Ny årstid, nye menuer
Efteråret har meldt sin ankomst, og selvom vi ikke har været meget for at sige farvel til sommeren, kommer efteråret heldigvis med hyggelige stunder og ikke mindst gode råvarer. Vores køkkenchefer har lagt sidste hånd på de nye menuer, der nok skal få dig godt ind i de koldere måneder.
Du kan se et udpluk af de nye menuer herunder.
Scarpetta
Der er ikke noget som en varm pastaret på en kold efterårsdag, og på Scarpettas menukort kan du blandt andet finde Campanelle med rød pesto, bagte tomater, chili, basilikum og stracciatella samt Ravioli de Porcini med Karl Johan, portobello og gremolata. Din italienske comfort food venter på dig på Rantzausgade og Islands Brygge.
Book bord på Scarpetta Rantzausgade eller Scarpetta Islands Brygge
Høst
Menuen på Høst er altid sammensat af sæsonens råvarer, og derfor har vi både svampe, kål og vilde bær på den nye menu. Hvis du vælger vores Høst menu med fem retter, får du blandt andet serveret kammusling med agurk og peberrod, blomkål med Vesterhavsost og trøffel, og vilde blåbær med birkebark og koldskål.