Høj kvalitet til lave priser hos Cofoco
Alle fortjener et godt måltid. Det har været den grundlæggende tanke bag Cofoco siden vi i 2004 slog dørene op til vores første restaurant. Ønsket har altid været, at Cofocos restauranter kunne favne alle behov og ønsker for stemning, mad og drikke, til en pris hvor alle kan være med.
Det var præmissen dengang, og det er det stadig i dag. Derfor tilbyder alle Cofocos restauranter menuer til budgetvenlige priser, og muligheden for selv at sammensætte 1-3 retter til under 200 kr. Alle dage - hele året rundt.
Selvom vores priser er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har skabt stærke samarbejder med lokale producenter og leverandører, hvor vi også løbende kvalitetstjekker de produkter og fødevarer vi får leveret, så vi altid kan servere mad af højeste kvalitet til de bedste priser.
Samtidig har vi et bæredygtigt koncept, hvor Cofoco er i konstant udvikling. Vi investerer derfor i bæredygtige løsninger som solenergi, økologi, økosystemer og aktivt træplantningsinitiativer på alle vores restauranter. Vi går op i social bæredygtighed i den 3. verden, grønne initativer og bekæmpelse af madspild.
Det gør vi, så vi kan blive ved med at glæde vores gæster med gode og måltider til bedre priser, god samvittighed og holde fast i vores oprindelige manifest, nemlig at Cofoco skal være for alle, også hvad angår prisen.
Se restauranterne menuer og priser herunder
Les Trois Cochons
A la carte | ||
Mindre retter | ||
2 slags oliven | 50,- | |
Saltede macadamianødder & mandler | 50,- | |
Østers med mignonette | 3 stk 145,- | 6 stk 265,- |
Gougères med trøffelcreme & comté | 85,- | |
Ansjoser med citron-mayonnaise & grillet surdejsbrød | 75,- | |
Forretter | ||
Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | 135,- | |
Tomatsalat med agurk, oliven & burrata | 120,- | |
Kantarel toast med sherry, purløg & citron | 125,- | |
Friteret zucchiniblomst med friskost, ristede græskarkerner & honning | 135,- | |
Grillede jomfruhummere med persillesmør & grillet surdejsbrød | 180,- | |
Tuntatar med avocado, sesamfrø, korinanderkarse & ponzusauce | 150,- | |
Større retter | ||
Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & persille | 195,- | |
Stegt helleflynde med nye kartofler, fennikel, bønner & muslingesauce | 250,- | |
Peber bøf grillet ribeye med pommes frites & madagaskarpebersauce | 295,- | |
Steak frites grillet ribeye med pommes frites & bearnaisesauce | 295,- | |
Rørt tatar med grøn salat og pommes frites | 195,- | |
Farseret kylling med salvie, majs, stegte kantareller, savoykål & sauce albufera | 225,- | |
Vol-au-vent med stegte svampe, persille, savoykål & haricots verts | 195,- | |
Sides | ||
Pommes frites med dijonnaise | 50,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
Desserter | ||
Hindbær tærte med friske bær, mynte & vaniljeis | 95,- | |
Profiteroles med vaniljeis & chokolade | 95,- | |
Comté med kvædekompot & grillet surdejsbrød | 85,- | |
Macarons | 55,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser | ||
Family style menu | ||
Skal bestilles af hele bordet | ||
Bemærk venligst, at selskaber på over 8 personer får serveret Family Style menuen. | ||
Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | ||
Gougères med trøffelcreme & comté | ||
~ | ||
Tomatsalat med agurk, oliven & burrata | ||
Friteret zucchiniblomst med friskost, ristede græskarkerner & honning | ||
~ | ||
Vælg hovedret: | ||
Moules frites / Rørt tatar / Farseret kylling | ||
Ribeye (+95,-) | ||
serveres med pommes frites | ||
~ | ||
Hindbær tærte med friske bær, mynte & vaniljeis | ||
395,- per person | ||
Menuen serveres også vegetarisk |
Spuntino
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
( min. 2 personer) | ||
Karaffelvin, øl & vand ad libitum i 2 timer for 215,- pr. person | ||
Selskaber over 11 personer får serveret en særlig family style menu med alle antipasti, kokkens udvalg af pizza & secondo samt dessert for 365,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Olive Marinate | 55 kr. | |
Parmagiano Reggiano modnet i min. 24 måneder | 55 kr. | |
Prosciutto lufttørret i 18 måneder | 65 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata med olivenolie og sort peber | 95 kr. | |
Ricotta grillede zucchini, ærter, pesto og mynte | 75 kr. | |
Bruschetta tomater, oregano og basilikum | 75 kr. | |
Arancini med tomat, auberginepurée og basilikum | 65 kr. | |
Vitello Tonnato kalvekød, tunsauce, æg, kapersstilke og persille | 95 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomatsauce, bøffelmozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, pancetta, parmesan, rosmarin og rucola | 145 kr. | |
Pizza Parma bøffelmozzarella, Parma skinke, tomater og rucola | 145 kr. | |
Pizza Piccante tomatsauce, bøffelmozzarella, salame piccante, chili og basilikum | 145 kr. | |
Pizza Ortolana grillede røde peberfrugter, tomater, rødløg, kapers, taggiasca oliven og persille | 135 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni tomat og vodkasauce, burrata, chili og basilikum | 175 kr. | |
Ravioli med ricotta og spinat, smørsauce, citron og salvie | 175 kr. | |
Gamberoni spaghetti med vilde rejer, hvidløg, chili og persille | 195 kr. | |
SECONDO | ||
Milanese paneret kylling med tomater, rødløg, rucola og kapers | 195 kr. | |
+kartofler med gremolata | 45 kr. | |
DOLCE | ||
Sorbetto hindbærsorbet med fersken og hindbær | 75 kr. | |
Tiramisu den klassiske | 85 kr. | |
Gelato vaniljeis med friske jordbær og pistacie | 85 kr. | |
Affogato vaniljeis og et shot espresso | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Scarpetta Rantzausgade
MENU vælg tre retter - antipasti - pasta/pizza - dolce 275kr. | ||
Branzino eller Manzo som hovedret +75 kr | ||
Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi vores selskabsmenuer - se under "selskaber" | ||
Karaffelvin. fadøl og vand ad libitum i 2 timer pr. person 215 kr. | ||
SNACKS | ||
Olive - marinerede oliven & umodne ferskner | 40 | |
Noccioline - saltede & røgede mandler | 40 | |
ANTIPASTI | ||
Caponata - salat med grillede ferskner, aubergine, tomat, pinjekerner & basilikum | 95 | |
Burrata - med grillet zucchini, mandler, basilikum, kapersskud & pesto | 125 | |
Arancini di tartufi - sprøde risotto kugler med trøffel & parmesanmayo | 95 | |
Bruschetta - med kantareller, østershatte, citron, mascarpone & purløg | 115 | |
Carpaccio - okseinderlår med parmesan, balsamico & rucola | 95 | |
PIZZE | ||
Margherita - Tomat, bøffelmozzarella & basilikum | 115 | |
Salame Piccante - Tomat, bøffelmozzarella, salami & basilikum | 140 | |
Zucchini - friske tomater, bøffelmozzarella, basilikum & n´duja | 140 | |
Patate - Mascarpone, kartoffel, scarmoza, rucola & rosmarin | 130 | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
Pappardelle - med en cremet hummer bisque & grillet hummerhale | 175 | |
Ravioli de porcini - med karl johan, portobello & gremolata | 175 | |
Campanelle – med pesto rosso, bagte tomater, chili, basilikum & stracciatella | 175 | |
SECONDO | ||
Manzo - grillet oksemørbrad med brioche, spinat & trøffelsauce | 255 | |
Branzino - grillet havbars med fennikel, taggiasca, kartofler, rucola & gule tomater | 255 | |
DOLCI | ||
Limone - citrontærte med marengs | 75 | |
Tiramisu - savoiardi med kaffe, cognac, mascarpone & kakao | 75 | |
Mora - friske brombær, mandeltærte & brombærsorbet | 75 | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Restaurant Cofoco
Snacks og Bobler | ||
Toast med trøffelcreme, Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Cremant, Bourgogne | ||
135 kr. | ||
4-retters menu | ||
Hiramasa med agurk, radiser, citrus vinaigrette og brændenælde olie | ||
Muslingebisque med røget kuller, glaskål, syltet stikkelsbær og persille | ||
Farseret kylling med kartoffelpuré, grillede majs og frikassé sauce med estragon. Opgrader til Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr | ||
Passionsfrugt sorbet med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
400 kr. | ||
5-retters menu | ||
Hiramasa med agurk, radiser, citrus vinaigrette og brændenælde olie | ||
Muslingebisque med røget kuller, glaskål, syltet stikkelsbær og persille | ||
Vaffel med østershatte, kantareller, trompethatte, purløg og kørvel | ||
Farseret kylling med kartoffelpuré, grillede majs og frikassé sauce med estragon. Opgrader til Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr | ||
Passionsfrugt sorbet med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
500 kr. | ||
Snacks & 5-retters menu | ||
Toast med trøffelcreme, Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
Hiramasa med agurk, radiser, citrus vinaigrette og brændenælde olie | ||
Muslingebisque med røget kuller, glaskål, syltet stikkelsbær og persille | ||
Vaffel med østershatte, kantareller, trompethatte, purløg og kørvel | ||
Farseret kylling med kartoffelpuré, grillede majs og frikassé sauce med estragon. Opgrader til Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr | ||
Passionsfrugt sorbet med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
550 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
2023 Lluerna, Xarel-lo, Penedès | ||
* NV Posca Bianca, Emilia Romagna | ||
2023 Morgon, Gamay, Beaujolais | ||
2024 Chateau du Mont, Saint Croix du Mont, Bordeaux | ||
4-retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5-retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5-retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menuen skal bestilles af hele bordet | ||
Bemærk venligst, at selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille 4, 5 eller snacks og 5 retter, der bliver sammensat af vores dygtige kokke | ||
Der tages forbehold for daglige ændringer | ||
Alle retter har forretsstørrelse | ||
A la carte | ||
Snack | 65 kr. | |
Toast med trøffelcreme, Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
Hiramasa | 125 kr. | |
Med agurk, radiser, citrus vinagret og brændenælde olie | ||
Muslingebisque | 125 kr. | |
Med røget kuller, glaskål, syltet stikkelsbær og persille | ||
Vaffel | 125 kr. | |
Med østershatte, kantareller, trompethatte, purløg og kørvel | ||
Rösti | 155 kr. | |
Med karamelliseret løgpuré, hasselnøder, figner og trøffel | ||
Stegt Torsk | 225 kr. | |
Med kartoffel puré, grønkål, beurre blanc sauce, ørredrogn og purløg | ||
Farseret kylling | 195 kr. | |
Med med kartoffelpuré, grillede majs og frikassé sauce med estragon | ||
Grillet Rib-eye | 275 kr. | |
Med spidskål, bordelaise sauce, svampe, skalotte og purløg | ||
Ost | 95 kr. | |
Tete de moin, Gammel knas, Hyldeblomst-marmelade og grillet brød | ||
Saltkaramel is | 90 kr. | |
Med shortbread, vaniljecreme og karamel | ||
Passionsfrugt sorbet | 85 kr. | |
Med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
Oysters & Grill
Havets Frugter | ||
11 SERVERINGER | ||
( MIN. 2 PERSONER ) | ||
Udvalg af Østers, | ||
Friteret Østers m. sauce tartare, | ||
Pil-Selv-Rejer | ||
Ceviche af Rejer, | ||
Ceviche af Torsk, | ||
Crudité | ||
- | ||
Peruvianske Kammuslinger, | ||
Moules marinières, | ||
Friterede Blæksprutter, | ||
Vandmelon-feta salat, | ||
Pommes Frites | ||
435 ,- per person | ||
3 retters menu | ||
VÆLG HOVEDRET | ||
SERVERES MED POMMES FRITES & SALAT | ||
( MIN. 2 PERSONER ) | ||
Ceviche af Torsk, | ||
Pil-Selv-Rejer, | ||
Crudité | ||
- | ||
Moules frites / Havbars /Rørt oksetatar | ||
Falafel / Grillet Dansk Yellowtail Kingfish Krave / Rib-eye (+75 kr) | ||
- | ||
Hindbær & Vanilje Softice | ||
375 ,- per person | ||
Ved selskaber på 9 personer og derover, tilbyder vi vores 3 retters menu eller Havets Frugter. | ||
( Alle i selskabet bedes vælge samme menu ) | ||
À La Carte | ||
Østers | ||
Coutain villaise | 35,- pr. stk. | |
Roumegous Spéciale | 42,- pr. stk. | |
Friteret østers m. sauce tartare | 35,- pr. stk. | |
Sæsonens østers | 45,- pr. stk. | |
1/2 Dusin østers (2x Countain villaise, 2x Roumegous Spéciale, 2x Sæsonens østers) | 225,- | |
1/1 Dusin østers (4x Coutain villaise, 4x Roumegous Spéciale, 4x Sæsonens østers) | 425,- | |
Fisk og Skaldyr | ||
Pil-Selv-Rejer, citron mayo | 65,- | |
Ceviche af Torsk, m.avokado, koriander, rødløg & chulpi | 95,- | |
Ceviche af Rejer, m.grillet ananas | 95,- | |
Sardiner, citron mayo & grillet brød | 65,- | |
Tuntatar, m.avocado, ponzu | 135,- | |
Friteret Rejer, chili mayo | 55,- | |
Friteret Blæksprutte, citron mayo | 95,- | |
Friteret Softshell krabbe, chili mayo | 135,- | |
Dansk Yellowtail Kingfish, m.ponzu, kosho & oliven oil | 95,- | |
Kammuslinger a la plancha m.chili & persille | 95,- | |
Krabbesalat, m.creme fraiche, purløg og grillet brød | 125,- | |
Moules Marinières, hvidvin & urter | 55,- | |
Jomfruhummer a la plancha | 95,- | |
Argentinske Rejer, m. chili sauce | 125,- | |
Peruviansk Kammusling, grillet i skal m.ponzu | 110,- | |
Havets foretter (min. 2 personer): Pil-selv-rejer, ceviche, moules marinières & crudité | pr.pers 140,- | |
Hovedretter | ||
Alle hovedretter serveres med pommes frites & salat | ||
Moules Frites, hvidvin & urter | 185,- | |
Hel Grillet Havbars, salsa & urter | 215,- | |
Grillet Dansk Yellowtail Krave m. ponzu | 195,- | |
Rørt Oksetatar, kapers, cornichoner, løg, chips & urter | 195,- | |
Grillet Rib-eye kornfodret 225g m. urtesmør | 295,- | |
Falafel, tzatziki, grillet peberfrugt & romesco sauce | 185,- | |
Sides | ||
Tzatziki | 45,- | |
Grøn salat | 50,- | |
Pommes Frites | 50,- | |
Grillet Majs, m.urtesmør (vegansk) | 50,- | |
Crudite af grøntsager, friskostcreme & olivenolie | 50,- | |
Vandmelon-feta salat m. tomat & oliven | 75,- | |
Desserter | ||
Hindbær & Vanilje Softice | 65,- | |
Ananas Sorbet m. Kokoscreme (vegansk) | 90,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Vækst
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Saltet Kammusling med dildcreme og dehydreret tomater | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
~ | ||
Stegt Lange med kål og beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med hokaido, kantareller & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Aften på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Kammusling med dildcreme og dehydreret tomater | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Stegt Lange med kål og beurre blanc | ||
2021 Chateau de Lavernette, Chardonnay, Beaujolais | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med hokaido, kantareller & trøffel + 125,- | ||
2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
2022 Chateau du Mont, Semillon, Bordeaux | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
VÆKST MENU | ||
4 retter | ||
Saltet Kammusling med dildcreme og dehydreret tomater | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
~ | ||
Tatar af okse med estragoncreme og kartoffelchips | ||
~ | ||
Stegt Lange med kål og beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med hokaido, kantareller & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
500,- | ||
En Aften på Vækst | ||
4 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Kammusling med dildcreme og dehydreret tomater | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Tatar af okse med estragoncreme og dehydreret tomater | ||
2024 Cala Niuru, Frappato & Nero D´Avola, Sicily | ||
~ | ||
Stegt Lange med kål og beurre blanc | ||
2021 Chateau de Lavernette, Chardonnay, Beaujolais | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med hokaido, kantareller & trøffel + 125,- | ||
2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
2022 Chateau du Mont, Semillon, Bordeaux | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
1000,- | ||
Når I er mere end 7 personer, serverer vi vores faste 3-retters eller 4-retters menu. | ||
I bestemmer selv, om vi skal servere vores ´Vækst-menu´ eller ´Grøn menu´ for jer. | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Saltet Kammusling med dildcreme og dehydreret tomater | 125,- | |
Sprød selleri med ramsløg og stikkelsbær | 125,- | |
Tatar af okse med estragoncreme og kartoffelchips | 135,- | |
Rødbeder fra Kieselgården med estragoncreme og kartoffelchips | 135,- | |
HOVEDRET | ||
Stegt Lange med kål og beurre blanc | 275,- | |
Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel | 225,- | |
Grillet oksemørbrad med hokaido, kantareller & trøffel | 345,- | |
DESSERT | ||
Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød | 125,- | |
Llama
MENU | ||
A LA CARTE | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
Grillede padron pebre med lime & salt | 85,- | |
Croquetter med krabbe, kartoffel & jalapeño, serveres med avocado salsa | 115,- | |
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | 95,- | |
Tostada med tuntatar, avocado, rød chili & wasabi mayo | 115,- | |
Baja taco med friteret torsk, arbol chili-mayo, kål & koriander | 105,- | |
Taco med braiseret okse, salsa de aguacate & pico de gallo | 105,- | |
Taco med grillet sød kartoffel, lime, queso fresco & pico de gallo | 95,- | |
Grillet oksespyd med aji panca & purløg | 95,- | |
Ceviche af argentiske rejer med tomat, rødløg, chulpi majs, mango & leche de tigre | 145,- | |
Aguachile af palmefrø, med aji amarillo, melon, lime & jalapeño olie | 145,- | |
Inca tomater & vandmelon salat med chulpi majs, peruviansk chili-lime dressing & macadamia nødder | 95,- | |
Friteret yuca med lime mayo | 80,- | |
Argentinske empanadas med majs & spinat serveret med salsa roja | 165,- | |
Hummerhale med inca tomater, chipotle, ananas & aji amarillo salsa | 275,- | |
Grillet kylling med grillede majs, forårsløg, shiso & chipotle chili/ | 235,- | |
Grillet argentinsk ribeye med Chimichurri | 275,- | |
DESSERT | ||
Kokossorbet med ananas salsa, passionsfrugt & hindbær | 85,- | |
Churros med dulce de leche, mørk chokolade og vaniljeis | 110,- | |
MENU | ||
Serveres "family style" | ||
Ved selskaber på 9 personer og derover, tilbyder vi vores “Family Style” til deling | ||
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | ||
Taco med braiseret okse, salsa de aguacate & pico de gallo | ||
Grillet oksespyd med aji panca & purløg | ||
• | ||
Ceviche af argentiske rejer med tomat, rødløg, chulpi majs, mango & leche de tigre | ||
Aguachile af palmefrø, med aji amarillo, melon, lime & jalapeño olie | ||
•• | ||
Grillet kylling med grillede majs, forårsløg, shiso & chipotle chili | ||
Friteret yuca med lime mayo | ||
Inca tomater & vandmelon salat med chulpi majs, peruviansk chili-lime dressing & macadamia nødder | ||
••• | ||
Kokossorbet med ananas salsa, passionsfrugt & hindbær | ||
450,- | ||
Ribeye i stedet for kylling / +75,- | ||
Hummer i stedet for kylling / +75,- | ||
Churros i stedet for Kokos sorbet / +25,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Høst
HØST MENU | ||
3 RETTER | ||
Kammusling med agurk og peberrod ( + Kaviar 100,-) | ||
Farseret kylling med majs og trompet svampe | ||
eller | ||
Oksemørbrad med madagascar peber og trompet svampe +125,- | ||
eller | ||
Grillet hummerhale med trompet svampe og hummerfløde +150,- | ||
Vilde blåbær med birkebark og koldskål | ||
450,- | ||
VINMENU | ||
3 GLAS | ||
Riesling Trocken, Riesling, Pfalz | ||
- | ||
Juliénas, Gamay, Beaujolais | ||
eller | ||
Crozes Hermitage, Syrah, Rhone | ||
eller | ||
Cuvée Camille, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
350,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
3 RETTER | ||
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
900,- | ||
- | ||
HØST MENU | ||
5 RETTER | ||
Kammusling med agurk og peberrod ( + Kaviar 100,-) | ||
- | ||
Let bagt kulmule med hybenrose og lufttørret skinke | ||
- | ||
Blomkål med Vesterhavsost og trøffel | ||
- | ||
Farseret kylling med majs og trompet svampe | ||
eller | ||
Oksemørbrad med madagascar peber og trompet svampe +125,- | ||
eller | ||
Grillet hummerhale med hummerfløde og trompet svampe +150,- | ||
- | ||
Vilde blåbær med birkebark og koldskål | ||
550,- | ||
VINMENU | ||
5 GLAS | ||
Riesling Trocken, Riesling, Pfalz | ||
- | ||
Dandelion, Albariño, Rias Baixas | ||
- | ||
Posca Bianca, Malvasia blend, Emilia-Romagna | ||
- | ||
Juliénas, Gamay, Beaujolais | ||
eller | ||
Crozes-Hermitage, Syrah, Rhône | ||
eller | ||
Cuvée Camille, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
450 kr. | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
5 RETTER | ||
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
1100,- | ||
- | ||
OST | ||
Gammel Knas | ||
fra Arla Unika | ||
med kvædekompot, trøffel og kastanje | ||
85,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se Jah Izakayas menu her.
Se Corsa Pizzas menu her.
Find restaurant og book bord her.