Ny fisk, kød og grønt på Vespa

På Store Kongensgade ligger Cofoco’s eget lille osteria – Vespa, hvor delemad og antipasti er i førersædet og menuen repræsenterer alt fra fisk, til kød og grønt.

Menuen på Vespa har fået spændende nye retter til at komplimentere sensommerens råvarer. De forskellige antipasti tæller bl.a. crudo af laks med pistacie og citrus, grillet zucchini med bagt tomat og crostini med avokado, sesam og peperoncino.

Som ”primo” er der kommet en klassiker på menuen ”Cacio e pepe”, der direkte oversættes til ost og peber. Hos Vespa serveres den lækre pasta med pecorino og sort peber.

Til hovedret, eller ”secondo” som det kaldes på italiensk har gæsterne mulighed for at vælge imellem to forskellige retter - enten fjerkræ eller fisk. Den ene mulighed er kylling serveret med ristede tomater, og den anden mulighed er kulmule alla ghiotta. Alla ghiotta er en traditionel italiensk ret, hvor frisk fisk og skaldyr serveres i en symfoni af kartofler, kapers, tomat og grønne oliven.

Sidst men ikke mindst er der kommet en ny “dolce” der tager udgangspunkt i en af sensommeren lækreste ingredienser – blommer. Blommerne er marineret i marsala og serveres med vanilje-chokolade semifreddo og amaretti.

Hele menuen serveres til en samlet pris på 275,- og du kan booke bord her.