Høj kvalitet til lave priser hos Cofoco
Alle fortjener et godt måltid. Det har været den grundlæggende tanke bag Cofoco siden vi i 2004 slog dørene op til vores første restaurant. Ønsket har altid været, at Cofocos restauranter kunne favne alle behov og ønsker for stemning, mad og drikke, til en pris hvor alle kan være med.
Det var præmissen dengang, og det er det stadig i dag. Derfor tilbyder alle Cofocos restauranter menuer til budgetvenlige priser, og muligheden for selv at sammensætte 1-3 retter til under 200 kr. Alle dage - hele året rundt.
Selvom vores priser er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har skabt stærke samarbejder med lokale producenter og leverandører, hvor vi også løbende kvalitetstjekker de produkter og fødevarer vi får leveret, så vi altid kan servere mad af højeste kvalitet til de bedste priser.
Samtidig har vi et bæredygtigt koncept, hvor Cofoco er i konstant udvikling. Vi investerer derfor i bæredygtige løsninger som solenergi, økologi, økosystemer og aktivt træplantningsinitiativer på alle vores restauranter. Vi går op i social bæredygtighed i den 3. verden, grønne initativer og bekæmpelse af madspild.
Det gør vi, så vi kan blive ved med at glæde vores gæster med gode og måltider til bedre priser, god samvittighed og holde fast i vores oprindelige manifest, nemlig at Cofoco skal være for alle, også hvad angår prisen.
Se restauranterne menuer og priser herunder
Les Trois Cochons
| A la carte | ||
| Mindre retter | ||
| 2 slags oliven | 50,- | |
| Saltede macadamianødder & mandler | 50,- | |
| Østers med mignonette | 3 stk 145,- | 6 stk 265,- |
| Gougères med trøffelcreme & comté | 85,- | |
| Ansjoser med citron-mayonnaise & grillet surdejsbrød | 75,- | |
| Forretter | ||
| Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | 135,- | |
| Rillette af laks med kapers & dild | 135,- | |
| Tarte flambée med karamelliseret løg, ventreche bacon, frissé & kørvel | 110,- | |
| Grillede jomfruhummere med citron smør & grillet surdejsbrød | 180,- | |
| Tuntatar med avocado, sesamfrø, korinanderkarse & ponzusauce | 150,- | |
| Større retter | ||
| Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & persille | 195,- | |
| Stegt torsk med muslinge fumé, ørredrogn, purløg, kartofler & persille | 250,- | |
| Peber bøf af ribeye med pommes frites & madagaskarpebersauce | 295,- | |
| Steak frites grillet ribeye med pommes frites & bearnaisesauce | 295,- | |
| Rørt tatar med grøn salat og pommes frites | 195,- | |
| Confiteret andelår med kartoffel kompot, endive, appelsin & portvinssauce | 225,- | |
| Vol-au-vent med stegte svampe, persille & harticot verts | 195,- | |
| Sides | ||
| Pommes frites med dijonnaise | 50,- | |
| Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
| Desserter | ||
| Creme brulée med kirsebær sorbet | 95,- | |
| Profiteroles med vaniljeis & chokolade | 95,- | |
| Comté med kvædekompot & grillet surdejsbrød | 85,- | |
| Macarons | 55,- | |
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser | ||
| Family style menu | ||
| Skal bestilles af hele bordet | ||
| Bemærk venligst, at selskaber på over 8 personer får serveret Family Style menuen. | ||
| Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | ||
| Gougères med trøffelcreme & comté | ||
| ~ | ||
| Rillette af laks med kapers & dild | ||
| Tarte flambée med karamelliseret løg, ventreche bacon, frissé & kørvel | ||
| ~ | ||
| Vælg hovedret: | ||
| Moules frites / Rørt tatar / Confiteret andelår | ||
| Torsk (+95,-) / Ribeye (+95,-) | ||
| serveres med pommes frites | ||
| ~ | ||
| Creme brulée med kirsebær sorbet | ||
| 395,- per person | ||
| Menuen serveres også vegetarisk | ||
Spuntino
| Spuntino menu 350,- | ||
| Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
| ( min. 2 personer) | ||
| Karaffelvin, øl & vand ad libitum i 2 timer for 215,- pr. person | ||
| Selskaber over 11 personer får serveret en særlig family style menu med alle antipasti, kokkens udvalg af pizza & secondo samt dessert for 365,- pr. person | ||
| SNACKS | ||
| Olive Marinate | 55 kr. | |
| Parmigiano Reggiano modnet i 24 måneder | 55 kr. | |
| Prosciutto lufttørret skinke | 65 kr. | |
| ANTIPASTI | ||
| Burrata med olivenolie og sort peber | 95 kr. | |
| Melanzana grillet aubergine med tomater, basilikum og pinjekerner | 55 kr. | |
| Bruschetta svampe, mascarpone og gremolata | 75 kr. | |
| Arancini med citron, timian og artiskokcreme | 65 kr. | |
| Vitello Tonnato kalvekød med tunsauce, kapers og persille | 115 kr. | |
| PIZZA | ||
| Pizza Margherita tomatsauce, bøffelmozzarella og basilikum | 100 kr. | |
| Pizza Patate mascarpone, kartoffel, pancetta, parmesan og rosmarin | 145 kr. | |
| Pizza Parma bøffelmozzarella, parmaskinke, tomater og rucola | 145 kr. | |
| Pizza Piccante tomatsauce, salame piccante, bøffelmozzarella, chili og basilikum | 145 kr. | |
| Pizza Funghi mascarpone, taleggio, portobello svampe og parmesan | 145 kr. | |
| PASTA | ||
| Rigatoni med tomat og vodkasauce, burrata, chili og basilikum | 175 kr. | |
| Ravioli ricotta og spinat, brunet smør, citron, parmesan, valnødder og salvie | 175 kr. | |
| SECONDO | ||
| Merluzzo stegt torsk, kartofler, brunet smør, kapers, løg, persille og citron | 195 kr. | |
| Porchetta grisebryst rullet med urter, rucola, citron og rosmarin | 195 kr. | |
| DOLCE | ||
| Limone citron sorbet | 75 kr. | |
| Tiramisu den klassiske | 85 kr. | |
| Gelato vaniljeis med amarena kirsebær | 75 kr. | |
| Affogato vaniljeis med et shot espresso | 75 kr. | |
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Scarpetta Rantzausgade
| MENU vælg tre retter - antipasti - pasta/pizza - dolce 275kr. | ||
| Merluzzo eller Manzo som hovedret +75 kr | ||
| Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi vores selskabsmenuer - se under "selskaber" | ||
| Karaffelvin. fadøl og vand ad libitum i 2 timer pr. person 215 kr. | ||
| SNACKS | ||
| Olive - marinerede oliven & umodne ferskner | 40 | |
| Noccioline - saltede & røgede mandler | 40 | |
| ANTIPASTI | ||
| Zucca – bagt græskar med ricotta, græskarkerner, salvie & chili | 95 | |
| Burratta – med friteret aubergine, rucola, tomatsauce, basilikum & citron | 125 | |
| Arancini di tartufi - sprøde risotto kugler med trøffel & parmesan | 95 | |
| Bruschetta - med kantareller, østershatte, mascarpone, purløg & citron | 115 | |
| Tatare – kalvetatar med bagte tomater, parmesan, chili & citron | 110 | |
| PIZZE | ||
| Margherita – Tomat, bøffelmozzarella & basilikum | 115 | |
| Salame Piccante – Tomat, bøffelmozzarella, spicy salami & basilikum | 140 | |
| Funghi – mascarpone, svampe, parmesan, rødløg & gremolata | 140 | |
| Patate – mascarpone, kartoffel, scarmorza, rucola & rosmarin | 130 | |
| ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
| PASTA | ||
| Pappardelle - med cremet hummerbisque, grillet hummerhale & chili | 195 | |
| Ravioli di Porcini – med karl johan, portobello, ricotta & gremolata | 175 | |
| Campanelle – med salsiccia, broccoli, parmesan & frisk chili | 175 | |
| SECONDO | ||
| Manzo – grillet ribeye med polenta, trøffel marsala sauce & palmekål | 255 | |
| Merluzzo – stegt torsk med muslingebisque, kartoffelpuré, ørredrogn, broccoli & fennikel | 255 | |
| DOLCI | ||
| Limone - citrontærte med marengs | 75 | |
| Tiramisu - savoiardi med kaffe, cognac, mascarpone & kakao | 75 | |
| Gelato di mandorle – mandel is med vanilje panna cotta, brombær & kirsebær | 75 | |
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Restaurant Cofoco
| Snacks og Bobler | ||
| Toast med trøffelcreme, Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
| Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Cremant, Bourgogne | ||
| 135 kr. | ||
| 4-retters menu | ||
| Ballotine af laks med agurk, peberrodssauce, rugbrød og urter | ||
| Muslingebisque med kammusling, grønne æbler og dild | ||
| Grillet andebryst med dehydreret rødbede, selleri, brombær og andesauce. Eller Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr | ||
| Æblesorbet med vanilje/yuzu creme og citronverbena | ||
| 400 kr. | ||
| 5-retters menu | ||
| Ballotine af laks med agurk, peberrodssauce, rugbrød og urter | ||
| Muslingebisque med kammusling, grønne æbler og dild | ||
| Vaffel med østershatte, kantareller, trompethatte, kørvel og purløg | ||
| Grillet andebryst med dehydreret rødbede, selleri, brombær og andesauce. Eller Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr | ||
| Æblesorbet med vanilje/yuzu creme og citronverbena | ||
| 500 kr. | ||
| Snacks & 5-retters menu | ||
| Toast med trøffelcreme, Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
| Ballotine af laks med agurk, peberrodssauce, rugbrød og urter | ||
| Muslingebisque med kammusling, grønne æbler og dild | ||
| Vaffel med østershatte, kantareller, trompethatte, kørvel og purløg | ||
| Grillet andebryst med dehydreret rødbede, selleri, brombær og andesauce. Eller Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr | ||
| Æblesorbet med vanilje/yuzu creme og citronverbena | ||
| 550 kr. | ||
| Vinmenu | ||
| ** 2020 Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
| 2023 Poil de Lievre, Chenin Blanc, Loire | ||
| NV Domaine Goepp, Riesling, Alsace | ||
| * 2023, Lluerna, Xarel-lo, Penedès | ||
| 2023 SP68, Occhipinti, Frapatto & Nero d’Avola, Sicilia | ||
| 2022 Château du mont, Sauvignon blanc & Semillon, Bordeaux | ||
| 4-retters vinmenu 325 kr. | ||
| * 5-retters vinmenu 390 kr. | ||
| ** Snacks & 5-retters vinmenu 445 kr. | ||
| Juice menu 140/160/180 kr. | ||
| Menuen skal bestilles af hele bordet | ||
| Bemærk venligst, at selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille 4, 5 eller snacks og 5 retter, der bliver sammensat af vores dygtige kokke | ||
| Der tages forbehold for daglige ændringer | ||
| Alle retter har forretstørrelse | ||
| A la carte | ||
| Snack | 65 kr. | |
| Toast med trøffelcreme, Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
| Ballotine af laks | 125 kr. | |
| Med agurk, peberrodssauce, rugbrød og urter | ||
| Muslingebisque | 125 kr. | |
| Med kammusling, grønne æbler og dild | ||
| Vaffel | 125 kr. | |
| Med østershatte, kantareller, trompethatte, kørvel og purløg | ||
| Rösti | 155 kr. | |
| Med selleri, hasselnød, grillet kål og vintertrøffel | ||
| Stegt torsk | 225 kr. | |
| Med spinat, kartoffelpuré, grønkål, blanquette saucce, ørredrogn og purløg | ||
| Grillet andebryst | 195 kr. | |
| Med dehydreret rødbede, selleri, brombær og andesauce | ||
| Grillet rib-eye | 275 kr. | |
| Med karamelliseret løgkompot, syltede perleløg, palmekål og rødvinssauce | ||
| Ost | 95 kr. | |
| Rugbrød med abrikoskompot og Tête de Moine | ||
| Chokoladebrownie | 90 kr. | |
| Med brunet smør-is og solbær | ||
| Æblesorbet | 85 kr. | |
| Med vanilje/yuzu creme og citronverbena | ||
Oysters & Grill
| Havets Frugter | ||
| 11 SERVERINGER | ||
| ( MIN. 2 PERSONER ) | ||
| Udvalg af Østers, | ||
| Friteret Østers m. sauce tartare, | ||
| Pil-Selv-Rejer | ||
| Ceviche af Rejer, | ||
| Ceviche af Torsk, | ||
| Crudité | ||
| - | ||
| Peruvianske Kammuslinger, | ||
| Moules Marinières, | ||
| Friterede Blæksprutter, | ||
| Vandmelon-feta salat, | ||
| Pommes Frites | ||
| 435 ,- per person | ||
| 3 retters menu | ||
| VÆLG HOVEDRET | ||
| SERVERES MED POMMES FRITES & SALAT | ||
| ( MIN. 2 PERSONER ) | ||
| Ceviche af Torsk, | ||
| Pil-Selv-Rejer, | ||
| Crudité | ||
| - | ||
| Moules frites / Havbars /Rørt oksetatar | ||
| Sprød Aubergine / Grillet Dansk Yellowtail Kingfish Krave / Rib-eye (+75 kr) | ||
| - | ||
| Karamel & Chokolade Softice | ||
| 375 ,- per person | ||
| Ved selskaber på 9 personer og derover, tilbyder vi vores 3 retters menu eller Havets Frugter. | ||
| ( Alle i selskabet bedes vælge samme menu ) | ||
| À La Carte | ||
| Østers | ||
| Coutain villaise | 35,- pr. stk. | |
| Roumegous Spéciale | 42,- pr. stk. | |
| Friteret østers m. sauce tartare | 35,- pr. stk. | |
| Sæsonens østers | 45,- pr. stk. | |
| 1/2 Dusin østers (2x Countain villaise, 2x Roumegous Spéciale, 2x Sæsonens østers) | 225,- | |
| 1/1 Dusin østers (4x Coutain villaise, 4x Roumegous Spéciale, 4x Sæsonens østers) | 425,- | |
| Fisk og Skaldyr | ||
| Pil-Selv-Rejer, citron mayonaise | 65,- | |
| Ceviche af Torsk, m.avokado, koriander, rødløg & chulpi | 95,- | |
| Ceviche af Rejer, m.grillet ananas, grøn chili og shiso | 95,- | |
| Sardiner, citron mayonaise & grillet brød | 65,- | |
| Tuntatar, m.avocado, ponzu | 135,- | |
| Laksetatar m. dild og kørvel | 125,- | |
| Friteret Rejer, chili mayonaise | 65,- | |
| Friteret Blæksprutte, citron mayonaise | 95,- | |
| Friteret Softshell krabbe, chili mayonaise | 135,- | |
| Ølpaneret havtaskekæbe m. sauce tartare | 95,- | |
| Dansk Yellowtail Kingfish, m.ponzu, kosho & oliven oil | 95,- | |
| Kammuslinger a la plancha m.chili & persille | 95,- | |
| Krabbesalat, m.creme fraiche, purløg og grillet brød | 125,- | |
| Jomfruhummer a la plancha | 145,- | |
| Argentinske Rejer, m. chili sauce | 125,- | |
| Peruviansk Kammusling, grillet i skal m.ponzu | 110,- | |
| Havets forretter (min. 2 personer): Pil-selv-rejer, ceviche af torsk, ceviche af rejer, moules marinières & crudité | pr.pers 155,- | |
| Hovedretter | ||
| _Alle hovedretter serveres med pommes frites & salat_ | ||
| Moules Frites, hvidvin & urter | 185,- | |
| Hel Grillet Havbars, salsa & urter | 215,- | |
| Grillet Dansk Yellowtail Krave m. ponzu | 195,- | |
| Rørt Oksetatar, kapers, cornichoner, løg, chips & urter | 195,- | |
| Grillet Rib-eye kornfodret 225g m. urtesmør | 295,- | |
| Sprød Aubergine m. grillet pebersauce,feta & mynte | 185,- | |
| Sides | ||
| Tzatziki | 45,- | |
| Grøn salat | 50,- | |
| Pommes Frites | 50,- | |
| Crudite af grøntsager, friskostcreme & olivenolie | 50,- | |
| Vandmelon-feta salat m. tomat & oliven | 75,- | |
| Desserter | ||
| Karamel og chokolade med karamelsauce Softice | 65,- | |
| Ananas Sorbet m. Kokoscreme (vegansk) | 90,- | |
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Vækst
| VÆKST MENU | ||
| 3 retter | ||
| Saltet Kammusling med jordskok & estragon | ||
| Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
| ~ | ||
| Torsk med grønkål, dild & beurre blanc | ||
| eller | ||
| Grillet Oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| ~ | ||
| Kirsebærsorbet med birkebark creme, salt karamel & mandel crumble | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
| 400,- | ||
| En Aften på Vækst | ||
| 3 retter | ||
| NV Crément de Bourgogne, France | ||
| eller | ||
| NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
| Saltet Kammusling med jordskok & estragon | ||
| Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
| 2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
| ~ | ||
| Torsk med grønkål, dild & beurre blanc | ||
| 2023 Macon Vinzelles, Chardonnay, Bourgogne | ||
| eller | ||
| Grillet Oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| 2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
| ~ | ||
| Kirsebærsorbet med birkebark creme, salt karamel & mandel crumble | ||
| 2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
| 2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
| ~ | ||
| Kaffe, te & petit four | ||
| Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
| 800,- | ||
| VÆKST MENU | ||
| 4 retter | ||
| Saltet Kammusling med jordskok & estragon | ||
| Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
| ~ | ||
| Tatar af okse med purløg, tomat & kartoffel chips | ||
| ~ | ||
| Torsk med grønkål, dild & beurre blanc | ||
| eller | ||
| Grillet Oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| ~ | ||
| Kirsebærsorbet med birkebark creme, salt karamel & mandel crumble | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
| 500,- | ||
| En Aften på Vækst | ||
| 4 retter | ||
| NV Crément de Bourgogne, France | ||
| eller | ||
| NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
| Saltet Kammusling med jordskok & estragon | ||
| Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
| 2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
| ~ | ||
| Tatar af okse med purløg, tomat & kartoffel chips | ||
| 2024 Cala Niuru, Frappato & Nero D´Avola, Sicily | ||
| ~ | ||
| Torsk med grønkål, dild & beurre blanc | ||
| 2023 Macon Vinzelles, Chardonnay, Bourgogne | ||
| eller | ||
| Grillet Oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| 2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
| ~ | ||
| Kirsebærsorbet med birkebark creme, salt karamel & mandel crumble | ||
| 2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
| 2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
| ~ | ||
| Kaffe, te & petit four | ||
| Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
| 1000,- | ||
| Når I er mere end 7 personer, serverer vi vores faste 3-retters menu. | ||
| I bestemmer selv, om vi skal servere vores ´Vækst-menu´ eller ´Grøn menu´ for jer. | ||
| Á LA CARTE | ||
| FORRET | ||
| Saltet Kammusling med jordskok & estragon | 125,- | |
| Bagt Kål med Havgus sauce, hasselnød & trøffel | 125,- | |
| Tatar af okse med purløg, tomat & kartoffel chips | 135,- | |
| Rødbeder fra Kieselgården med purløg & ristet rugbrød | 135,- | |
| HOVEDRET | ||
| Torsk med grønkål, dild & beurre blanc | 275,- | |
| Stegt Blomkål med ramsløg & karl johan | 225,- | |
| Grillet Oksemørbrad med selleri & trøffel | 345,- | |
| DESSERT | ||
| Kirsebærsorbet med birkebark creme, salt karamel & mandel crumble | 95,- | |
| OST | ||
| 3 Arla Unika oste stikkelsbær & knækbrød + 30,- | 125,- | |
Llama
| MENU | ||
| A LA CARTE | ||
| Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
| Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
| Grillede padron pebre med lime & salt | 85,- | |
| Croquetter med jamon iberico, kartoffel & manchego, serveres med spicy mayo | 115,- | |
| Tostada med tomat, avocado & queso fresco | 95,- | |
| Tostada med krabbe, avocado, rød chili & chilli mayo | 115,- | |
| Baja taco med friteret torsk, arbol chili-mayo, kål & koriander | 105,- | |
| Taco al adobo, braisseret gris, salsa aguacate & ananas pico de gallo | 105,- | |
| Taco med grillet sød kartoffel, lime, queso fresco & pico de gallo | 95,- | |
| Grillet oksespyd med aji panca & purløg | 95,- | |
| Ceviche af torsk med mango, rødløg, chulpi majs, & grøn leche de tigre | 145,- | |
| Tun tiradito med, ponzu, pico de gallo & spicy mayo | 145,- | |
| Tomat & vandmelon salat med peruviansk chili-lime dressing & macadamia nødder | 95,- | |
| Friteret yuca med lime mayo | 80,- | |
| Argentinske empanadas med majs & spinat serveret med salsa roja | 165,- | |
| Hummerhale serveret i bananblad med grillede tomater, ananas & chipotle | 275,- | |
| Grillet kylling med mojo verde, hjertesalat, springløg & aji verde | 235,- | |
| Grillet argentinsk ribeye med Chimichurri | 275,- | |
| DESSERT | ||
| Kokossorbet med ananas salsa, passionsfrugt & frisk mynte | 85,- | |
| Churros med dulce de leche, mørk chokolade og vaniljeis | 110,- | |
| MENU | ||
| Serveres "family style" | ||
| Ved selskaber på 9 personer og derover, tilbyder vi vores “Family Style” til deling | ||
| Tostada med tomat salsa, avocado & queso fresco | ||
| Taco al adobo, braisseret gris med salsa aguacate & ananas pico de gallo | ||
| Grillet oksespyd med aji panca & purløg | ||
| • | ||
| Ceviche af torsk med mango, rødløg, chulpi majs, & grøn leche de tigre | ||
| Tun tiradito med ponzu & pico de gallo | ||
| •• | ||
| Grillet kylling med hjertesalat, springløg & aji verde | ||
| Friteret yuca med lime mayo | ||
| Tomat & vandmelon salat med peruviansk chili-lime dressing & macadamia nødder | ||
| ••• | ||
| Kokossorbet med ananas salsa, passionsfrugt & frisk mynte | ||
| 450,- | ||
| Ribeye i stedet for kylling / +75,- | ||
| Hummer i stedet for kylling / +75,- | ||
| Churros i stedet for Kokos sorbet / +25,- | ||
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Høst
| HØST MENU | ||
| 3 RETTER | ||
| Kammusling med jordskokker og hasselnødder ( + Kaviar 100,-) | ||
| Farseret kylling med kirsebær og Karl Johan svampe | ||
| eller | ||
| Oksemørbrad med madagascar peber og kirsebær +125,- | ||
| eller | ||
| Grillet hummerhale med kartofler og hummerfløde +150,- | ||
| Pære med kardemomme og karamel | ||
| 450,- | ||
| VINMENU | ||
| 3 GLAS | ||
| Cuvée Camille, Chardonnay, Bourgogne | ||
| - | ||
| Cheverny Rouge, Gamay & Pinot Noir, Loire | ||
| eller | ||
| Crozes Hermitage, Syrah, Rhone | ||
| eller | ||
| Mâcon-Village, Chardonnay, Bourgogne | ||
| - | ||
| Cuvée Prestige, Semillion, Saussignac | ||
| 350,- | ||
| EN AFTEN PÅ HØST | ||
| 3 RETTER | ||
| Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
| 900,- | ||
| - | ||
| HØST MENU | ||
| 5 RETTER | ||
| Kammusling med jordskokker og hasselnødder ( + Kaviar 100,-) | ||
| - | ||
| Let bagt torsk med blomkål og lufttørret skinke | ||
| - | ||
| Saltbagt selleri med sprødt brød og vintertrøffel | ||
| - | ||
| Farseret kylling med kirsebær og Karl Johan svampe | ||
| eller | ||
| Oksemørbrad med madagascar peber og kirsebær +125,- | ||
| eller | ||
| Grillet hummerhale med kartofler og hummerfløde +150,- | ||
| - | ||
| Pære med kardemomme og karamel | ||
| 550,- | ||
| VINMENU | ||
| 5 GLAS | ||
| Cuvée Camille, Chardonnay, Bourgogne | ||
| - | ||
| Tempus Vivendi, Albariño, Rias Biaxas | ||
| - | ||
| Posca Bianca, Malvasia blend, Emilia-Romagna | ||
| - | ||
| Cheverny Rouge, Gamay & Pinot Noir, Loire | ||
| eller | ||
| Crozes Hermitage, Syrah, Rhone | ||
| eller | ||
| Mâcon-Village, Chardonnay, Bourgogne | ||
| - | ||
| Cuvée Prestige, Semillion, Saussignac | ||
| 450 kr. | ||
| EN AFTEN PÅ HØST | ||
| 5 RETTER | ||
| Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
| 1100,- | ||
| - | ||
| OST | ||
| Gammel Knas | ||
| fra Arla Unika | ||
| med kvædekompot, trøffel og kastanje | ||
| 85,- | ||
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se Jah Izakayas menu her.
Se Corsa Pizzas menu her.
Find restaurant og book bord her.