Høj kvalitet til lave priser hos Cofoco
Alle fortjener et godt måltid. Det har været den grundlæggende tanke bag Cofoco siden vi i 2004 slog dørene op til vores første restaurant. Ønsket har altid været, at Cofocos restauranter kunne favne alle behov og ønsker for stemning, mad og drikke, til en pris hvor alle kan være med.
Det var præmissen dengang, og det er det stadig i dag. Derfor tilbyder alle Cofocos restauranter menuer til budgetvenlige priser, og muligheden for selv at sammensætte 1-3 retter til under 200 kr. Alle dage - hele året rundt.
Selvom vores priser er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har skabt stærke samarbejder med lokale producenter og leverandører, hvor vi også løbende kvalitetstjekker de produkter og fødevarer vi får leveret, så vi altid kan servere mad af højeste kvalitet til de bedste priser.
Samtidig har vi et bæredygtigt koncept, hvor Cofoco er i konstant udvikling. Vi investerer derfor i bæredygtige løsninger som solenergi, økologi, økosystemer og aktivt træplantningsinitiativer på alle vores restauranter. Vi går op i social bæredygtighed i den 3. verden, grønne initativer og bekæmpelse af madspild.
Det gør vi, så vi kan blive ved med at glæde vores gæster med gode og måltider til bedre priser, god samvittighed og holde fast i vores oprindelige manifest, nemlig at Cofoco skal være for alle, også hvad angår prisen.
Se restauranterne menuer og priser herunder
Les Trois Cochons
Family style menu | ||
Skal bestilles af hele bordet | ||
Bemærk venligst, at selskaber på over 8 personer får serveret Family Style menuen. | ||
Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | ||
Gougères med trøffelcreme & comté | ||
~ | ||
Laksetatar med sprød kartoffel, mayonnaise & urte salat | ||
Radicchio salat med grillet & syltet radicchio, castel franco, gedeost, valnødder & citron | ||
~ | ||
Coq au vin med kylling, perleløg, baby gulerødder, bøgehatte, kartoffelmos & rødvinssauce | ||
~ | ||
Profiteroles med vaniljeis & chokolade | ||
395,- per person | ||
Menuen serveres også vegetarisk | ||
A la carte | ||
Mindre retter | ||
2 slags oliven | 50,- | |
Saltede macadamianødder & mandler | 50,- | |
Østers med mignonette | 3 stk 145,- | 6 stk 265,- |
Gougères med trøffelcreme & comté | 110,- | |
Ansjoser med citron-mayonnaise & grillet surdejsbrød | 75,- | |
Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | 165,- | |
Forretter | ||
Radicchio salat med grillet & syltet radicchio, castel franco, gedeost, valnødder & blodappelsin | 110,- | |
Grillede jomfruhummere med citron smør & grillet surdejsbrød | 180,- | |
Laksetatar med sprød kartoffel, mayonnaise & urte salat | 150,- | |
Tuntatar med avocado, sesamfrø, korinanderkarse & ponzusauce | 150,- | |
Større retter | ||
Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & persille | 195,- | |
Dampet helleflynder med blåmuslinger, sortkål, porre, purløg & blanquette sauce | 235,- | |
Peber bøf grillet oksemørbrad med pommes frites & madagaskarpebersauce | 275,- | |
Steak frites grillet ribeye med pommes frites & bearnaisesauce | 295,- | |
Rørt tatar med grøn salat og pommes frites | 195,- | |
Vol-au-vent med sauce aromatic, kantareller, haricots verts, kartofler & babygulerødder | 195,- | |
Coq au vin med kylling, perleløg, baby gulerødder, bøgehatte, kartoffelmos & rødvinssauce | 220,- | |
Plateau de fruits de mer et légumes (nok til 2 pers) Østers, hummer, jomfruhummer, rejer, krabbeklør, blåmuslinger, blinis med sikrom, grøntsags-crudité & grillet surdejsbrød | 995,- | |
Vi anbefaler at forudbestille vores skaldyrsfad | ||
Sides | ||
Pommes frites med dijonnaise | 50,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
Radicchio salat med grillet & syltet radicchio, castel franco, valnødder & blodappelsin | 75,- | |
Desserter | ||
Chokolademousse med appelsinkompot & chokolade nibs | 95,- | |
Profiteroles med vaniljeis & chokolade | 95,- | |
Comté med kvædekompot & grillet surdejsbrød | 85,- | |
Macarons | 55,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser |
Spuntino
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
( min. 2 personer) | ||
Karaffelvin, øl & vand ad libitum i 2 timer for 215,- pr. person | ||
Selskaber over 11 personer får serveret en særlig family style menu med alle antipasti, kokkens udvalg af pizza & secondo samt dessert for 365,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Marinerede oliven | 45 kr. | |
Parmesan, modnet i min. 24 måneder | 45 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata med olivenolie og sort peber | 95 kr. | |
Finocchiona fennikel salami | 75 kr. | |
Romesca cremede grillede peberfrugter med pinjekerner, pecorino og basilikum | 75 kr. | |
Arancini med citron, chili, græskar og salvie | 65 kr. | |
Crostini med baccala og mascarpone med syltede kapersskud | 95 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, pancetta, parmesan, rosmarin og rucola | 145 kr. | |
Pizza Parma bøffelmozzarella, friske tomater, rucola og parmaskinke | 145 kr. | |
Pizza Piccante tomat, bøffelmozzarella, salami picante, chili og basilikum | 145 kr. | |
Pizza Tartufo mascarpone, østershatte, champignoner, trøffel og gremolata | 135 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni med tomat, vodka sauce, chili, basilikum og burrata | 165 kr. | |
Orecchiette med salsiccia, cime di rapa og chili | 185 kr. | |
SECONDO | ||
Vitello rosastegt kalvekød med svampe, marsala, mascarpone og gremolata | 195 kr. | |
Merluzzo stegt torsk med kartofler, persillepesto og citron | 195 kr. | |
DOLCE | ||
Sorbetto blodappelsin sorbet | 75 kr. | |
Tiramisu den klassiske | 75 kr. | |
Affogato vaniljeis med espresso | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Scarpetta Rantzausgade
MENU CLASSICO vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 300kr. | ||
MENU DI PIZZE vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 275 kr. | ||
Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi selskabsmenuerne - se under "selskaber" | ||
Karaffelvin. fadøl og vand ad libitum i 2 timerpr. person 215 kr. | ||
SNACKS | ||
Olive - marinerede oliven | 40 | |
Noccioline - saltede nødder | 40 | |
ANTIPASTI | ||
Baccala - med grillet brød og kapers | 115 | |
Burrata - med tomater, olivenolie og grillet brød | 125 | |
Arancini - sprøde risottokugler med salsa romana | 95 | |
Zuppa - jomfruhummersuppe med fennikel og soufflé af torsk | 115 | |
Bruschetta - grillet brød med kalvetartar og parmesan | 115 | |
PIZZE | ||
Margherita - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 115 | |
Salame Piccante - tomat, bøffelmozzarella, salami og basilikum | 140 | |
Prosciutto - tomat, bøffelmozzarella, prosciutto og rucola | 140 | |
Patate - mascarpone, kartoffel, pancetta og rosmarin | 130 | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
Gamberetti - tagliatelle med vilde rejer, tomater, chili og persille | 175 | |
Ravioli - med svampe, ricotta, trøffel og persille | 175 | |
Gnocchi – med salsiccia, rosmarin, porre og pistacie | 165 | |
SECONDO | ||
Manzo - braiseret okse med cremet polenta og gremolata | 225 | |
Merluzzo - stegt torsk med kartoffelpure, sortkål, persille og spinat | 195 | |
DOLCI | ||
Limone - citrontærte med marengs | 75 | |
Tiramisu - savoiardi med kaffe, cognac, mascarpone og kakao | 75 | |
Panna cotta - med chokolade, blodappelsinsorbet og cantucinni | 75 | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Restaurant Cofoco
Snacks og Bobler | ||
Grougeres med trøffel creme, iberico skinke og vesterhavsost | ||
Cremant de Bourgogne, Arnaud C. Cremant, Bourgogne | ||
135 kr. | ||
4-retters menu | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og sauce nage el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
Æblesorbet med æblekompot, marengs og crumble | ||
390 kr. | ||
5-retters menu | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel med creme fraiche, helt rogn og rød karse | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og sauce nage el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
Æblesorbet med æblekompot, marengs og crumble | ||
450 kr. | ||
Snacks & 5-retters menu | ||
Grougeres med trøffel creme, iberico skinke og vesterhavsost | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel med creme fraiche, helt rogn og rød karse | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og sauce nage el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
Æblesorbet med, æblekompot, marengs og crumble | ||
500 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Cremant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
2023 Blanc Sain, Chardonnay | ||
* 2022 Ker Ma, Complementerre | ||
2022 Morgon, K. Descombes, Gamay, Beaujolais | ||
2023 Le Brin, Ch. Marie Plaisance Cotes de Bergerac Moelleux | ||
4-retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5-retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5-retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menu skal bestilles af hele bordet | ||
Bemærk venligst, at selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille 4, 5 eller snacks og 5 retter, der bliver sammensat af vores dygtige kokke | ||
Der tages forbehold for daglige ændringer | ||
Alle retter har forretsstørrelse | ||
A la carte | ||
Snack | 65 kr. | |
Grougeres med trøffel creme, iberico skinke og vesterhavsost | ||
Havbars | 125 kr. | |
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque | 125 kr. | |
Med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel | 125 kr. | |
Med creme fraiche, helt rogn og rød karse | ||
Stegte svampe | 175 kr. | |
Med østershatte, trompethatte, frisée salat, croutoner og konfiteret æggeblomme | ||
Torsk | 195 kr. | |
Med rosenkål, kartoffelpure, mandler, persille og muslingesauce | ||
Unghane | 165 kr. | |
Med gulerødder, persillerod, løg, urter og sauce nage | ||
Oksemørbrad | 255 kr. | |
Med karamelliserede løg, grillet kål, ramsløgskapers og rødvinssauce | ||
Ost | 95 kr. | |
Comte og Hvid Dame med tomatmarmelade | ||
Karamelliserede brioche | 90 kr. | |
Med vaniljeis og chokolade sauce | ||
Æblesorbet | 85 kr. | |
Æblekompot, marengs og crumble | ||
Oysters & Grill
Havets Frugter | ||
11 SERVERINGER | ||
( MIN. 2 PERSONER ) | ||
Udvalg af Østers, Friteret Østers m. sauce tartare | ||
- | ||
Vilde Argentinske Rejer, Pil-selv-rejer, Ceviche af Torsk & Crudité | ||
- | ||
Peruvianske Kammuslinger, Moules marinières, Friterede Blæksprutter, Vandmelon-feta salat & Pommes Frites | ||
435 ,- | ||
3 retters menu | ||
VÆLG HOVEDRET | ||
SERVERES MED POMMES FRITES & SALAT | ||
( MIN. 2 PERSONER ) | ||
Ceviche af Torsk, Pil-selv-rejer & Crudité | ||
- | ||
Moules frites / Havbars /Rørt oksetatar | ||
Falafel / Striploin / Rib-eye (+55 kr) | ||
- | ||
Chokolade & Vanilje Softis | ||
375 ,- | ||
Bemærk venligst at selskaber på 9 personer eller mere skal forudbestille enten 3 retters menu eller Havets Frugter | ||
( Alle i selskabet bedes vælge samme menu ) | ||
À La Carte | ||
Østers | ||
Coutain villaise | 35,- pr. stk. | |
Roumegous Spéciale | 42,- pr. stk. | |
Friteret østers m. sauce tartare | 35,- pr. stk. | |
Sæsonens østers | 39,- pr. stk. | |
1/2 Dusin østers (2x Countain villaise, 2x Roumegous Spéciale, 2x Sæsonens østers) | 225,- | |
1/1 Dusin østers (4x Coutain villaise, 4x Roumegous Spéciale, 4x Sæsonens østers) | 425,- | |
Fisk og Skaldyr | ||
Pil-selv rejer, citronmayo, pr. 100g. | 65,- | |
Ceviche af Torsk, avokado, koriander, rødløg & chulpi | 95,- | |
Sardiner, citron & grillet brød | 65,- | |
Tuntatar, avocado, ponzu | 135,- | |
Friteret Rejer, chili mayo | 55,- | |
Friteret Blæksprutte, citron mayo | 95,- | |
Friteret Softshell krabbe, chili mayo | 135,- | |
Dansk Yellowtail Kingfish, ponzu, kosho & oliven oil | 95,- | |
Kammuslinger a la plancha m. chili & persille | 95,- | |
Krabbesalat, creme fraiche, purløg og grillet brød | 125,- | |
Moules Marinières, hvidvin & urter | 55,- | |
Jomfruhummer a la plancha | 95,- | |
Vilde Argentinske Rejer a la plancha m. persille & hvidløg | 95,- | |
Peruviansk Kammusling, grillet i skal m. ponzu | 110,- | |
Havets foretter (min. 2 personer): Pil-selv-rejer, ceviche, moules marinières & crudité | pr.pers 140,- | |
Hovedretter | ||
Alle hovedretter serveres med pommes frites & salat | ||
Moules Frites, hvidvin & urter | 185,- | |
Hel Grillet Havbars, salsa & urter | 215,- | |
Rørt Oksetatar, kapers, cornichoner, løg, chips & urter | 195,- | |
Grillet Rib-eye kornfodret 225g m. urtesmør | 295,- | |
Grillet Striploin kornfodret 180g m. urtesmør | 255,- | |
Falafel, romesco sauce, grillet peberfrugt & koriander creme | 185,- | |
Sides | ||
Tzatziki | 45,- | |
Grøn salat | 50,- | |
Pommes Frites | 50,- | |
Grillet Padron Pebre, revet pecorino & citron mayo | 50,- | |
Crudite af Grøntsager, friskostcreme & olivenolie | 50,- | |
Vandmelon-feta salat m. tomat & oliven | 75,- | |
Desserter | ||
Chokolade & Vanilje Softis | 65,- | |
Mangosorbet med kokosskum (vegansk) | 80,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Vækst
En Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
800,- | ||
Champagne i stedet for Crémant + 45.- | ||
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Når I er mere end 10 personer, serverer vi vores faste 3-retters menu. | ||
I bestemmer selv, om vi skal servere vores ´Vækst-menu´ eller ´Grøn menu´ for jer. | ||
Kammusling stikkelsbær & blåmusling | ||
Kaviar tillæg 95 kr,- | ||
~ | ||
Torsk blomsterkål & beurre blanc | ||
eller | ||
Dansk oksemørbrad rødbede & morkel sauce + 125,- | ||
~ | ||
Æble rosengeranium & hvid chokolade | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
Tilkøb af ekstra forret | ||
Tatar af dansk oksemørbrad løvstikke & rugbrød + 110,- | ||
Vinmenu | ||
2020 Sauvignon Blanc, Lieubeau, Loire | ||
2021 Chardonnay, Terres du Moutherot, Jura | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
800,- | ||
Champagne i stedet for Crémant + 45.- | ||
VÆKST GRØN MENU | ||
3 retter | ||
Rødbede fra kiselgården løvstikke & rugbrød | ||
~ | ||
Cremet perlebyg vesterhavsost & ramsløg | ||
~ | ||
Æble rosen geranium & hvid chokolade | ||
400,- | ||
Vinmenu | ||
2023 Frappato & Negro d´Avola, Cala Niuru, Sicily | ||
2021 Eros, Riesling & Gewürtztraminer, Alsace | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Kammusling stikkelsbær & blåmusling | 125,- | |
Rødbede fra Kiselgården løvstikke & rugbrød | 125,- | |
Tatar af dansk oksemørbrad løvstikke & rugbrød | 135,- | |
HOVEDRET | ||
Torsk blomsterkål & beurre blanc | 220,- | |
Cremet perlebyg vesterhavsost & ramsløg | 220,- | |
Dansk Oksemørbrad rødbede & morkel sauce | 345,- | |
DESSERT | ||
Æble rosen geranium & hvid chokolade | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste stikkelsbær & knækbrød | 125,- | |
Llama
MENU | ||
A LA CARTE | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
Grillede padron pebre med jalapeño olie & salt | 85,- | |
Tostada med hokkaido, passionfrugtsyltet græskar & røgsalt | 95,- | |
Tostada med tun tartar, avocado, sesam, wasabi & spicy ponzu | 115,- | |
Baja taco med torsk paneret i panko, arbol chili-mayo, kål & koriander | 105,- | |
Taco med braiseret gris, ananas, salsa verde & pico di gallo | 105,- | |
Taco med stegte svampe, salsa verde & ananas pico de gallo | 95,- | |
Grillet oksespyd med aji panca & purløg | 95,- | |
Spyd med sød kartoffel, aji amarillo, aji verde & shiso | 85,- | |
Ceviche af helleflynder med agurk, tomat, rødløg, chulpi majs & rocotto leche de tigre | 145,- | |
Aguachile med argentiske rejer, ananas, passiosfrugt jalapeño & ingefær | 135,- | |
Hjertesalat med mynte - koriander vinaigrette & spicy crumble | 80,- | |
Friteret yuca med aji panca mayo | 80,- | |
Argentinske empanadas med spinat, grillet ananas, aji amarillo & salsa roja | 150,- | |
Torsk med lime, miso, chipotle & grillet spinat | 245,- | |
Grillet kylling med aji de galina, tomater & koriander | 230,- | |
Grillet ribeye steak med grillet lime og salat på urter | 275,- | |
DESSERT | ||
Mango sorbet med passionsfrugt, kokos & agave | 85,- | |
Churros med dulce de leche, mørk chokolade og vaniljeis | 110,- | |
MENU | ||
Serveret "family style" | ||
Bemærk venligst, at selskaber på over 8 personer får serveret Family Style menuen. | ||
Tostada med hokkaido, passionfrugtsyltet græskar & røgsalt | ||
Taco med braiseret gris, ananas, salsa roja & pico gallo | ||
Grillet oksespyd med aji panca & purløg | ||
• | ||
Ceviche af helleflynder med agurk, tomat, rødløg, chulpi majs & rocotto leche de tigre | ||
Aguachile med argentiske rejer, ananas, passiosfrugt jalapeño & ingefær | ||
•• | ||
Grillet kylling med aji de galina, tomater & koriander | ||
Friteret yuca med aji panca mayo | ||
Hjertesalat med mynte - koriander vinaigrette & spicy crumble | ||
••• | ||
Mango sorbet med passionsfrugt, kokos & agave | ||
450,- | ||
Ribeye i stedet for kylling / +65,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Høst
HØST MENU | ||
3 RETTER | ||
Kammusling med æbler og ribs ( + Kaviar 100,-) | ||
Kylling med spinat og svampe | ||
eller | ||
Oksemørbrad med spinat og svampe + 125,- | ||
eller | ||
Hummerhale med kartofler og morkler +150,- | ||
Pære med birkebark og hvid chokolade | ||
400,- | ||
VINMENU | ||
3 GLAS | ||
Masieri, Garganega, Veneto | ||
- | ||
Superglitzer, Zweigelt, Burgenland | ||
eller | ||
Montesecondo, Sangiovese, Toscana | ||
- | ||
Auslese, Huxelrebe ,Rheinhessen | ||
300,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
3 RETTER | ||
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
800,- | ||
- | ||
HØST MENU | ||
5 RETTER | ||
Kammusling med æbler og ribs ( + Kaviar 100,-) | ||
- | ||
Blæksprutte med hasselnødder og blåmuslinger | ||
- | ||
Saltbagt selleri med trøffel og stikkelsbær | ||
- | ||
Kylling med spinat og svampe | ||
eller | ||
Oksemørbrad med spinat og svampe + 125,- | ||
eller | ||
Hummerhale med kartofler og morkler +150,- | ||
- | ||
Pære med birkebark og hvid chokolade | ||
500,- | ||
VINMENU | ||
5 GLAS | ||
Masieri, Garganega, Veneto | ||
- | ||
Tempus Vivendi, Albarino, Rias Biaxas | ||
- | ||
Lluerne, Xarel-lo, Penedés | ||
- | ||
Superglitzer, Zweigelt, Burgenland | ||
eller | ||
Montesecondo, Sangiovese, Toscana | ||
- | ||
Auslese, Huxelrebe ,Rheinhessen | ||
400 kr. | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
5 RETTER | ||
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
1000,- | ||
- | ||
OST | ||
Den Hvide Dame | ||
fra Arla Unika | ||
med kvædekompot, trøffel og kastanje | ||
85,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se Jah Izakayas menu her.
Se Corsa Pizzas menu her.
Find restaurant og book bord her.