | ||
Heirloom tomater, vandmelon med sesam salsa matcha, macadamia nød, aji verde | ||
••• | ||
Kokossorbet med ananas salsa, passionsfrugt & frisk mynte | ||
450,- | ||
Ribeye i stedet for kylling / +65,- | ||
Torsk i stedet for kylling / +65,- | ||
Churros i stedet for Kokos sorbet / +25,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Høst
HØST MENU | ||
3 RETTER | ||
Kammusling med grønne jordbær og peberrod ( + Kaviar 100,-) | ||
Farseret kylling med Karl Johan og grønne asparges | ||
eller | ||
Oksemørbrad med madagasgar peber og grønne asparges +125,- | ||
eller | ||
Grillet hummerhale med hummerfløde og grønne asparges +150,- | ||
Danske jordbær med geranium og koldskål | ||
400,- | ||
VINMENU | ||
3 GLAS | ||
Schmitt, Riesling, Mosel | ||
- | ||
Juliénas, Gamay, Beaujolais | ||
eller | ||
Crozes Hermitage, Syrah, Rhone | ||
eller | ||
Les Chenes, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
300,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
3 RETTER | ||
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
800,- | ||
- | ||
HØST MENU | ||
5 RETTER | ||
Kammusling med grønne jordbær og peberrod ( + Kaviar 100,-) | ||
- | ||
Let bagt kulmule med tomat og Rømørejer | ||
- | ||
Cremede kartofler med ærter og trøffel | ||
- | ||
Farseret kylling med Karl Johan og grønne asparges | ||
eller | ||
Oksemørbrad med madagasgar peber og grønne asparges +125,- | ||
eller | ||
Grillet hummerhale med hummerfløde og grønne asparges +150,- | ||
- | ||
Danske jordbær med geranium og koldskål | ||
500,- | ||
VINMENU | ||
5 GLAS | ||
Schmitt, Riesling, Mosel | ||
- | ||
Large Soif, Chenin Blanc, Loire | ||
- | ||
Arnaud Combier, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Juliénas, Gamay, Beaujolais | ||
eller | ||
Crozes Hermitage, Syrah, Rhone | ||
eller | ||
Les Chenes, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
400 kr. | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
5 RETTER | ||
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
1000,- | ||
- | ||
OST | ||
Gammel Knas | ||
fra Arla Unika | ||
med kvædekompot, trøffel og kastanje | ||
85,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se Jah Izakayas menu her.
Se Corsa Pizzas menu her.
Find restaurant og book bord her.