Høj kvalitet til lave priser hos Cofoco
Alle fortjener et godt måltid. Det har været den grundlæggende tanke bag Cofoco siden vi i 2004 slog dørene op til vores første restaurant. Ønsket har altid været, at Cofocos restauranter kunne favne alle behov og ønsker for stemning, mad og drikke, til en pris hvor alle kan være med.
Det var præmissen dengang, og det er det stadig i dag. Derfor tilbyder alle Cofocos restauranter menuer til budgetvenlige priser, og muligheden for selv at sammensætte 1-3 retter til under 200 kr. Alle dage - hele året rundt.
Selvom vores priser er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har skabt stærke samarbejder med lokale producenter og leverandører, hvor vi også løbende kvalitetstjekker de produkter og fødevarer vi får leveret, så vi altid kan servere mad af højeste kvalitet til de bedste priser.
Samtidig har vi et bæredygtigt koncept, hvor Cofoco er i konstant udvikling. Vi investerer derfor i bæredygtige løsninger som solenergi, økologi, økosystemer og aktivt træplantningsinitiativer på alle vores restauranter. Vi går op i social bæredygtighed i den 3. verden, grønne initativer og bekæmpelse af madspild.
Det gør vi, så vi kan blive ved med at glæde vores gæster med gode og måltider til bedre priser, god samvittighed og holde fast i vores oprindelige manifest, nemlig at Cofoco skal være for alle, også hvad angår prisen.
Se restauranterne menuer og priser herunder
Les Trois Cochons
Family style menu | ||
Skal bestilles af hele bordet | ||
Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | ||
Gougères med trøffelcreme & comté | ||
~ | ||
Laksetatar med sprød kartoffel, mayonnaise & urte salat | ||
Radicchio salat med grillet & syltet radicchio, castel franco, gedeost, valnødder & citrus | ||
~ | ||
Coq au vin med kylling, perleløg, baby gulerødder, bøgehatte, kartoffelmos & rødvinssauce | ||
~ | ||
Profiteroles med vaniljeis & chokolade | ||
395,- per person | ||
Menuen serveres også vegetarisk | ||
A la carte | ||
Mindre retter | ||
2 slags oliven | 50,- | |
Saltede macadamianødder & mandler | 50,- | |
Østers med mignonette | 3 stk 145,- | 6 stk 265,- |
Gougères med trøffelcreme & comté | 110,- | |
Ansjoser med citron-mayonnaise & grillet surdejsbrød | 75,- | |
Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | 165,- | |
Forretter | ||
Radicchio salat med grillet & syltet radicchio, castel franco, gedeost, valnødder & citrus | 110,- | |
Grillede jomfruhummere med citron smør & grillet surdejsbrød | 180,- | |
Laksetatar med sprød kartoffel, mayonnaise & urte salat | 150,- | |
Tuntatar med avocado, sesamfrø, korinanderkarse & ponzusauce | 150,- | |
Større retter | ||
Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & persille | 195,- | |
Dampet helleflynder med blåmuslinger, sortkål, porre, purløg & blanquette sauce | 235,- | |
Peber bøf grillet oksemørbrad med pommes frites & madagaskarpebersauce | 275,- | |
Steak frites grillet ribeye med pommes frites & bearnaisesauce | 295,- | |
Rørt tatar med grøn salat og pommes frites | 195,- | |
Vol-au-vent med sauce aromatic, kantareller, haricots verts, kartofler & babygulerødder | 195,- | |
Coq au vin med kylling, perleløg, baby gulerødder, bøgehatte, kartoffelmos & rødvinssauce | 220,- | |
Plateau de fruits de mer et légumes (nok til 2 pers) Østers, hummer, jomfruhummer, rejer, krabbeklør, blåmuslinger, blinis med sikrom, grøntsags-crudité & grillet surdejsbrød | 995,- | |
Vi anbefaler at forudbestille vores skaldyrsfad | ||
Sides | ||
Pommes frites med dijonnaise | 50,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
Radicchio salat med grillet & syltet radicchio, castel franco, valnødder & blodappelsin | 75,- | |
Desserter | ||
Chokolademousse med appelsinkompot & chokolade nibs | 95,- | |
Profiteroles med vaniljeis & chokolade | 95,- | |
Comté med kvædekompot & grillet surdejsbrød | 85,- | |
Macarons | 55,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser |
Spuntino
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
( min. 2 personer) | ||
Karaffelvin, øl & vand ad libitum i 2 timer for 215,- pr. person | ||
Selskaber over 11 personer får serveret en særlig family style menu med alle antipasti, kokkens udvalg af pizza & secondo samt dessert for 365,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Marinerede oliven | 45 kr. | |
Parmesan, modnet i min. 24 måneder | 45 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata med olivenolie og sort peber | 95 kr. | |
Prosciutto parmaskinke | 75 kr. | |
Melanzana aubergine med tomat, basilikum og pinjekerner | 75 kr. | |
Arancini med citron, timian, artiskok creme, parmesan og chili | 65 kr. | |
Crostini saltet torsk rørt med mascarpone, taggiasca oliven og citron | 95 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, pancetta, parmesan, rosmarin og rucola | 145 kr. | |
Pizza Prosciutto tomat, bøffelmozzarella, prosciutto og rucola | 145 kr. | |
Pizza Piccante tomat, bøffelmozzarella, salami picante, chili og basilikum | 145 kr. | |
Pizza Capricciosa tomat, mozzarella, skinke og champignon | 135 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni med tomat, vodka sauce, chili, basilikum og burrata | 165 kr. | |
SECONDO | ||
Vitello rosastegt kalv med svampe, marsala, mascarpone og gremolata | 195 kr. | |
Merluzzo stegt torsk med kartofler, brunet smør, kapers, tomater, persille og citron | 195 kr. | |
DOLCE | ||
Limone citron sorbet | 75 kr. | |
Tiramisu den klassiske | 75 kr. | |
Torta di Mandorle mazarin med vaniljeis, kirsebær og mørk chokolade | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Scarpetta Rantzausgade
MENU CLASSICO vælg tre retter antipasti - secondo - dolce 300kr. | ||
MENU DI PIZZE vælg tre retter antipasti - pizza/pasta - dolce 275 kr. | ||
Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi selskabsmenuerne - se under "selskaber" | ||
Karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timerpr. person 215 kr. | ||
SNACKS | ||
Olive - marinerede oliven | 40 | |
Noccioline - saltede nødder | 40 | |
ANTIPASTI | ||
Bruschetta - grillet brød med baccala og kapers | 115 | |
Burrata - med tomater, olivenolie og grillet brød | 100 | |
Vitello tonnato - grillet kalv med tun sauce og kapersskud | 110 | |
Zuppa - jomfruhummersuppe med fennikel og soufflé af torsk | 115 | |
Parmagiana di melanzane - grillet aubergine, bøffelmozzarella, tomatsauce, parmesan, chili og basilikum | 105 | |
PIZZE | ||
Margherita - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 115 | |
Salame Piccante - tomat, bøffelmozzarella, salami og basilikum | 140 | |
Prosciutto - tomat, bøffelmozzarella, prosciutto og rucola | 140 | |
Patate - mascarpone, kartoffel, pancetta og rosmarin | 130 | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
Gamberetti - tagliatelle med vilde rejer, tomater, chili og persille | 175 | |
Ravioli - med spinat, ricotta, pinjekerner og parmesan | 175 | |
Gnocchi – med græskar, salvie, grillet peberfrugt og chili | 165 | |
SECONDO | ||
Manzo - grillet ribeye med sortkål, persille, parmesan og citron | 225 | |
Merluzzo - stegt torsk med tomatsauce, kartoffel, citron, persille, chili og kapers | 195 | |
DOLCI | ||
Limone - citrontærte med marengs | 75 | |
Tiramisu - savoiardi med kaffe, cognac, mascarpone og kakao | 75 | |
Sorbetto - blodappelsin sorbet med olivenolie og mandelkage | 75 | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Restaurant Cofoco
Snacks og Bobler | ||
Grougeres med trøffel creme, iberico skinke og vesterhavsost | ||
Cremant de Bourgogne, Arnaud C. Cremant, Bourgogne | ||
135 kr. | ||
4-retters menu | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og fricassé sauce el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
Æblesorbet med æblekompot, marengs og crumble | ||
390 kr. | ||
5-retters menu | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel med creme fraiche, nordisk kaviar og rød karse | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og fricassé sauce el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
Æblesorbet med æblekompot, marengs og crumble | ||
450 kr. | ||
Snacks & 5-retters menu | ||
Grougeres med trøffel creme, iberico skinke og vesterhavsost | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel med cremefraiche, nordisk kaviar og rød karse | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og fricassé sauce el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
Æblesorbet med æblekompot, marengs og crumble | ||
500 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Cremant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
2022 Arbois Tradition Blanc, Chardonnay & Savagnin, Jura | ||
* 2023 Lluerna, Xarel-lo, Penedes | ||
2022 Morgon, K. Descombes, Gamay, Beaujolais | ||
2023 Le Brin, Ch. Marie Plaisance Cotes de Bergerac Moelleux | ||
4-retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5-retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5-retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menu skal bestilles af hele bordet | ||
A la carte | ||
Snack | 65 kr. | |
Grougeres med trøffel creme, iberico skinke og vesterhavsost | ||
Havbars | 125 kr. | |
Med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque | 125 kr. | |
Med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel | 125 kr. | |
Med creme fraiche, nordisk kaviar og rød karse | ||
Stegte svampe | 175 kr. | |
Med østershatte, trompethatte, frisée salat, croutoner, konfiteret æggeblomme creme og karl johan sauce | ||
Torsk | 195 kr. | |
Med rosenkål, kartoffelpure, mandler, persille og muslingesauce | ||
Unghane | 165 kr. | |
Med gulerødder, persillerod, løg, urter og fricassé sauce | ||
Oksemørbrad | 255 kr. | |
Med karamelliserede løg, grillet kål, ramsløgskapers og rødvinssauce | ||
Ost | 95 kr. | |
Comte, Hvid Dame og Daneblå med tomatmarmelade | ||
Karamelliserede brioche | 90 kr. | |
Med vaniljeis og chokolade sauce | ||
Æblesorbet | 85 kr. | |
Med æblekompot, marengs og crumble | ||
Alle retter har forretsstørrelse | ||
Bemærk venligst, at selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille 4, 5 eller snacks og 5 retter, der bliver sammensat af vores dygtige kokke | ||
Der tages forbehold for daglige ændringer | ||
Oysters & Grill
Havets Frugter | ||
11 SERVERINGER | ||
( MIN. 2 PERSONER ) | ||
Udvalg af Østers, Friteret Østers m. sauce tartare | ||
- | ||
Vilde Argentinske Rejer, Pil-selv-rejer, Ceviche af Torsk & Crudité | ||
- | ||
Peruvianske Kammuslinger, Moules marinières, Friterede Blæksprutter, Vandmelon-feta salat & Pommes Frites | ||
435 ,- | ||
3 retters menu | ||
VÆLG HOVEDRET | ||
SERVERES MED POMMES FRITES & SALAT | ||
( MIN. 2 PERSONER ) | ||
Ceviche af Torsk, Pil-selv-rejer & Crudité | ||
- | ||
Moules frites / Havbars /Rørt oksetatar | ||
Falafel / Striploin / Rib-eye (+55 kr) | ||
- | ||
Chokolade & Vanilje Softis | ||
375 ,- | ||
Bemærk venligst at selskaber på 9 personer eller mere skal forudbestille enten 3 retters menu eller Havets Frugter | ||
( Alle i selskabet bedes vælge samme menu ) | ||
À La Carte | ||
Østers | ||
Coutain villaise | 35,- pr. stk. | |
Roumegous Spéciale | 42,- pr. stk. | |
Friteret østers m. sauce tartare | 35,- pr. stk. | |
Sæsonens østers | 39,- pr. stk. | |
1/2 Dusin østers (2x Countain villaise, 2x Roumegous Spéciale, 2x Sæsonens østers) | 225,- | |
1/1 Dusin østers (4x Coutain villaise, 4x Roumegous Spéciale, 4x Sæsonens østers) | 425,- | |
Fisk og Skaldyr | ||
Pil-selv rejer, citronmayo, pr. 100g. | 65,- | |
Ceviche af Torsk, avokado, koriander, rødløg & chulpi | 95,- | |
Sardiner, citron & grillet brød | 65,- | |
Tuntatar, avocado, ponzu | 135,- | |
Friteret Rejer, chili mayo | 55,- | |
Friteret Blæksprutte, citron mayo | 95,- | |
Friteret Softshell krabbe, chili mayo | 135,- | |
Dansk Yellowtail Kingfish, ponzu, kosho & oliven oil | 95,- | |
Kammuslinger a la plancha m. chili & persille | 95,- | |
Krabbesalat, creme fraiche, purløg og grillet brød | 125,- | |
Moules Marinières, hvidvin & urter | 55,- | |
Jomfruhummer a la plancha | 95,- | |
Vilde Argentinske Rejer a la plancha m. persille & hvidløg | 95,- | |
Peruviansk Kammusling, grillet i skal m. ponzu | 110,- | |
Havets foretter (min. 2 personer): Pil-selv-rejer, ceviche, moules marinières & crudité | pr.pers 140,- | |
Hovedretter | ||
Alle hovedretter serveres med pommes frites & salat | ||
Moules Frites, hvidvin & urter | 185,- | |
Hel Grillet Havbars, salsa & urter | 215,- | |
Rørt Oksetatar, kapers, cornichoner, løg, chips & urter | 195,- | |
Grillet Rib-eye kornfodret 225g m. urtesmør | 295,- | |
Grillet Striploin kornfodret 180g m. urtesmør | 255,- | |
Falafel, romesco sauce, grillet peberfrugt & koriander creme | 185,- | |
Sides | ||
Tzatziki | 45,- | |
Grøn salat | 50,- | |
Pommes Frites | 50,- | |
Grillet Padron Pebre, revet pecorino & citron mayo | 50,- | |
Crudite af Grøntsager, friskostcreme & olivenolie | 50,- | |
Vandmelon-feta salat m. tomat & oliven | 75,- | |
Desserter | ||
Chokolade & Vanilje Softis | 65,- | |
Mangosorbet med kokosskum (vegansk) | 80,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Vækst
En Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
795,- | ||
Champagne i stedet for Crémant +45.- | ||
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Kammusling | ||
Stikkelsbær & blåmusling | ||
Kaviar tillæg | ||
95,- | ||
~ | ||
Torsk | ||
Blomsterkål & beurre blanc | ||
~ | ||
Æble | ||
Rosen geranium & hvid chokolade | ||
395,- | ||
Dansk oksemørbrad | ||
Rødbede & morkel sauce | ||
som hovedret på menu | ||
+ 115,- | ||
Ost | ||
I stedet for dessert | ||
3 Arla Unika oste | ||
karamelliseret stikkelsbær & knækbrød | ||
som dessert på menu | ||
+ 30,- | ||
Vinmenu | ||
2020 Sauvignon Blanc, Lieubeau, Loire | ||
2021 Chardonnay, Terres du Moutherot, Jura | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | ||
295,- | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
795,- | ||
Champagne i stedet for Crémant +45.- | ||
VÆKST GRØN MENU | ||
3 retter | ||
Hvidkål fra Kieselgården | ||
Trøffel & havgus | ||
~ | ||
Cremet perlebyg | ||
Gulerødder, Vesterhavsost & ramsløg | ||
~ | ||
Æble | ||
Rosen geranium & hvid chokolade | ||
395,- | ||
Vinmenu | ||
2023 Frappato & Negro d´Avola, Cala Niuru, Sicily | ||
2021 Eros, Riesling & Gewürtztraminer, Alsace | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Kammusling stikkelsbær & blåmusling | 120,- | |
Hvidkål fra Kieselgården Trøffel & Havgus | 120,- | |
~ | ||
HOVEDRET | ||
Torsk Blomsterkål & beurre blanc | 215,- | |
Cremet perlebyg Gulerødder, Vesterhavsost & ramsløg | 215,- | |
Dansk Oksemørbrad Rødbede & morkel sauce | 320,- | |
DESSERT | ||
Æble Rosen geranium & hvid chokolade | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste karamelliseret stikkelsbær & knækbrød | 105,- | |
Llama
FAMILY STYLE MENU | ||
Skal bestilles af hele bordet | ||
Tostada med hokkaido græskar al pib, græskarkerner & passionsfrugt | ||
Taco med braiseret gris, ananas pico de gallo & salsa verde | ||
Grillet oksespyd med aji panca & purløg | ||
• | ||
Ceviche af helleflynder med tomat, rødløg, mango & chulpi majs | ||
Aguachile argentinske rejer, ananas, passionsfrugt & jalapeño | ||
•• | ||
Grillet kylling med aji de galina, tomater & koriander | ||
Friteret yuca med aji panca mayo | ||
Hjertesalat med avocado, jalapeños, mynte-koriander vinaigrette | ||
••• | ||
Mango sorbet med passionsfrugt, kokos & agave | ||
450,- | ||
Ribeye i stedet for kylling / +65,- | ||
Churros i stedet for mango sorbet / +25,- | ||
Bemærk venligst, at selskaber på 9 personer eller derover får serveret family style menuen. | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
. | ||
. | ||
. | ||
A LA CARTE | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
Grillede padron pebre med jalapeño olie & salt | 85,- | |
Tostada med hokkaido al pib, græskarkerner & passionsfrugt | 95,- | |
Tostada med tun tartar, avocado, sesam, wasabi & spicy ponzu | 115,- | |
Baja taco med torsk paneret i panko, arbol chili-mayo, kål & koriander | 105,- | |
Taco med braiseret gris, ananas pico de gallo & salsa verde | 105,- | |
Taco med stegte svampe, salsa verde & salat løg | 95,- | |
Grillet oksespyd med aji panca & purløg | 95,- | |
Spyd med sød kartoffel, aji amarillo, aji verde & shiso | 85,- | |
Ceviche af helleflynder med leche de tigre, rødløg, mango & chulpi majs | 145,- | |
Aguachile argentinske rejer, ananas, passion fruit, jalapeños & ingefær | 130,- | |
Hjertesalat med avocado, mynte-koriander vinaigrette & spicy crumble | 80,- | |
Friteret yuca med aji panca mayo | 80,- | |
Argentinske empanadas med spinat, grillet ananas, aji amarillo & salsa roja | 150,- | |
Torsk a la Tikin Xic med tomat, hibiscus, løg, plantain og habañero | 245,- | |
Grillet kylling med aji de galina, tomater & koriander | 230,- | |
Grillet ribeye med grillet lime & salat på urter | 275,- | |
DESSERT | ||
Mango sorbet med passionsfrugt, kokos & agave | 85,- | |
Churros med dulce de leche, mørk chokolade, hindbær & vaniljeis | 110,- | |
Høst
HØST MENU | ||
3 RETTER | ||
Kammusling med æbler og ribs ( + Kaviar 100,-) | ||
Kylling med spinat og svampe | ||
eller | ||
Oksemørbrad med spinat og svampe + 125,- | ||
eller | ||
Hummerhale med kartofler og morkler + 150,- | ||
Pære med birkebark og hvid chokolade | ||
400,- | ||
VINMENU | ||
3 GLAS | ||
Riesling Trocken, Riesling, Pfalz | ||
- | ||
Cheverny Rouge, Gamay & Pinot Noir, Loire | ||
eller | ||
Montesecondo, Sangiovese, Toscana | ||
- | ||
Auslese, Huxelrebe ,Rheinhessen | ||
300,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
3 RETTER | ||
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
800,- | ||
- | ||
HØST MENU | ||
5 RETTER | ||
Kammusling med æbler og ribs ( + Kaviar 100,-) | ||
- | ||
Blæksprutte med hasselnødder og blåmuslinger | ||
- | ||
Saltbagt selleri med trøffel og stikkelsbær | ||
- | ||
Kylling med spinat og svampe | ||
eller | ||
Oksemørbrad med spinat og svampe + 125,- | ||
eller | ||
Hummerhale med kartofler og morkler + 150,- | ||
- | ||
Pære med birkebark og hvid chokolade | ||
500,- | ||
VINMENU | ||
5 GLAS | ||
Riesling Trocken, Riesling, Pfalz | ||
- | ||
Dio, Chardonnay, Burgenland | ||
- | ||
Lluerna, Xarel-lo, Penedés | ||
- | ||
Cheverny Rouge, Gamay & Pinot Noir, Loire | ||
eller | ||
Montesecondo, Sangiovese, Toscana | ||
- | ||
Auslese, Huxelrebe ,Rheinhessen | ||
400 kr. | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
5 RETTER | ||
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
1000,- | ||
- | ||
OST | ||
Den Hvide Dame | ||
fra Arla Unika | ||
med kvædekompot, trøffel og kastanje | ||
85,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se Jah Izakayas menu her.
Se Corsa Pizzas menu her.
Find restaurant og book bord her.