Høj kvalitet til lave priser hos Cofoco
Alle fortjener et godt måltid. Det har været den grundlæggende tanke bag Cofoco siden vi i 2004 slog dørene op til vores første restaurant. Ønsket har altid været, at Cofocos restauranter kunne favne alle behov og ønsker for stemning, mad og drikke, til en pris hvor alle kan være med.
Det var præmissen dengang, og det er det stadig i dag. Derfor tilbyder alle Cofocos restauranter menuer til budgetvenlige priser, og muligheden for selv at sammensætte 1-3 retter til under 200 kr. Alle dage - hele året rundt.
Selvom vores priser er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har skabt stærke samarbejder med lokale producenter og leverandører, hvor vi også løbende kvalitetstjekker de produkter og fødevarer vi får leveret, så vi altid kan servere mad af højeste kvalitet til de bedste priser.
Samtidig har vi et bæredygtigt koncept, hvor Cofoco er i konstant udvikling. Vi investerer derfor i bæredygtige løsninger som solenergi, økologi, økosystemer og aktivt træplantningsinitiativer på alle vores restauranter. Vi går op i social bæredygtighed i den 3. verden, grønne initativer og bekæmpelse af madspild.
Det gør vi, så vi kan blive ved med at glæde vores gæster med gode og måltider til bedre priser, god samvittighed og holde fast i vores oprindelige manifest, nemlig at Cofoco skal være for alle, også hvad angår prisen.
Se restauranterne menuer og priser herunder
Les Trois Cochons
A la carte | ||
Mindre retter | ||
2 slags oliven | 50,- | |
Saltede macadamianødder & mandler | 50,- | |
Østers med mignonette | 3 stk 145,- | 6 stk 265,- |
Gougères med trøffelcreme & comté | 110,- | |
Ansjoser med citron-mayonnaise & grillet surdejsbrød | 75,- | |
Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | 165,- | |
Forretter | ||
Grillet hjerte salat med oliven, citron & urter | 95,- | |
Ærter a la francaise med beurre blanc | 85,- | |
Grillede jomfruhummere med citron smør & grillet surdejsbrød | 180,- | |
Stegt kammusling med ærter francaise, bacon & beurre blanc | 150,- | |
Tuntatar med avocado, sesamfrø, korinanderkarse & ponzusauce | 150,- | |
Større retter | ||
Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & persille | 195,- | |
Stegt helleflynde med fennikel, baby majs, spinat & safran smørsauce | 235,- | |
Peber bøf oksemørbrad med pommes frites & madagaskarpebersauce | 275,- | |
Steak frites grillet ribeye med pommes frites & bearnaisesauce | 295,- | |
Rørt tatar med grøn salat og pommes frites | 195,- | |
Vol-au-vent med sæsonens grønt, ristede mandler & sauce aromatique | 195,- | |
Kalveculotte med majroer, grønne asparges, kartoffel pure & kalve jus | 220,- | |
Plateau de fruits de mer et légumes (nok til 2 pers) Østers, hummer, jomfruhummer, rejer, krabbeklør, blåmuslinger, blinis med sikrom, grøntsags-crudité & grillet surdejsbrød | 995,- | |
Vi anbefaler at forudbestille vores skaldyrsfad | ||
Sides | ||
Pommes frites med dijonnaise | 50,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
Grillet hjerte salat med oliven, citron & urter | 95,- | |
Desserter | ||
Rabarber mille feuille med rabarber kompot, creme diplomat, butterdej og flormelis | 95,- | |
Profiteroles med vaniljeis & chokolade | 95,- | |
Comté med kvædekompot & grillet surdejsbrød | 85,- | |
Macarons | 55,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser | ||
Family style menu | ||
Skal bestilles af hele bordet | ||
Bemærk venligst, at selskaber på over 8 personer får serveret Family Style menuen. | ||
Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | ||
Gougères med trøffelcreme & comté | ||
~ | ||
Stegt kammusling med ærter francaise, bacon & beurre blanc | ||
Grillet hjerte salat with olives, lemon & herbs | ||
~ | ||
Kalveculotte med majroer, grønne asparges, kartoffel pure & kalve jus | ||
~ | ||
Rabarber mille feuille med rabarber kompot, creme diplomat, butterdej og flormelis | ||
395,- per person | ||
Menuen serveres også vegetarisk |
Spuntino
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
( min. 2 personer) | ||
Karaffelvin, øl & vand ad libitum i 2 timer for 215,- pr. person | ||
Selskaber over 11 personer får serveret en særlig family style menu med alle antipasti, kokkens udvalg af pizza & secondo samt dessert for 365,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Marinerede oliven | 55 kr. | |
Parmesan, modnet i min. 24 måneder | 55 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata med olivenolie og sort peber | 95 kr. | |
Coppa modnet svine nakke | 75 kr. | |
Ricotta grillet zucchini, pesto og mandler | 75 kr. | |
Arancini mozzarella, mynte og ærter | 65 kr. | |
Tartare kalve tartar, radicchio og valnødder | 95 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, pancetta, parmesan, rosmarin og rucola | 145 kr. | |
Pizza Parma bøffelmozzarella, friske tomater, rucola og parmaskinke | 145 kr. | |
Pizza Piccante tomat, bøffelmozzarella, salami picante, chili og basilikum | 145 kr. | |
Pizza Tartufo mascarpone, svampe, trøffel og gremolata | 135 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni tomat, vodka sauce, chili, basilikum og burrata | 175 kr. | |
Gnocchi stegte, med tomater, gremolata, lammekød og parmesan | 185 kr. | |
SECONDO | ||
Manzo oksemørbrad, grillede hvide asparges, marsala og pebersauce | 195 kr. | |
Merluzzo stegt torsk, grillede grønne asparges, kartoffel, persillepesto og citron | 195 kr. | |
DOLCE | ||
Sorbetto blodappelsin sorbet | 75 kr. | |
Tiramisu den klassiske | 75 kr. | |
Mille Foglie sprøde tærtelag med vinljecreme og rabarber | 75 kr. | |
Affogato vaniljeis, et espressoshot | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Scarpetta Rantzausgade
MENU CLASSICO vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 300kr. | ||
MENU DI PIZZE vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 275 kr. | ||
Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi vores selskabsmenuer - se under "selskaber" | ||
Karaffelvin. fadøl og vand ad libitum i 2 timerpr. person 215 kr. | ||
SNACKS | ||
Olive - marinerede oliven | 40 | |
Noccioline - saltede nødder | 40 | |
ANTIPASTI | ||
Baccala - med grillet brød & kapers | 115 | |
Burrata - med tomater, olivenolie & grillet brød | 125 | |
Arancini - sprøde risottokugler med salsa romana | 95 | |
Zuppa - cremet blåmuslingesuppe med soufflé af torsk, persille & asparges | 115 | |
Bruschetta - grillet brød med kalvetartar & parmesan | 115 | |
PIZZE | ||
Margherita - tomat, bøffelmozzarella & basilikum | 115 | |
Salame Piccante - tomat, bøffelmozzarella, salami & basilikum | 140 | |
Prosciutto - tomat, bøffelmozzarella, prosciutto & rucola | 140 | |
Patate - mascarpone, kartoffel, pancetta & rosmarin | 130 | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
Gamberetti - tagliatelle med vilde rejer, tomater, chili & persille | 175 | |
Ravioli - med ricotta, grønne asparges & pinjekerner | 175 | |
Gnocchi – med salsiccia, persille, rosmarin, ærter & pistacie | 165 | |
SECONDO | ||
Manzo - grillet okse mørbrad med sauteret spinat, snitbønner & peber sauce | 225 | |
Branzino - grillet havbars med salsa på grønne oliven, tomater, persille & artiskok | 195 | |
DOLCI | ||
Limone - citrontærte med marengs | 75 | |
Tiramisu - savoiardi med kaffe, cognac, mascarpone & kakao | 75 | |
Panna cotta - vanilje panna cotta, passionsfrugt sorbet & cantuccini | 75 | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Restaurant Cofoco
Snacks og Bobler | ||
Bikini toast med Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Cremant, Bourgogne | ||
135 kr. | ||
4-retters menu | ||
Hvide asparges med sauce mousseline og kørvel | ||
Muslingebisque med saltede kammuslinger, ærter, syltede grønne stikkelsbær, purløgs olie og brøndkarse | ||
Fricassé af perlehøne med grønne asparges, kartofler, små løg og urter. okse/torsk istedet for + 95 kr./55kr. | ||
Blodappelsinsorbet med hvid chokolade cremeux og verbena | ||
400 kr. | ||
5-retters menu | ||
Hvide asparges med sauce mousseline og kørvel | ||
Helleflynder med citrus, tomater, rød basilikum og piment | ||
Muslingebisque med saltede kammuslinger, ærter, syltede grønne stikkelsbær, purløgs olie og brøndkarse | ||
Fricassé af perlehøne med grønne asparges, kartofler, små løg og urter. okse/torsk istedet for + 95 kr./55kr. | ||
Blodappelsinsorbet med hvid chokolade cremeux og verbena | ||
500 kr. | ||
Snacks & 5-retters menu | ||
Bikini toast med Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
Hvide asparges med sauce mousseline og kørvel | ||
Helleflynder med citrus, tomater, rød basilikum og piment | ||
Muslingebisque med saltede kammuslinger, ærter, syltede grønne stikkelsbær, purløgs olie og brøndkarse | ||
Fricassé af perlehøne med grønne asparges, kartofler, små løg og urter. okse/torsk istedet for + 95 kr./55kr. | ||
Blodappelsinsorbet med hvid chokolade cremeux og verbena | ||
550 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
2023 Zárate Albariño, Albarino, Galicien | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
* 2023 Riesling, Gelber Sandstein, Weingut Scheuermann | ||
2022 Morgon, K. Descombes, Gamay, Beaujolais | ||
2023 Le Brin, Ch. Marie Plaisance Cotes de Bergerac Moelleux | ||
4-retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5-retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5-retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menuen skal bestilles af hele bordet | ||
Bemærk venligst, at selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille 4, 5 eller snacks og 5 retter, der bliver sammensat af vores dygtige kokke | ||
Der tages forbehold for daglige ændringer | ||
Alle retter har forretsstørrelse | ||
A la carte | ||
Snack | 65 kr. | |
Bikini toast med Iberico skinke og Vesterhavsost. | ||
Helleflynder | 125 kr. | |
Med citrus, tomater, rød basilikum og piment. | ||
Muslingebisque | 125 kr. | |
Med saltede kammuslinger, ærter, syltede grønne stikkelsbær, purløgs olie og brøndkarse. | ||
Vaffel | 125 kr. | |
Med creme fraiche, sikrogn og purløg. | ||
Hvide Asparges | 155 kr. | |
Med sauce Mousseline, håndpillede rejer og kørvel | ||
Stegt torsk | 225 kr. | |
Med sauteret spinat, kartoffel pure og hummersauce. | ||
Perlehøne | 195 kr. | |
Fricassé af perlehøne med grønne asparges, kartofler, små løg og urter. | ||
Grillet Rib-eye | 275 kr. | |
Med hjertesalat, ramsløg og bearnaise sauce | ||
Ost | 95 kr. | |
Comté og Hvid Dame med tomatmarmelade og knækbrød. | ||
Karamelliserede brioche | 90 kr. | |
Med tonkabønne is og saltkaramel sauce. | ||
Blodappelsinsorbet | 85 kr. | |
Blodappelsinsorbet med hvid chokolade cremeux og verbena. | ||
Oysters & Grill
Havets Frugter | ||
11 SERVERINGER | ||
( MIN. 2 PERSONER ) | ||
Udvalg af Østers, Friteret Østers m. sauce tartare | ||
- | ||
Vilde Argentinske Rejer, Pil-selv-rejer, Ceviche af Torsk & Crudité | ||
- | ||
Peruvianske Kammuslinger, Moules marinières, Friterede Blæksprutter, Vandmelon-feta salat & Pommes Frites | ||
435 ,- | ||
3 retters menu | ||
VÆLG HOVEDRET | ||
SERVERES MED POMMES FRITES & SALAT | ||
( MIN. 2 PERSONER ) | ||
Ceviche af Torsk, Pil-selv-rejer & Crudité | ||
- | ||
Moules frites / Havbars /Rørt oksetatar | ||
Falafel / Striploin / Rib-eye (+55 kr) | ||
- | ||
Chokolade & Vanilje Softis | ||
375 ,- | ||
Ved selskaber på 9 personer og derover, tilbyder vi vores 3 retters menu eller Havets Frugter. | ||
( Alle i selskabet bedes vælge samme menu ) | ||
À La Carte | ||
Østers | ||
Coutain villaise | 35,- pr. stk. | |
Roumegous Spéciale | 42,- pr. stk. | |
Friteret østers m. sauce tartare | 35,- pr. stk. | |
Sæsonens østers | 39,- pr. stk. | |
1/2 Dusin østers (2x Countain villaise, 2x Roumegous Spéciale, 2x Sæsonens østers) | 225,- | |
1/1 Dusin østers (4x Coutain villaise, 4x Roumegous Spéciale, 4x Sæsonens østers) | 425,- | |
Fisk og Skaldyr | ||
Pil-selv rejer, citronmayo, pr. 100g. | 65,- | |
Ceviche af Torsk, avokado, koriander, rødløg & chulpi | 95,- | |
Sardiner, citron & grillet brød | 65,- | |
Tuntatar, avocado, ponzu | 135,- | |
Friteret Rejer, chili mayo | 55,- | |
Friteret Blæksprutte, citron mayo | 95,- | |
Friteret Softshell krabbe, chili mayo | 135,- | |
Dansk Yellowtail Kingfish, ponzu, kosho & oliven oil | 95,- | |
Kammuslinger a la plancha m. chili & persille | 95,- | |
Krabbesalat, creme fraiche, purløg og grillet brød | 125,- | |
Moules Marinières, hvidvin & urter | 55,- | |
Jomfruhummer a la plancha | 95,- | |
Vilde Argentinske Rejer a la plancha m. persille & hvidløg | 95,- | |
Peruviansk Kammusling, grillet i skal m. ponzu | 110,- | |
Havets foretter (min. 2 personer): Pil-selv-rejer, ceviche, moules marinières & crudité | pr.pers 140,- | |
Hovedretter | ||
Alle hovedretter serveres med pommes frites & salat | ||
Moules Frites, hvidvin & urter | 185,- | |
Hel Grillet Havbars, salsa & urter | 215,- | |
Rørt Oksetatar, kapers, cornichoner, løg, chips & urter | 195,- | |
Grillet Rib-eye kornfodret 225g m. urtesmør | 295,- | |
Grillet Striploin kornfodret 180g m. urtesmør | 255,- | |
Falafel, romesco sauce, grillet peberfrugt & koriander creme | 185,- | |
Sides | ||
Tzatziki | 45,- | |
Grøn salat | 50,- | |
Pommes Frites | 50,- | |
Grillet Padron Pebre, revet pecorino & citron mayo | 50,- | |
Crudite af Grøntsager, friskostcreme & olivenolie | 50,- | |
Vandmelon-feta salat m. tomat & oliven | 75,- | |
Desserter | ||
Chokolade & Vanilje Softis | 65,- | |
Mangosorbet med kokosskum (vegansk) | 80,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Vækst
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Saltet Helleflynder med yuzu & stikkelsbær | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
~ | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Aften på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med yuzu & stikkelsbær | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
2023 Scheuermann, Gelber Sandstein Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | ||
2023 Patrick Sullivan, Chardonnay, Australien | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
VÆKST GRØN MENU | ||
3 retter | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Blomkål estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
400,- | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
2023 Cala Niuru, Frappato & Nero d´Avola, Sicilien | ||
~ | ||
Blomkål estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | ||
2016 Julineas, Gamay, Beaujolais | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
Sidste bestilling af 3 retters menu er 21:30 | ||
VÆKST MENU | ||
4 retter | ||
Saltet Helleflynder med yuzu & stikkelsbær | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
~ | ||
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
500,- | ||
En Aften på Vækst | ||
4 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med yuzu & stikkelsbær | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
2023 Scheuermann, Gelber Sandstein Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
2021 Poppelvej, Lille, Teroldego, Australien | ||
~ | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | ||
2023 Patrick Sullivan, Chardonnay, Australien | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
1000,- | ||
Sidste bestilling af 4 retters menu er 21:15 | ||
Når I er mere end 10 personer, serverer vi vores faste 3-retters menu. | ||
I bestemmer selv, om vi skal servere vores ´Vækst-menu´ eller ´Grøn menu´ for jer. | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Saltet Helleflynder med yuzu & stikkelsbær | 125,- | |
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | 125,- | |
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød | 135,- | |
HOVEDRET | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | 275,- | |
Blomkål estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | 225,- | |
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel | 345,- | |
DESSERT | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | 125,- | |
Llama
MENU | ||
A LA CARTE | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
Grillede padron pebre med lime & salt | 85,- | |
Croquetter med krabbe, kartoffel & jalapeño, serveres med avocado salsa | 115,- | |
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | 95,- | |
Tostada med tuntatar, avocado, rød chili & wasabi mayo | 115,- | |
Baja taco med torsk paneret i panko, arbol chili-mayo, kål & koriander | 105,- | |
Taco med braiseret okse, salsa de aguacate & pico de gallo | 105,- | |
Taco med stegte svampe, salsa verde & ananas pico de gallo | 95,- | |
Grillet oksespyd med aji panca & purløg | 95,- | |
Ceviche af helleflynder med tomat, rødløg, chulpi majs, mango & leche de tigre | 145,- | |
Aguachile med argentiske rejer, melon & jalapenõ | 145,- | |
Heirloom tomater med sesam salsa matcha, macadamia nød, sukkerærter & aji verde | 95,- | |
Friteret yuca med lime mayo | 80,- | |
Argentinske empanadas med majs & spinat serveret med salsa roja | 165,- | |
Torsk a la vera cruz serveret i bananblad med grillede tomater, pebre & aji amarillo | 245,- | |
Grillet kylling med grønne asparges & rocoto chili | 230,- | |
Grillet ribeye med grillet lime & Chimichurri | 275,- | |
DESSERT | ||
Kokossorbet med ananas kompot, passionsfrugt & mørk chokolade | 85,- | |
Churros med dulce de leche, mørk chokolade og vaniljeis | 110,- | |
MENU | ||
Serveres "family style" | ||
Ved selskaber på 9 personer og derover, tilbyder vi vores “Family Style” til deling | ||
Tostada med grønne ærter, mynte, queso fresco & shiso | ||
Taco med braiseret okse, salsa verde & pico de gallo | ||
Grillet oksespyd med aji panca & purløg | ||
• | ||
Ceviche af helleflynder med tomat, rødløg, chulpi majs, mango & leche de tigre | ||
Aguachile med argentiske rejer, melon & jalapeño | ||
•• | ||
Kylling med grillede grønne aparages & rocoto chili | ||
Friteret yuca med lime mayo | ||
Heirloom tomater med sesam salsa matcha, macadamia nød, sukkerærter & aji verde | ||
••• | ||
Kokos sorbet med ananas kompot, passionsfrugt & mørk chokolade | ||
450,- | ||
Ribeye i stedet for kylling / +65,- | ||
Churros i stedet for Kokos sorbet / +25,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Høst
HØST MENU | ||
3 RETTER | ||
Kammusling med agurk og peberrod ( + Kaviar 100,-) | ||
Kylling med morkler og brunet smør | ||
(Oksemørbrad +125,-) | ||
(Hummerhale +150,-) | ||
Rabarber med kardemomme og karamel | ||
400,- | ||
VINMENU | ||
3 GLAS | ||
Schmitt, Riesling, Mosel | ||
- | ||
Juliénas, Gamay, Beaujolais | ||
eller | ||
Crozes Hermitage, Syrah, Rhone | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
300,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
3 RETTER | ||
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
800,- | ||
- | ||
HØST MENU | ||
5 RETTER | ||
Kammusling med agurk og peberrod ( + Kaviar 100,-) | ||
- | ||
Torsk med broccoli og ørredrogn | ||
- | ||
Kartoffel med ærter og trøffel | ||
- | ||
Kylling med morkler og brunet smør | ||
(Oksemørbrad +125,-) | ||
(Hummerhale +150,-) | ||
- | ||
Rabarber med kardemomme og karamel | ||
500,- | ||
VINMENU | ||
5 GLAS | ||
Schmitt, Riesling, Mosel | ||
- | ||
Large Soif, Chenin Blanc, Loire | ||
- | ||
Arnaud Combier, Chardonnay, Bourgogne | ||
- | ||
Juliénas, Gamay, Beaujolais | ||
eller | ||
Crozes Hermitage, Syrah, Rhone | ||
- | ||
Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
400 kr. | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
5 RETTER | ||
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
1000,- | ||
- | ||
OST | ||
Gammel Knas | ||
fra Arla Unika | ||
med kvædekompot, trøffel og kastanje | ||
85,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se Jah Izakayas menu her.
Se Corsa Pizzas menu her.
Find restaurant og book bord her.